FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Din Zambia, Dario Bonetti se declară fanul ”cîinilor”: ”M-ar interesa Dinamo”

Dario Bonetti s-ar putea întoarce în ”Ştefan cel Mare”
Dario Bonetti s-ar putea întoarce în ”Ştefan cel Mare”

Articol de - Publicat sambata, 28 mai 2011 00:00 / Actualizat vineri, 27 mai 2011 21:50

Bonetti a spus ieri că-i pregătit să se întoarcă în Ştefan cel Mare dacă Andone hotărăşte să încheie colaborarea cu ”cîinii”.


Acţionarii i-au transmis lui Ioan Andone să-şi continue munca la echipă, acum mingea e la antrenorul care urmează să decidă clar dacă mai rămîne un an sau nu. Şefii iau în calcul tot mai serios posibilitatea de a fi refuzaţi de tehnician, aşa că s-au gîndit la variantele de schimb. Conform surselor Gazetei, un străin, Dario Bonetti, şi un român, Ionuţ Badea, sînt favoriţi pentru a-i succede "Fălcosului". Problema e că amîndoi sînt sub contract, cu "naţionala" Zambiei, respectiv cu U Cluj. De aceea, oficialii i-au transmis lui Ando că-i acordă încredere în continuare. Ieri după-amiază a fost o întrevedere între Nicolae Badea şi Ioan Andone. Prezidentul i-a transmis lui Ando că vrea să continue construcţia noului Dinamo, iar antrenorul a cerut garanţii, plata la timp a salariilor şi transferuri consistente în apărare. De peste mări şi ţări, Bonetti a declarat pentru Gazetă că ia în calcul varianta de a reveni în Ştefan cel Mare, acolo unde a antrenat cîteva luni în vara 2009.


- Mister Bonetti, aţi lua în calcul să vă întoarceţi la Dinamo?
- M-ar interesa! Eu sînt acum sub contract, sînt genul de om care vreau să-mi respect cuvîntul faţă de oameni, dar, dacă pe viitor se va ivi ocazia să mă întorc la Dinamo, aş accepta un nou proiect.

- De ce?
- Acest club a rămas în sufletul meu. Respect mult Dinamo, pot să afirm că am avut o relaţie specială cu suporterii, pe care-i iubesc şi-i stimez. În mare parte, pentru ei m-aş întoarce, întrucît le promisesem că voi aduce titlul de campioană pentru ei.

- Aţi avut vreo discuţie cu şefii clubului?
- Nu, dar dacă vor dori să vorbim, bănuiesc că mă pot găsi, dacă m-aţi găsit şi dumneavoastră.

- Ştiţi că Dinamo a pierdut finala Cupei tocmai cu Steaua?
- Da. Am citit pe internet şi-am fost supărat de asta. M-a durut înfrîngerea, dar sper ca băieţii de la echipă să nu cadă şi să continue munca pentru a învinge. Am văzut că sînt mulţi tineri, eu am lucrat cu ei şi cred că se poate naşte o mare formaţie acolo. Îmi place teribil de Torje, va ieşi fotbalist adevărat. L-am avut elev, o să joace la un club mare din Europa. Ar fi bine dacă ar mai rămîne, în jurul său se poate clădi echipa de campionat la anul.


"Dinamo mi-a propus să mai continuu pentru încă un an. Mă voi gîndi şi voi da un răspuns concret zilele viitoare. Sînt mai multe lucruri ce trebuie luate în calcul, sînt chestiuni serioase la mijloc"
Ioan Andone, antrenor Dinamo

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (6)
redbuldog
redbuldog  •  29 Mai 2011, 18:23

Sefii lui Dinamo,lucreaza in secret le un proiect futurist,intitulat..OLD DINAMO !Bazat binenteles pe revenirile ,,bomba'': Pulhac,Scarla,Chiacu,Sageata,Loby..cu pastrarea deja consacratilor Rubio,Moti,Bordeanu,Muntenii,China si Danciu.Elemente ca Torje,Alexe,Bakaj devin persoane non grata,oponente acestuoi proiect si drep urmare se vor ceda sub forma de imprumut in China,Rusia,Khazasthan...

maidanezuro
maidanezuro  •  29 Mai 2011, 12:29

Sunt de acord sa ramana Andone la Dinamo, insa nu secundul lui Giovani ca anul acesta!Sa aibe sange in instalatie si sa faca treaba k-lumea!Imi este sile de echipele facute la 2 cocosi.Andone, daca vrei ceva k-lumea, macar odata in viata ta iesi in fata si spune negru pe alb ce te doare, exact cum ereai ca si jucator pe teren!Atunci o sa ai tribunele pline si iubirea fanilor din nou!Ne ne (TE) poti minti la infinit.

madtim
madtim  •  28 Mai 2011, 11:33

Ce proiect? Ce "antrenor? New Dinamo cu bordeanu, margaritescu, moti, vlad munteanu, danciu...? 200 DE ANI IMPREUNA? "Antrenorul" andone...care intr-un meci crucial incepe cu rachiuarul al de bordeanu la nicolita, cu doi inchizatori (dintre care unul e expirat de mult) sa blocheze steaua si nu sa atace la 0-0 si cu danciu care A FOST un mare atacant dar care anul asta ne-a incurcat rau... Bai, ma lasi? Cu falca asta nu va fi nici un new Dinamo...va fi doar "the same Dinamo with f3cali in backstage". Punct.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează