FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

EXCLUSIV Dinamo continuă să acumuleze datorii: două procese pierdute! Riscă depunctare dacă Pablo Cortacero nu achită suma

Pablo Cortacero trebuie să achite urgent 35.000 de euro
Pablo Cortacero trebuie să achite urgent 35.000 de euro

Articol de - Publicat joi, 10 septembrie 2020 15:00 / Actualizat joi, 10 septembrie 2020 15:11

Dinamo a pierdut procesele cu mijlocașul Dan Nistor și cu Adrian Mihalcea, fostul antrenor al clubului, cu care ajunsese să se judece pentru o datorie totală de 35.000 de euro. Clubul n-a achitat salariile acestea vechi, însă înregistrează altele noi, cele mai mari din campionat.

Dinamo e cel mai bogat club din România, conform salariilor pe care le oferă achizițiilor legitimate pe bandă rulantă în ultimele două săptămâni. Între 15.000 de euro și 30.000 de euro pentru fiecare nou-venit. Majoritatea fotbaliștilor aduși sunt spanioli sau măcar vorbitori de spaniolă, un criteriu de care noua conducere iberică și antrenorul Contra au ținut cont când au realizat recrutarea.

Bogăția din contractele noi e contrazisă de faima de club rău-platnic pe care Dinamo și-o întreține și după ce Pablo Cortacero a anunțat că el a devenit proprietarul societății, ca „reprezentant al unui fond de investiții".

Dinamo nu i-a plătit pe Dan Nistor și pe Adrian Mihalcea

Roș-albii încă nu l-au plătit nici până acum pe Dan Nistor, pe care i l-au vândut Craiovei la începutul acestui an! Mijlocașul a tot așteptat banii, până când nu a mai avut răbdare și a depus memoriu. A câștigat litigiul și trebuie să încaseze de la Dinamo 25.000 de euro.

Adrian Mihalcea a plecat și el tot neplătit. Antrenorul mai avea de primit tranșe din două salarii, 10.000 de euro în total. Și fostul golgeter al „câinilor" a câștigat procesul. Sunt datorii de care clubul nu are cum să scape, trebuie să le achite, altfel va fi supus unor sancțiuni, până la depunctare și la excluderea din competiții.

Datoriilor vechi, care se tot adună, li se adaugă cheltuielile curente. De când au apărut spaniolii, jucătorii au încasat numai un salariu și jumătate. Ar trebui să mai primească în curând banii pentru lunile iulie și august. 

260.000 de euroa încasat Dinamo când i l-a vândut Craiovei pe Dan Nistor. Clubul n-a rupt 25.000 de euro ca să-i plătească jucătorului salariul la zi, a folosit banii pentru a „topi" alte datorii, mai vechi, care ar fi împiedicat echipa să capete licența pentru prima ligă

VIDEO. Dinamo caută prima victorie în mandatul lui Contra. Totul despre meciul cu FC Botoșani

Citește mai multe știri despre Dinamo: 

Cosmin Contra, fără milă după ce a exclus un jucător din lot: „Să fie o lecție pentru ceilalți”

EXCLUSIV Transferul unui fotbalist din La Liga la Dinamo a intrat în impas!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (104)
blackknight
blackknight  •  12 Septembrie 2020, 19:05

multumim negoita... asa ai facut si la primarie, nu?! dupa ce nu o sa mai te aleaga prostii primar o sa vedem si acolo cum apar datoriile!

demolarii
demolarii  •  11 Septembrie 2020, 14:26

Negoita și Balanescu sa le plateasca...

baba_yaga
baba_yaga  •  11 Septembrie 2020, 04:17
Postat de catalin.palcu pe 10 Septembrie 2020, 23:03

De 5 ani de zile scrieti aceleasi prostii si repetati ca un patefon stricat: bancruta, desfiintare, faliment . Si uite ca anii trec si'profetiile' voastre nu se mai implinesc.

Nu sunt profeții. Sunt doar dorințele lor obsesive / bolnave.

Vezi toate comentariile (104)
Comentează