FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

Piedică pentru Chipciu la Steaua » Sporting Piteşti încearcă să blocheze transferul

Alexandru Chipciu
Alexandru Chipciu

Articol de GSP - Publicat marti, 20 decembrie 2011 00:00 / Actualizat marti, 20 decembrie 2011 23:04

UPDATE ORA 18.45 Clubul Sporting Piteşti încearcă să blocheze transferul lui Alex Chipciu de la FC Braşov la Steaua. Oficialii clubului au trimis o notificare din care reiese că jucătorul nu poate semna cu o altă echipă fără acordul scris al conducerii argeşene. GSP.RO vi-l arată mai jos. Clubul Sporting Piteşti este cel care l-a crescut pe tînărul jucător în vîrstă de 22 de ani, născut în Brăila.

Becali: "Chipciu este jucătorul Stelei" » Sporting Piteşti: "Imposibil, Dinamo are prima opţiune"

Ultimul transfer al Stelei, Alexandru Chipciu, a confirmat faptul că miercuri va ajunge la Bucureşti pentru a semna contractul cu echipa condusă de Gigi Becali, chiar dacă a mai avut o ofertă din partea liderului Ligii 1, Dinamo.

"Eu mai am mult de arătat, nu pot să mă compar cu legenda Stelei. Acum am aflat şi eu că echipele s-au înţeles şi probabil că mîine vin în Bucureşti să semnez contractul. De asta m-am apucat de fotbal, ca să ajung mare.

Sincer, mi-am dorit să ajung la Steaua, chiar dacă nu sînt eu cel mai mare fan al ei.

Din cîte ştiu, după ce a fost transferat Torje la Udinese, Dinamo a făcut o ofertă concretă pentru mine", a declarat Chipciu la sportro.

Gigi Becali a anunţat ca sigur transferul mijlocaşului de la Braşov, în vîrstă de 22 de ani, Alex Chipciu, unul dintre cei mai buni jucători "de sub Tîmpa".

431283-notificare2.jpg

Cristian Tudor Popescu dezvăluie regula radicală pe care ar impune-o imediat în tenis: „E singura șansă pentru spectacol, să scăpăm de «bum-bum», «buf-buf»”

CSA Steaua ATACĂ după ultima decizie privind palmaresul: „FCSB a jucat ilegal în Liga 1. Cerem public LPF și FRF să explice!”


Comentarii (109)
saviola2_8
saviola2_8  •  22 Decembrie 2011, 22:54
Postat de mario_san pe 21 Decembrie 2011, 09:26

Sper sa se impiedice transferul. Nu ii doresc raul lui Alex, dimpotriva insa stiu sigur ca acolo, cu asemenea om, in asemenea conditii, cu asemenea colegi Alex isi va strica sansa sa faca cariera. Nu fi incapatanat Alex.

chipciu vine la steaua, toata tevatura asta se face ori sa-l enervee pe cioban ori sa-l faca sa dea niste bani in plus.De plecat chicpiu tot pleaca, te stiu dupa nick si stiu ca esti dinamovist, deci te inteleg, oricum chipciu la dinamo nu pleaca,o putea face demult.De ce s-ar duce la o echipa care nu conteaza in europa?

mario_san
mario_san  •  21 Decembrie 2011, 09:26

Sper sa se impiedice transferul. Nu ii doresc raul lui Alex, dimpotriva insa stiu sigur ca acolo, cu asemenea om, in asemenea conditii, cu asemenea colegi Alex isi va strica sansa sa faca cariera. Nu fi incapatanat Alex.

zoomrapid
zoomrapid  •  21 Decembrie 2011, 01:06

Miroase a furaciune :)))) Vrea si Sporting Club Pitesti o shpagutza... de ce nu intelege nimeni? trebuie sa manance toata lumea :)))) GIGIiii... Oieruleeeee Baga mana in buzunar si mai da o shpaga!!!!

Vezi toate comentariile (109)
Comentează