FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

EXCLUSIV / VIDEO Critică fără menajamente ce se întâmplă acum la Dinamo: „Un club bolșevic ajuns să fie condus tot pe stil bolșevic!”

Ultrașii dețin 20,0610% din acțiunile clubului Dinamo
Ultrașii dețin 20,0610% din acțiunile clubului Dinamo

Articol de GSP - Publicat marti, 15 martie 2022 10:31 / Actualizat marti, 15 martie 2022 12:27

Adrian Florea, șeful departamentului Fotbal Intern de la Gazeta Sporturilor, a fost invitat în această dimineață la GSP Live, unde a vorbit și despre problemele interminabile cu care se confruntă Dinamo, echipă amenințată și în acest sezon de pericolul retrogradării în Liga 2.

La fel ca alte personaje din fotbal, jurnalistul ridică semne de întrebare cu privire la modul în care liderii proiectului „DDB” își pun amprenta pe viața clubului. Ultima decizie majoră luată de fani a fost înlocuirea lui Stoican cu Uhrin jr., acțiune dezaprobată de Adrian Florea.

Adrian Florea, jurnalist GSP: „Dinamo e condusă pe stil bolșevic”

„În istorie, totul se întoarce, e ciclică treaba. E un club bolșevic, ajuns acum să fie condus pe stil bolșevic. De ce spun asta? Dinamo e condusă acum de un colectiv cum era pe vremuri. Așa e acum. 

E un board care decide, dar nu știe nimeni cine e în board. Cum să performeze un club condus de un board care face ce vrea sub umbrela faptului că sprijină financiar echipa?

Au făcut ce au vrut, l-au adus pe Uhrin a șaptea oară, se va întoarce și Stoican a 14-a oară, apoi va veni și Rednic a 70-a oară”, a spus Adrian Florea, la GSP Live. 

20,0610 %din acțiunile clubului sunt deținute de cei din DDB

Trebuie să acceptăm adevărul istoric: Dinamo e o creaţie a Direcţiei Politice a Ministerului de Interne bolşevic, care a acţionat pentru desfiinţarea Unirii Tricolor.

- Cornel Dinu, în 2010

„Dinamo, n-ai scăpat de noi!” » „Câinii” amenințați cu Liga 2 de vecina de clasament
PLAY-OUT
„Dinamo, n-ai scăpat de noi!” » „Câinii” amenințați cu Liga 2 de vecina de clasament

Dumitru Moraru: „E debandadă totală! Galeria conduce, schimbă antrenorii”

Luni, fostul căpitan și glorie a dinamoviștilor, Dumitru Moraru, a avut o confesiune tulburătoare pentru GSP.ro: „E debandadă totală! Dinamo nu are conducători, nu are stadion, nu are jucători. Galeria conduce, schimbă antrenorii. Unii foști mari jucători ai lui Dinamo, care nu mai sunt în viață, cred că s-ar răsuci în mormânt dacă ar ști ce se întâmplă la clubul ăsta

Părerea mea e că Dinamo va ajunge la baraj. Pe Hermannstadt cred că ar putea s-o bată, dar cei de la U Cluj sunt periculoși. Mureșan se dă mare conducător, dar a adus un portar, Figueiredo, care ia goluri de n-am luat eu nici la old-boys!”. 

Citește și alte știri despre Dinamo: 

„Dinamo, n-ai scăpat de noi!” » „Câinii” amenințați cu Liga 2 de vecina de clasament

EXCLUSIV „M-am rupt de Dinamo!” » Confesiunea brutală a lui Dumitru Moraru: „Galeria conduce, schimbă antrenorii. Nu credeam că se va ajunge aici” + cum a ironizat ultima gafă

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (15)
io.s_ge
io.s_ge  •  16 Martie 2022, 16:07

Doar prima oara'i gratis!

strickland
strickland  •  16 Martie 2022, 00:05
Postat de io.s_ge pe 15 Martie 2022, 19:27

Nu'ntelegi ce'are palmaresul cu organizarea! Cre'ca nu'ntelegi multe de parc'ai fi unul din autorii anonimi (cum altfel!) ai articolului. Sa'ti traduc ( prima oara'i gratis), ce'ai scris /zis acolo: "E un club bolșevic, ajuns acum să fie condus pe stil bolșevic". E o fraza (suna cunoscut?) cu doua propozitii. In prima propozitie ilustru neica nimeni face afirmatia jignitoare ca Dinamo e un club bolsevic. Subiectul acestei propozitii (Dinamo) este subinteles fara a se distinge clar daca e vorba de clubul de fotbal sau clubul sportiv, si nici nu m'as mira daca'n mintea cuvantatorului nu e vreo distinctie. In comentariul meu nu m'am referit la propozitia a doua a frazei, m'am referit la prima propozitie din fraza respectiva in care purtatorul de vorbe jigneste voluntar miile de sportivi ai clubului Dinamo, sportivi printre care s'au numarat foarte multi, cei mai multi, dintre cei care'au pus numele Romaniei pe primele locuri ale unei competitii sportive internationale. Si-asa nu avem foarte multi sportivi de inalta performanta, sa'i jignesti si pe cei care'i avem sau i'am avut cred ca face parte din "calitatile" pe care trebuie la le aiba un sef de departament la un asa tabloid.

Mersi de aprecieri, dar sa stii ca daca imi explici ce vrei sa spui, inteleg. Pentru ca din primul tau comentariu reiesea ca te legai de definitia de "bolsevic" data clubului Dinamo, si nu de oamenii care erau inscrisi la clubul Dinamo. Desigur ca oamenii care au adus performante si au facut onoare tarii n-au nici o vina. Eu unul am inteles ca se nu referea la acei sportivi, deci apelativul "bolsevic" se referea mai degraba la aia care au pus bazele clubului, care l-au condus pe vremea comunistilor si care il aduc si acum. Ceea ce ai facut tu ai generalizat o injuratura specializata (ca sa zic asa). Cum ar veni, unul ma injura pe mine si eu ii raspund "ba, de ce injuri oamenii din orasul in care m-am nascut? " Nu am de unde sa stiu exact din moment ce nu a facut nimeni o statistica, dar cred ca majoritatea celor care au citit articolul au inteles, ca si mine, ca nu s-a referit omul la sportivii de la Dinamo. E posibil sa ma insel, si in acest caz, ai dreptate sa te revolti, dar sincer, as fi mirat ca tu sa fii in majoritate.

110146613198286
Gabi Simon  •  15 Martie 2022, 22:32

Dinamooo trebuie sa retrogradeze anul acesta. normal este cea mai slaba echipa

Vezi toate comentariile (15)
Comentează