FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - UTA 2-0

VIDEO Andrei Nicolescu anunță: „Suntem departe de ce am prevăzut. Trebuie să facem o analiză serioasă”

Articol de , , - Publicat luni, 13 mai 2024 00:26 / Actualizat luni, 13 mai 2024 00:49

Andrei Nicolescu, administratorul special al lui Dinamo, a tras concluziile după victoria cu 2-0 contra celor de la UTA Arad, care îi duce pe „câini” la barajul de menținere/promovare în Superligă.

  • Dinamo s-a salvat de la retrogradarea directă. A câștigat partida cu UTA, 2-0, și a beneficiat de jocul rezultatelor. „Câinii” merg la barajul pentrU menținere/retrogradare, adversara urmând a fi Csikszereda.
  • În urma rezultatelor din această seară, Poli Iași s-a salvat de la retrogradare, Dinamo și FC Botoșani s-au clasat pe locurile de baraj, iar FC Voluntari și FCU Craiova au retrogradat în Liga 2.
    „Dublele” barajului pentru menținerea / promovarea în Superligă sunt
  • Dinamo - Csikszereda
  • FC Botoșani - CS Mioveni
  • Luni, 13 mai, ora 11:00, va avea loc tragerea la sorți pentru stabilirea ordinii disputării meciurilor de baraj. Partidele tur vor avea loc vineri, 17 mai, respectiv luni, 20 mai. Partidele retur, o săptămână mai târziu.
  • Aflată cu cuțitul la os, Dinamo a avut o primă repriză de vis cu UTA. Profitând și de faptul că echipa lui Mircea Rednic a jucat fără chef, iar portarul Danylo Kucher a gafat de două ori.

Oficialul „câinilor” a vorbit despre intensitatea partidei și despre cât de importantă a fost victoria contre formației arădene. Și a dezvăluit că jucătorii vor primi o primă importantă dacă se salvează de la retrogradare.

VIDEO. Andrei Nicolescu, declarații după victoria lui Dinamo cu UTA

„Eu cred că dacă în play-out făceam aceleași jocuri ca în sezonul regulat, nu vorbeam de Dinamo în situația de acum, cu meci decisiv și emoții. E o bucurie pe moment, pentru că aveam o ultimă șansă. Acum trebuie să ne concentrăm pe baraj.

Nu a fost un sezon bun și trebuie să facem o analiză. La baraj, e clar că orice echipă din Liga 1 e favorită, dar ați văzut și anul trecut că o echipă de Liga a 2 a prins o zi foarte bună. De aceea trebuie să fim foarte atenți.

E foarte important că toată lumea a jucat pe teren. A fost o mare ușurare. E o primă pentru salvarea de la retrogradare. Va fi toată lumea mulțumită”, a spus Andrei Nicolescu după meci, la stadion.

Apoi a intrat în direct la PrimaSport și a oferit noi declarații.

„Trebuie să fim foarte atenți la ce urmează. A fost o încărcătură foarte mare. Le mulțumesc tuturor care și-au făcut treaba. Toată meciurile s-au jucat pe teren. În seara asta, a fost o minune pentru noi. Aveam o sabie foarte mare deasupra capului. Ne-a fost teamă, dar știam că vom fi câini adevărați și mergem peste ei pentru acest rezultat. Încep să-mi dau seama ce înseamnă să fim câini adevărați.

Suporterii nu au cum să fie mulțumiți. Suntem departe de ce am prevăzut. Trebuie să facem o analiză serioasă, anul ăsta, din punct de vedere sportiv, nu e foarte reușit. Avem un play-out care nu a fost reușit, care nu ne-a adus atâtea puncte cât prognozam.

Jucătorii s-au descătușat acum, dar de mâine vom începe treaba. Cred că Zeljko a trăit la intesitate mare acest meci. Pe final cred că i s-a făcut puțin rău, l-am văzut un pic... Cred că a trăit foarte intens”, a mai declarat Nicolescu.

Nu picați în derizoriu! E un subiect fals. E o diferență de la Cer la pământ între el și fratele lui. Există diferențe. Nu l-am cunoscut... Dar vorbim de o firmă de impresariat, e transfer verificat la Federație. O să ne gândim și vom da un comunicat. Da, Edgar poate fi considerat un transfer nereușit. Putem discuta, putem analiza. El mereu a vorbit portugheză, engleză lui e limitată

- Andrei Nicolescu

Citește și:

Sărbătoare pe „Arc” » Fanii lui Dinamo au intrat pe teren ca după titlu și au scandat numele lui Mircea Rednic
DINAMO - UTA 2-0
Sărbătoare pe „Arc” » Fanii lui Dinamo au intrat pe teren ca după titlu și au scandat numele lui Mircea Rednic
Mircea Rednic își amenință jucătorii: „Eu nu mă joc!”
DINAMO - UTA
Mircea Rednic își amenință jucătorii: „Eu nu mă joc!”

Citește și:

A împărțit vestiarul cu Simona Halep și Sorana Cîrstea și dezvăluie: „Era o tensiune între ele. Atmosferă grea, ulterior am aflat”
Tenis
A împărțit vestiarul cu Simona Halep și Sorana Cîrstea și dezvăluie: „Era o tensiune între ele. Atmosferă grea, ulterior am aflat”
Gigi Becali și-a făcut pofta » FCSB are un nou atacant
Superliga
Gigi Becali și-a făcut pofta » FCSB are un nou atacant
Iată primul transfer al lui Dan Petrescu! CFR Cluj s-a înțeles cu un fotbalist de națională
Superliga
Iată primul transfer al lui Dan Petrescu! CFR Cluj s-a înțeles cu un fotbalist de națională

Mihaela Buzărnescu, fără rezerve la Open GSP: „O singură colegă mi-a dat un mesaj, în tenis trebuie să te păzești de dezamăgiri”

„Există prietenie în tenis?” » Sorana Cîrstea, răspuns tranșant: „Am o poveste care va face deliciul, că e cu Simona Halep”


Comentarii (10)
Vali1951
Vali1951  •  13 Mai 2024, 18:16

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Alex90o
Alex90o  •  13 Mai 2024, 16:21
Postat de Final_Judge pe 13 Mai 2024, 13:15

Da sa dai tu bani, da? Ai tu bani si gata, se rezolva orice problema, Da? Bai CONDUCATORULE, STAI BA IN BANCA TA!

Eu nu știu cu cine te certi ,ce îți pot spune este că dacă te pretinzi acționar și vii la un club precum Dinamo trebuie să îl aduci la un anumit nivel ,că patroni de carton tot au fost prin fotbalul nostru ,nu ți se pare penibil tu club cu 18 campionate sa te bucuri că ai ajuns la baraj

Final_Judge
Final_Judge  •  13 Mai 2024, 13:15
Postat de Alex90o pe 13 Mai 2024, 10:06

"Domnu șef la know how" s-a ținut de promisiune când a spus că o să construiască un nou Dinamo,că rupe legăturile cu trecutul,și așa a făcut,Dinamo de azi sărbătorește că a ajuns la baraj,fanii invadează terenul la final pt aceasta mare performanta,unii din ei sunt aceeași fani care vopseau mașinile jucatorilor în trecut când echipa era pe locul 3,sigur domnii specialiști de crow how și milionari in bancnote Monopoly vor face o analiză serioasă acum la final și apoi vor prezenta nimicul învelit în cuvinte pompoase

Da sa dai tu bani, da? Ai tu bani si gata, se rezolva orice problema, Da? Bai CONDUCATORULE, STAI BA IN BANCA TA!

Vezi toate comentariile (10)
Comentează