FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - BOTOȘANI

DINAMO - BOTOȘANI 1-1. Valeriu Iftime nu s-a abținut și l-a criticat pe Croitoru: „Nu înțeleg ce a gândit când a făcut asta”

Valeriu Iftime +49   FOTO
Valeriu Iftime

Articol de GSP - Publicat sambata, 12 septembrie 2020 07:18 / Actualizat sambata, 12 septembrie 2020 12:21

Valeriu Iftime, patronul lui FC Botoșani, a intervenit la GSP Live, imediat după meciul cu Dinamo, 1-1, și a analizat prestația jucătorilor săi.

Finanțatorul moldovenilor i-a reproșat lui Marius Croitoru tactica din repriza secundă, când FC Botoșani a fost net dominată de Dinamo.

„Am făcut o repriză secundă foarte proastă. Au fost mai entuziasmați decât noi, nu știu. Noi n-am făcut un meci bun. De două săptămâni, doar de asta se vorbește în presă, li se face o campanie interesantă celor de la Dinamo, poate că jucătorii noștri au fost puțini temători. A fost un fel de frică, prea i-am respectat pe nou-veniții de la Dinamo.

 Ne-am retras foarte tare. Nu înțeleg ce a gândit Marius Croitoru când i-a ținut atât de retrași în repriza a doua”, a spus Croitoru, la GSP Live.

Vreau play-off-ul, după care vedem noi. Dacă reușim să ne clasăm de două ori la rând în primele șase, asta înseamnă o notă de maturitate. Acum câțiva ani, nu mulți ne băgau în seamă.

Fabbrini a rămas feblețea mea. Dacă vrea să vină la Botoșani, îl aștept. A făcut un meci prost, iar ai mei au știut să-l închidă” - Valeriu Iftime, patron FC Botoșani

FOTO. Cele mai spectaculoase imagini din meciul Dinamo - Botoșani 1-1:

+45 FOTO

Citește și alte știri despre Dinamo - Botoșani 1-1:

DINAMO. Florin Prunea is not impressed: „A fost gol de portar, lăsați execuția” + Ce a observat la echipa lui Contra

DINAMO - FC BOTOȘANI 1-1. Cosmin Contra sare la gâtul lui Marius Avram: „A fost un arbitraj șmecheresc!” » Veste uriașă pentru jucători

A luat parte la un moment istoric în fotbalul românesc, acum lucrează pe TIR în Germania: „Patronii sunt foarte faini! Mai stau un an și mă întorc acasă”

„Traduceri avem?” » Cum se comportă „Hagi” Luțu la cursurile de director sportiv: „E disperat!”


Comentarii (5)
1485466598299598
Trebor Nailui  •  12 Septembrie 2020, 13:26

Are drepate Valerica.Ditamai F.C.Barcelona Botosani sa fi dominata cap-coada 45 minute, e revoltator!Cum sa accepti asa ceva cand ai in teren pe Messi(Babunski probabil),Suarez(Duganzic) si celelalte superstaruri din Megalopolisul Botosani!Eu zic sa-l dea afara pe croitorasul cel viteaz si sa-l accepte pe Klopp!Parca imi este si mila de saracul Klopp care se roaga de vre-o cativa ani buni de Valerica sa-l primeasca pe salariul minim pe economie!,,Pe surse" se aude ca ar accepta si part time,doar sa isi poata trece in C.V. ca a antrenat o echipa asa colosala precum F.C.SLUGA ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

flojo
flojo  •  12 Septembrie 2020, 12:16

Ciocu’ mic, *** gigist!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

flojo
flojo  •  12 Septembrie 2020, 12:16

Ciocu’ mic, *** gigist!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează