FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

DINAMO. „Câini” până la FCSB » Imnul oficial al lui Dinamo, cântat de doi jucători care au trădat: „Îmi vine să râd când îi văd”

Țucudean, în timp ce cânta imnul lui Dinamo // Sursă foto: captură YouTube @FC Dinamo București
Țucudean, în timp ce cânta imnul lui Dinamo // Sursă foto: captură YouTube @FC Dinamo București

Articol de GSP - Publicat vineri, 24 aprilie 2020 09:02

Dinamo și-a lansat imnul oficial în urmă cu mai bine de 6 ani, la filmările căruia au participat jucătorii și staff-ul tehnic al „câinilor” din sezonul 2013-2014, plus câteva dintre gloriile formației din Ștefan cel Mare.

„Suntem «câini» până la moarte”, sună unul dintre versurile cântate de dinamoviști, inclusiv de către George Țucudean (28 de ani, atacant) și Cristi Bălgrădean (32, portar), jucători care ulterior aveau să trădeze, îmbrăcând tricoul rivalei FCSB.

Trădătorii din imnul lui Dinamo

DINAMO. „Câini” până la FCSB » Imnul oficial al lui Dinamo, cântat de doi jucători care au trădat: „Îmi vine să râd când îi văd”


Țucudean a ajuns devreme la Dinamo, când avea doar 18 ani, iar fanii îl asimilau drept un dinamovist adevărat. Până în ianuarie 2015, când vârful de careu a fost transferat de FCSB, echipă pentru care a evoluat timp de 6 luni.

„Nu regret niciun pic faptul că am fost la formația din Ghencea. O să vină fiul meu şi o să mă întrebe la un moment dat: «Tati, ai fost fotbalist, ce trofee ai?». Şi o să-i arăt că nu am stat degeaba. 

Să nu creadă cineva că m-am dus la Steaua ca să mă răzbun pe Dinamo. Nici vorbă! Dinamovist am fost, sunt şi voi fi! Meciurile le trăiesc la fel ca un suporter de-ai lor. Ştiu că fanii nu mă mai au la inimă, asta e, mi-am asumat riscul ăsta”, spunea George Țucudean în noiembrie 2015.

3 trofeeare Țucudean cu FCSB: un campionat, o Cupă a României și Cupa Ligii; pentru roș-albaștri, fotbalistul a reușit 5 goluri în 21 de partide oficiale

  • De-a lungul carierei, jucătorul legitimat în prezent la CFR Cluj a mai jucat pentru UTA Arad, Standard Liege, Charlton, ASA Tîrgu Mureș și Pandurii Tg. Jiu.
DINAMO. „Câini” până la FCSB » Imnul oficial al lui Dinamo, cântat de doi jucători care au trădat: „Îmi vine să râd când îi văd”


Un traseu similar a avut și Cristi Bălgradean. De asemenea transferat de la UTA de Dinamo la o vârstă fragedă - 22 de ani - „Pufi” a dezamăgit fanii alb-roșilor, fiind semnat de FCSB în februarie 2018.

Bălgrădean este în continuare portarul vicecampioanei României, dar are deja un contract semnat cu CFR Cluj, activ din vara următoare, și va fi din nou coleg cu Țucudean, alături de care a mai jucat la Dinamo.

„Asta e viața de fotbalist, sunt profesionist, îmi fac treaba unde sunt. Aici am fost dorit și am semnat. Asta e Steaua, o echipă mare”, declara Bălgrădean la prezentarea oficială.

  • Atletico Arad, Minerul Lupeni, FC Brașov, Liberty Salonta, Unirea Urziceni și CS Universitatea Craiova sunt celelalte cluburi pentru care Cristi Bălgrădean a mai evoluat.

119 goluria încasat Bălgrădean la Dinamo, în 110 partide oficiale; 62 de goluri a primit goalkeeperul în poarta celor de la FCSB, în 73 de meciuri

2 trofeeare Bălgrădean în palmares, ambele cu Dinamo: Cupa și Supercupa României

Fanii nu i-au iertat

Așa cum era de așteptat, susținătorii echipei din „Groapă” au reacționat pe acest subiect de-a lungul timpului, în secțiunea de comentarii a imnului pe YouTube:

  • „Îmi vine să râd când îi văd pe Țucudean și Bălgrădean” 
  • „Mai ales Bălgrădean și Țucudean «câini» până la moarte. Sigur” 
  • „Țucudean «câine» până la moarte. Amuzant”

VIDEO Ioan Andone a dat noi detalii de la negocierile pentru vânzarea lui Dinamo

Citește mai multe știri despre Dinamo:

Florin Prunea contestă planul „Liga 1 în Antalya”: „Bodescu a propus asta din calitatea lui de vulcanizator?”

Culisele prăbușirii istorice a lui Dinamo în fața Rapidului lui Lucescu: „Eu și Contra am fost scoși țapi ispășitori. Dinu ne-a pedepsit, m-am simțit ofensat!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (11)
sandi
sandi  •  25 Aprilie 2020, 20:14

Hai gazetars ca ti a raspuns Tucudean:)))) tocmai a devenit membru cotizant la Dinamo:))))) ti ai luat soc, ia un snikers:))))

300.de.oi.proaste
300.de.oi.proaste  •  24 Aprilie 2020, 15:49
Postat de prostiidelafc5b pe 24 Aprilie 2020, 13:02

Oricum nu au mai trait ei astfel de momente la fc5b!! ...Oricum trofeele castigate acolo au fost furate de gigi becali! Nu sunt o performanța ci doar niste cifre mincinoase intr-o statistica modena catraghioasa a fotbalului de cumetrie!

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

iobag
iobag  •  24 Aprilie 2020, 15:15

Comentariile sunt mai misto decat articolul :))). Asta nu e sectiunea de comentat, e loc de dat cu capul pentru dinamovisti

Vezi toate comentariile (11)
Comentează