FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Cu ei vrea Dinamo să scape de retrogradare! Oferte de ultimă oră pentru încă doi jucători

Christos Gravius în stânga, Deniz Hummet în dreapta // foto: Imago Images
Christos Gravius în stânga, Deniz Hummet în dreapta // foto: Imago Images

Articol de - Publicat duminica, 07 ianuarie 2024 17:56 / Actualizat duminica, 07 ianuarie 2024 18:25

Dinamo a început mercato de iarnă cu aducerea stoperului Darko Velkovski și țintește în continuare jucători străini. „Câinii” ar fi trimis oferte oficiale pentru atacantul Deniz Hummet (27 de ani) și mijlocașul central Christos Gravius (26).

Dinamo a încheiat prima parte a sezonului pe penultimul loc în Superligă, cu doar 16 puncte adunate în 21 de runde. Pentru a forța salvarea de la retrogradare în lunile rămase din această stagiune, „câinii roșii” caută să întărească lotul în mercato de iarnă.

Primul care a venit a fost fundașul central Darko Velkovski, acum Dinamo plănuiește aducerea a alți doi fotbaliști străini.

Gigi Becali a uitat de rivalitate: a trimis 1,8 milioane de euro la Rapid!
FCSB
Gigi Becali a uitat de rivalitate: a trimis 1,8 milioane de euro la Rapid!

Dinamo i-ar fi ofertat pe Deniz Hummet și Christos Gravius

Unul dintre ei este atacantul turc Deniz Hummet, fost internațional de tineret, legitimat ultima dată la Kalmar, în Suedia. Născut în țara scandinavă, Hummet și-a petrecut acolo majoritatea carierei, având și două experiențe „afară”, la Troyes (Franța) și Rizespor (Turcia).

În acest sezon, înainte de a rămâne liber de contract, Hummuz a jucat doar 3 partide, fără să contribuie decisiv la vreun gol. Sezonul trecut, în 48 de meciuri la Rizespor și Kalmar, a înscris 12 goluri și a oferit 3 pase decisive.

Al doilea fotbalist pe care l-ar fi ofertat Dinamo, conform Fanatik, este mijlocașul central Christos Gravius, căpitanul echipei suedeze Degerfors IF, retrogradată în liga a doua la capătul sezonului trecut.

Gravius a jucat până acum numai în țara natală, aparținând de Degerfors din 2020. Ultimul lui meci datează din 12 noiembrie 2023, când a fost pe teren 84 de minute în Degerfors - Mjallby 1-2.

VIDEO: așa joacă mijlocașul Christos Gravius

Dinamo le-ar fi propus celor doi jucători contracte pe un an și jumătate, până în vara lui 2025, conform sursei citate.

Hummet și Gravius au cote de piață similare, primul fiind evaluat la 700.000 de euro, cel din urmă la 750.000. Aceștia ar fi cei mai valoroși jucători din lotul lui Dinamo după nou-venitul Darko Velkovski, internațional nord-macedonean.

VIDEO. Ce știe Deniz Hummet, atacantul ofertat de Dinamo

Darko Velkovski, singurul nou „câine” din acest mercato, are cu o cotă de 1,8 milioane pe site-ul Transfermarkt. El poate evolua și ca mijlocaș defensiv.

VIDEO. Imagini de la primul antrenament al lui Darko Velkovski la Dinamo

Tot despre Dinamo:

A refuzat Bănia, a ales să fie „câine roșu”! Când va debuta în tricoul lui Dinamo
DINAMO
A refuzat Bănia, a ales să fie „câine roșu”! Când va debuta în tricoul lui Dinamo
Malgașul Hakim Abdallah, surprins de ce i s-a întâmplat pe stradă în București: „Oamenii m-au oprit ca să-mi spună asta, dar nu m-am supărat”
DINAMO
Malgașul Hakim Abdallah, surprins de ce i s-a întâmplat pe stradă în București: „Oamenii m-au oprit ca să-mi spună asta, dar nu m-am supărat”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
elgabri
elgabri  •  08 Ianuarie 2024, 11:21

Nu l credeti pe Nicolescu ca e un pacalici care se crede cineva !!

magic4ever
magic4ever  •  07 Ianuarie 2024, 22:18

Mijlocasul are viziune si paseaza bine la intalnire,avem nevoie de un astfel de mijlocas....atacantul pare slab,poate gasiti un sarb sau un kosovar...

popescu222
popescu222  •  07 Ianuarie 2024, 22:11

Bun Hummet, varianta din clip. Daca e la fel de buna si versiunea 2024, ramane de vazut (in cazul in care accepta contractul).

Vezi toate comentariile (3)
Comentează