FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Pentru Dinamo, mai jos e doar „B”-ul! 4 cifre sumbre din actualul sezon

Dinamo are un sezon de coșmar. FOTO: Gazeta Sporturilor +22   FOTO
Dinamo are un sezon de coșmar. FOTO: Gazeta Sporturilor

Articol de , - Publicat joi, 22 aprilie 2021 07:05 / Actualizat joi, 22 aprilie 2021 07:15

Dinamo a făcut o colecție de cifre negative și de recorduri sumbre, iar suporterii care susțineau un club muribund au încetat să mai creadă în renaștere.

Dinamo e în cel mai prost an al celor 73 din existența grupării, iar antrenorii și fotbaliștii nu par racordați la realitatea sumbră. Declarațiile lui Uhrin și ale jucătorilor, după eșecul cu UTA, făceau aluzie la un joc bun al echipei, la ghinion sau la lipsa șansei. 

Dinamo a adunat însă atât de multe cifre negre în prezent încât suporterii - cei din mediul online, marea masă a „acționarilor” clubului, plătitorii de bilete, care susțin societatea prin intermediul programului socios DDB - și-au pierdut încrederea într-o remontada salvatoare. 

Opiniile lor, după criticile și apostrofările jucătorilor și oficialilor, converg spre un numitor comun: divizia secundă, o retrogradare ce va arunca la gunoi toată istoria cu care se mândresc „câinii roșii”.

  • Dinamo a stabilit deja recordul de înfrângeri, 18 la număr. În ediția precedentă, roș-albii au avut 17 eșecuri, iar în 1997-1998 - 14. 
  • „Câinii” au 16 meciuri fără gol marcat. La acest capitol, sunt de departe cea mai slabă echipă din L1. 
  • Atacanții formației au strâns 13 etape fără să înscrie în Liga 1. 
  • Dinamo nu a mai învins de 12 etape, răstimp în care a adunat doar 3 puncte și a marcat de trei ori (Filip, Achim și Grigore).

Problema jucătorilor e că nu au posesia balonului, iar când o au nu produc nimic. Eu încă sper ca dinamoviștii să se trezească. Nu cred că-și dorește vreunul să pătrundă în cea mai neagră istorie a lui Dinamo, să fie ei cei ce au retrogradat un club istoric - Dănuț Lupu

FOTO Cele mai tari imagini din meciul Dinamo - UTA 0-1

+18 FOTO

VIDEO Ionel Dănciulescu a vândut bilete la stadionul din Ștefan cel Mare: „Ar trebui să ne concentrăm pe fapte, Dinamo nu moare!”

Citește și alte știri despre Dinamo:

VIDEO + FOTO Dănciulescu a revenit în „Ștefan cel Mare”! A vândut bilete pentru Voluntari - Dinamo: „Hai să salvăm echipa”

Dănuț Lupu critică deciziile fanilor: „Un strungar nu poate conduce un avion!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (8)
547305252806236
Alegna Amy  •  22 Aprilie 2021, 13:12

Play -offul trebuie să dispară ! Totul e regizat !

547305252806236
Alegna Amy  •  22 Aprilie 2021, 13:11

Play -offul trebuie să dispară ! Totul e regizat !

4413192018706888
Dragan Turcin  •  22 Aprilie 2021, 12:24

Vorbim de fantastica istorie a clubului dinamo. Mai bine nu a-ți fi amintit de istorie. Înființarea clubului a fost o reacție a comuniștilor față de societatea și sportul vremurilor de dinaintea venirii lor. Trebuiau cumva stopate echipele curate ale acelor vremuri (ITA, CFR Timișoara,Știința Cluj, CFR București, Ciocanul, Carmen, etc), racolând toți jucătorii reprezentativi (la fel ca CCA-ul). Și această politică fiind valabilă până la revoluție. Normal căci cu așa jucători au venit și performanțele. Au uitat oare că pe lângă racolări, la fiecare meci erau dispoziții pe linie de partid, ca adversarii să nu cumva să facă surprize, poate a rămas de notorietate meciul FC Bihor-Steaua 2-3, când în min 94 era 2-1 pt Bihorul regretatului Mateianu, dar adulați Hagi și compania nu aveau voie să piardă, sau și mai și, Poli Tim-Dinamo 2-0, după care marele lucescu a promis că Poli va retrograda și așa a fost.Acum faceți scandal pt un gol din off side și că toată lumea are ceva cu voi. Dar voi vă gândiți ce era în sufletul suporterilor care-și vedeau echipele batjocorite. Așa ca dragi jurnaliști de paie, citiți puțin să vedeți exact care este istoria reală, nu cea pe care o știți voi, pt că acum poți citi ce vrei, cu condiția să nu fie scrisă de istorici de paie, ca și voi.

Vezi toate comentariile (8)
Comentează