FOTBAL  »  Superliga  »  U CLUJ

FOTO Dinamo, încurajată de la Cluj, tocmai de „frații” care au retrogradat-o: „Am fost și noi în aceste clipe de agonie”

Articol de - Publicat luni, 22 august 2022 20:30 / Actualizat luni, 22 august 2022 20:30

U Cluj a revenit acasă, pe Cluj Arena, pe terenul făcut praf după festivalul Untold, fiind primul meci pe propriul gazon după revenirea „Șepcilor roșii” în Liga 1. 

Practic, după o pauză de 7 ani, U Cluj evoluează din nou pe scena primului eșalon acasă, pe Cluj Arena. Doar că revenirea s-a soldat cu eșec, scor 0-1 cu Sepsi, iar postul lui Erik Lincar este în pericol, fără nicio victorie în 6 etape.

Persoana care reprezintă singura piedică în calea sosirii lui Mohammad Murad la Dinamo: „Nu mai e chestie de business, ci de bun simț”
DINAMO
Persoana care reprezintă singura piedică în calea sosirii lui Mohammad Murad la Dinamo: „Nu mai e chestie de business, ci de bun simț”

Dinamo, încurajată de la Cluj, tocmai de „frații” care au retrogradat-o

La întoarcerea pe Cluj Arena, în premieră după 2-0 cu Dinamo, în manșa tur a barajului de promovare/menținere, elevii lui Erik Lincar au evoluat în fața propriilor fani, care au rămas fideli „înfrățirii” cu suporterii „câinilor roșii”. 

Dinamo, încurajată de la Cluj, tocmai de „frații” care au retrogradat-o: „Am fost și noi în aceste clipe de agonie”

Prietenia galeriilor nu s-a zdruncinat, chiar dacă U Cluj a trimis Dinamo în Liga 2. La fel ca și la Mediaș, acolo unde a jucat în exil, fanii „Șepcilor roșii” au scandat numele lui Dinamo, de această dată au expus și un banner, sugestiv: „Am fost și noi în aceste clipe de agonie / Dinamo, capul sus, vor urma momente de glorie”.

Partida U Cluj - Sepsi, oprită din cauza scandărilor xenofobe

U Cluj - Sepsi 0-1. Într-un meci în care au avut mai multe șanse, clujenii au capitulat în fața elevii lui Cristiano Bergodi, care nu au impresionat, dar au profitat de fotbalul pragmatic pe care l-au au propus.

Tabela a înghețat în minutul 25 și 46 de secunde, „centralul” Sebastian Colțescu oprind partida din cauza scandărilor xenofobe adresate de către cei aproximativ 7000 fani ai gazdelor către susținătorii celor de la Sepsi. După aproximativ 10 minute, partida s-a reluat.

Citește și:

U Cluj - Sepsi, oprit din cauza scandărilor xenofobe! Două bannere instigatoare au inflamat spiritele: „Echipele hortyste, eliminate de pe-a fotbalului hartă”

Mihai Stoica e la curent cu degringolada de la Dinamo și vine cu un sfat: „Să vă spun problema lui Burcă”

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (6)
vivi.napoca1_
vivi.napoca1_  •  23 August 2022, 20:04

Dacă asta este problema voastră anul ce vine o sa va întâlniți, dar numai dacă printr- o minune Dinamo nu retrogradează, ca de voi sigur îndepliniți condiția!

liviut1
liviut1  •  23 August 2022, 08:53

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

creeperno807
creeperno807  •  22 August 2022, 22:36

Schimbati antrenorul

Vezi toate comentariile (6)
Comentează