FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Continuă tărăboiul la Dinamo » Comunicat dur al suporterilor: „Obiectivul unora dintre jucători nu e salvarea de la retrogradare, ci înlocuirea antrenorului”

Suporterii lui Dinamo îl sprijină pe Mircea Rednic în războiul cu jucătorii / FOTO: GSP +18   FOTO
Suporterii lui Dinamo îl sprijină pe Mircea Rednic în războiul cu jucătorii / FOTO: GSP

Articol de - Publicat luni, 06 decembrie 2021 11:47 / Actualizat luni, 06 decembrie 2021 12:18

Continuă scandalul în Ștefan cel Mare, după ce Dinamo s-a făcut de râs și a pierdut și cu Academcia Clinceni, scor 0-1. Suporterii se solidarizează cu Mircea Rednic și vor plecarea mai multor jucători. 

Tehnicianul „câinilor” și-a criticat dur jucătorii imediat după finalul partidei de vineri, iar mai apoi a lăsat de înțeles că în iarnă va avea loc o curățenie masivă la nivelul lotului. Duminică, Steliano Filip și Cosmin Matei au fost excluși din lot, semn că ruptura dintre cele două tabere e iremediabilă.

E convins că sfârșitul lui Dinamo e aproape: „SIGUR se desființează, e în comă!” + „Au adus jucători expirați. Bătrânii nu pot alerga, tinerii n-au valoare!”
DINAMO
E convins că sfârșitul lui Dinamo e aproape: „SIGUR se desființează, e în comă!” + „Au adus jucători expirați. Bătrânii nu pot alerga, tinerii n-au valoare!”

Suporterii lui Dinamo, încredere totală pentru Mircea Rednic

Spre deosebire de alte situații, Rednic se bucură acum de sprijinul total al suporterilor. O arată cel mai bine un sondaj realizat de oamenii din DDB pe unul dintre grupurile interne. Dintre cei aproape 4.000 de oameni care au votat, 89% dintre aceștia susțin că Rednic ar trebui să continue la echipă

Continuă tărăboiul la Dinamo » Comunicat dur al suporterilor: „Obiectivul unora dintre jucători nu e salvarea de la retrogradare, ci înlocuirea antrenorului”
Rezultatele înregistrate în sondaj luni, ora 11:30

Astfel, suporterii îi oferă un vot de încredere tehnicianului care n-a obținut nici măcar o victorie de când a preluat echipa (trei remize și cinci înfrângeri).

Mesajul clar transmis de DDB: „Obiectivul unora dintre jucători nu este salvarea de la retrogradare, ci înlocuirea antrenorului cu unul mai pe placul lor”

Situația din vestiarul lui Dinamo a ajuns să pună în pericol unicul obiectiv al clubului pentru acest sezon: Salvarea de la retrogradare. Din declarațiile sifonate către presă, rezultă că obiectivul UNORA dintre jucători nu este salvarea de la retrogradare, ci înlocuirea antrenorului cu unul mai pe placul lor. 

”ORI EL, ORI NOI!” Așa sună amenințarea grupului de forță din vestiar. Vă dați seama cum arată un club la care jucătorii îl demit și îl numesc pe antrenor. Ce autoritate ar avea noul antrenor, dacă el știe că este acolo prin voia jucătorilor? Meciul de la Giurgiu ne-a lăsat un gust amar și impresia că o victorie ar fi consolidat poziția antrenorului. În schimb, o înfrângere cu echipa care nu bătuse pe nimeni ar fi trebuit să fie pentru Rednic exact ce a fost înfrângerea cu fcsb pentru Bonetti. 

Dacă ai fi acum jucător la Dinamo și ai ști că ești pe făraș din iarnă și că singura ta șansă de a continua este plecarea lui Rednic, ai trage cu toată inima pentru victorie? Jocul în doru' lelii, la alibi, din ultimele etape este o explicație pentru punctele prea puține pe care le-am acumulat. Dacă ești jucător la Dinamo și vrei să scapi de Rednic, știind că singura cale e să pierzi meciuri la rând, CE VEI FACE? 11 lovituri de colț au fost bătute în plopi. După primirea golurilor, multe faze păreau polițe plătite antrenorului. Putem fi subiectivi în aprecierea fazelor, deși se cam lucrează pe față. Oricum, faptul că echipa apare în presă cu jumătate de zi înaintea meciului, nu poate fi o interpretare subiectivă că cineva îl sapă pe antrenor. Știi că nu ai nimic de pierdut. Îți asumi și războiul pe față. Cel mult ești dat afară. Poate chiar îți dorești de ceva vreme să fii liber să pleci. 

În cazul în care retrogradăm, cine te poate trage la răspundere, așa cum este tras la răspundere antrenorul? Dusan Uhrin a făcut treabă. Cu toții am regretat plecarea lui, dar i-am respectat și i-am înțeles alegerea. De ce? Pentru că omul s-a simțit lucrat din interior și totul a culminat cu refuzul jucătorilor de a participa la ultimele meciuri de pregătire. Nu toți jucătorii au refuzat. Tocmai asta e partea mai dureroasă. 

E suficient să ai câțiva lideri care să reușească să impună vestiarului ce se face și ce nu se face. Sindicatul din vestiar era ceva mai redus la vremea aceea. Între timp, personajele rebele și-au atras și alți aliați. Nu e vorba despre tot vestiarul. Jucătorii care nu fac parte din ”bisericuța” revoluționară, nu au nicio vină și niciun amestec. Dar nu au încotro în momentul acesta. Puterea de decizie a ”bisericuței” este mai mare decât ne închipuim. 

În momentul de față, cei cărora le pasă dacă Dinamo rămâne în Liga 1, sunt suporterii și antrenorul. Noi, pentru că punem suflet, iar antrenorul pentru că este responsabil și pentru că este dinamovist. Pentru jucători este altceva. Gândirea este de multe ori strict mercantilă și nu-i putem judeca pentru asta. Probabil, pe unii dintre ei, orgoliul și antipatia față de antrenor i-a făcut să uite că salariul vine din banii strânși cu greu, cu multe sacrificii, de către suporterii lui Dinamo. Nu le-a mai păsat nici măcar faptul că lipsa rezultatelor, înainte de a îndepărta antrenorul, blochează strângerea fondurilor pentru salarii. 

Ne pasă și de jucători, ne pasă și de antrenor. Ne dorim să existe DISCIPLINĂ, RESPECT față de antrenor, față de suporteri și mai ales FAȚĂ DE ISTORIA LUI DINAMO. Putem oare să susținem orgoliile care duc Dinamo în Liga a 2-a?! Capii răscoalei au lansat provocarea: ”ORI EL, ORI NOI!”. Am preluat-o și am transformat acest ultimatum al lor într-un sondaj adresat suporterilor.

- Comunicat DDB

Jucătorii nu-l mai vor pe Rednic

Din informațiile GSP.ro, o parte dintre jucătorii lui Dinamo sunt nemulțumiți de antrenorul Mircea Rednic și ar dori ca acesta să fie îndepărtat. „Câinii roșii” nu-și asumă vina pentru seria catastrofală de rezultate și speră ca Dinamo să renunțe la serviciile lui Rednic, iar în locul acestuia să fie angajat cehul Dusan Uhrin, sub comanda căruia echipa a obținut rezultate bune în finalul sezonului trecut.

VIDEO Dumitru Dragomir, declarații despre situația de la Dinamo: „Se desființează, vă zic sigur”

Citește și alte știri despre Dinamo:

EXCLUSIV E convins că sfârșitul lui Dinamo e aproape: „SIGUR se desființează, e în comă!” + „Au adus jucători expriați. Bătrânii nu pot alerga, tinerii n-au valoare!”

Rednic a pus piciorul în prag » Doi dinamoviști importanți, scoși din lot

Duminică, 5 finale pentru salvare! Dinamo și FCU Craiova sunt la mila rezultatelor » Toate CALCULELE în dreptul fiecărei echipe

„Vă spun în premieră, la Dinamo a fost o tentativă de puci în vestiar!” » Omul care l-a adus pe Kopic a dat tot din casă


Comentarii (11)
mcclau
mcclau  •  07 Decembrie 2021, 00:14
Postat de dvd1 pe 06 Decembrie 2021, 16:06

nu e absolut nici un razboi. Dinamo e retrogradata demult, nu mai exista. Ar fi trebuit sa se retraga din campionat de ceva timp. Dar daca lor le place sa fie ciuca batailor atunci asa sa fie. Anul asta 100% retrogradeaza si a 2a zi dupa aia se desfiinteaza. Dinamo nu mai ia nici un punct pina la sfirsitul campionatului inclusiv play-out. Oare chiar nimeni nu are puterea sa retraga Dinamo din campionat imediat? E imposibil de crezut. Pina aici a fost

Cu ce te incalzeste pe tine bai papleaca daca se retrage sau nu Dinamo din campionat . Unii p-aici prea aveti ura in suflet , tu depasesti granita rivalitatii si te bucuri a pr..st ca o duc altii rau . Judeci niste oamenii care au reusit sa se stranga si sa tina echipa asta in viata asa cum este acum . La Dinamo nu este inca un *** care sa pompeze bani .

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

dumitru82drugan
dumitru82drugan  •  06 Decembrie 2021, 19:22

DDB a uitat ca a taiat salariile restante jucatorilor si a promis salarii mai mici si platite la timp dar a venit insolventa iar jucatorii nu au mai primit nici un ban nici din sezonul trecut nici din sezonul asta pana la insolventa ! Jucatorii au donat ptr Dinamo salariile pe aproape un ani iar DDB ul 5€ pe luna ce efort maret ati facut ptr club RUSINE .

calinescu_
calinescu_  •  06 Decembrie 2021, 16:29

Toti DUSMANII lui DINAMO il sprijina pe STRAMBU ...!!!

Vezi toate comentariile (11)
Comentează