FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - CS UNIVERSITATEA

DINAMO - CS UNIVERSITATEA // Eugen Neagoe și-a explicat alegerile din primul „11”: „O să vedeți că e un jucător de mare perspectivă!”

Articol de GSP - Publicat duminica, 21 iulie 2019 20:36

Dinamo și CS Universitatea Craiova se înfruntă de la ora 21:00 în etapa secundă a noului sezon de Liga 1. Cu o oră înainte de start, Eugen Neagoe a explicat schimbările făcute în primul „11”.

Dinamo - CS Universitatea Craiova e liveTEXT AICI de la ora 21:00

„Cred că este normal să fac schimbări. Am făcut o repriză secundă foarte slabă la Viitorul. Sunt schimbări logice. Geani Crețu mi-a dat foarte mare încredere la antrenament. S-a pregătit foarte bine. Poate juca în orice poziție de la mijloc în sus. O să vedeți astăzi că e un jucător de mare perspectivă.

Chiar dacă cei de la Craiova au doi titulari indisponibili, rămân alți nouă. Îi au pe cei doi puști U21 și pe Martic, care apare fundaș central. Știam că așa va arăta linia lor de mijloc”, a declarat Neagoe la TV Telekom Sport.

5 schimbăria făcut Eugen Neagoe în echipa de start față de meciul pierdut 0-5 cu Viitorul

„Mi-a dori ca suporterii să încurajeze echipa și la final să ne bucurăm împreună de victorie”Eugen Neagoe

Geani Crețu, talismanul lui dinamo?

Geani Crețu (19 ani) este mijlocașul cu care Eugen Neagoe încearcă să surprindă în această seară. Fotbalistul a fost acuzat pentru simpatia pe care o poartă Stelei, marea rivală a „câinilor”.

Crețu mai are un singur meci în Liga 1, tot împotriva Craiovei. Pe 15 decembrie 2018, dinamoviștii se impuneau categoric, scor 3-0.

Echipele de start din Dinamo - Craiova

Dinamo: Piscitelli - D. Ciobotariu, Klimavicius, M. Popescu, Sin - Mrzljak, Al. Răuță - G. Crețu, Bru, Montini - D. Popa
Rezerve: C. Straton - R. Grigore, Bejan, De Moura, Sorescu, I. Filip, Moldoveanu
Antrenor: Eugen Neagoe

CS Universitatea Craiova: Pigliacelli - Borța, Martic, Acka, N. Bancu - Ivanov, Mateiu, Cicâldău - Bărbuț, M. Roman II, Baiaram
Rezerve: I. Popescu - Hreniuc, Vlădoiu, V. Constantin, Vătăjelu, Briceag, Fortes
Antrenor: Corneliu Papură

Vezi și: 

DINAMO - CRAIOVA // GALERIE FOTO Imagini incredibile de pe Arena Națională: gazonul e distrus!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
dvd1
dvd1  •  22 Iulie 2019, 01:13

ma face sa rid saracul Neagoe. Sper sa se faca bine cit mai repede dar ca antrenor e zero. Asta de care vorbeste e mai mult decit o petarda. Asta nici fotbalist nu e. Va garantez ca nu o sa auda nimeni de el nicaieri. Inchideti Dinamo imediat. Retrageti echipa din campionat

Vezi toate comentariile (1)
Comentează
Close