FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

EXCLUSIV Constantin Eftimescu dezvăluie ce datorii are Dinamo la impresari: „Totul a fost premeditat de la început”

Articol de - Publicat marti, 10 august 2021 15:14 / Actualizat marti, 10 august 2021 15:42

Constantin Eftimescu, directorul general interimar al lui Dinamo care va părăsi clubul pe 12 august, vorbește într-un interviu pentru Gazeta Sporturilor despre problemele economice de la club.

Fost campion cu Dinamo, Eftimescu dezvăluie datoria uriașă pe care „câinii”o au către impresarii care au adus fotbaliști spanioli în „Ștefan cel Mare”.

- Cât mai are de achitat Dinamo spaniolilor și celor aduși de ei?
- Doar către impresari 1,2 milioane de euro! Dar nu știu exact cum și când trebuie plătiți acești bani. Plus jucătorilor peste un milion de euro!

- S-a greșit când s-a tratat cu jucătorii spanioli care au dat clubul în judecată pentru a solicita sume înrobitoare?
- În presă au avut cuvinte de laudă, dar au fost coordonați tot din Spania. Totul a fost premeditat de la început. Minciunile au început de la spanioli, contracte de 33.000 de euro, de 25.000 de euro. Au venit 14 jucători și 14 conducători. S-au mințit și între ei.

 Și Rufo Collado a fost mințit. Când ne-a venit pe mail somația de plată pentru neachitarea chiriei unde stătea, am fost la apartament ca să încheiem situația, iar în casă erau două șifoniere pline cu haine, de bărbat, de damă. Nu cred că era tâmpit să-și aducă hainele și să fugă.

Înainte să plece din club, directorul general al lui Dinamo a dezvăluit cum se implică Nicolae Badea: „Cei din DDB și-au recunoscut greșeala”
DINAMO
Înainte să plece din club, directorul general al lui Dinamo a dezvăluit cum se implică Nicolae Badea: „Cei din DDB și-au recunoscut greșeala”

„Spaniolii din conducere nu și-au cerut banii”

Oficialul lui Dinamo a vorbit și despre Pablo Cortacero și spune că și spaniolii care au fost în conducerea clubului au bani de recuperat.

„Acum trei luni am făcut ultima videoconferință cu Cortacero și cu Șerdean, într-o miercuri, îmi ziceau să le dau situația contabilă că vineri intră banii, 1,5 milioane de euro. «Nu, intră banii, apoi îți dau documentele!, că n-am ce face cu ele». De-atunci, nimic. Suntem sătui de SF-uri, de păcăleli, de trageri de timp, de inventarea cifrelor greșite.

Spaniolii din conducere nu și-au cerut banii. Nu încă! Directorul general Couto avea un salariu de 9.000 de euro pe lună. Cândva, cine știe?, poate o să vrea și ei banii! În procesul cu Cortacero este și directorul general, susținând că a fost îndepărtat pe nedrept”, a mai spus Constantin Eftimescu

Șerdean cred că a fost o „săgeată", deși e dinamovist. Țălnar a fost cu sufletul mare, de dinamovist, a mers cu ei peste tot, dar și Cornel e păcălit. „Pinocchio" Cortacero a arătat mereu doar pe telefon niște cifre că au bani, dar poți încropi pe calculator niște foi că ai milioane. Când îi ziceam că trebuie bani, dădea din mână, ca miliardarii: "Nicio problemă- Constantin Eftimescu

VIDEO  Mihai Eșanu: „Ne dorim să ajungem cât mai sus”

Citește mai multe știre despre Dinamo: 

Steliano Filip, schimbare radicală de discurs, la o săptămână de la episodul Clinceni

Deian Sorescu n-a mai rezistat și i-a răspuns lui Mureșan: „Fanii nu știu adevărul”

A luat parte la un moment istoric în fotbalul românesc, acum lucrează pe TIR în Germania: „Patronii sunt foarte faini! Mai stau un an și mă întorc acasă”

„Traduceri avem?” » Cum se comportă „Hagi” Luțu la cursurile de director sportiv: „E disperat!”


Comentarii (2)
creeperno115
creeperno115  •  10 August 2021, 22:41

Cortacero voia Dinamo in top 6 in ianuarie si sa vanda clubul la niste arabi. Contra insa a facut totul praf si suntem in situatia in care suntem. Cortacero are cel putin jumate din averea lui negoita dar niciunul nu vor sa bage bani. DDB e singura salvare

mda....
mda....  •  10 August 2021, 17:39

Corect .Băieții ăștia au fost aduși cu un scop precis de ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează