FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

ULTIMA ORĂ Deian Sorescu, propus de agenți unei forțe a Turciei » Galeria e recunoscută peste tot în lume

Deian Sorescu / foto: GSP
Deian Sorescu / foto: GSP

Articol de - Publicat duminica, 22 august 2021 21:28 / Actualizat duminica, 22 august 2021 21:49

Deian Sorescu, 23 de ani, este cel mai bun produs de export al dinamoviștilor în acest moment, având în vedere evoluția jucătorului de bandă dreaptă în ultimele două sezoane, dar și startul bun de campionat, când a înscris 5 goluri în primele șase etape.

Internaționalul a punctat cele 5 goluri în cele două victorii din clasament ale roș-albilor, cu Voluntari (3-2) și cu Clinceni (3-1). În condițiile în care mercato se închide peste două săptămâni, mai exact pe 5 septembrie, diverși agenți se grăbesc să-i găsească un angajament în străinătate dinamovistului, mai ales că ar fi o afacere interesantă, pentru club, jucători și intermediari. 

Astfel, conform surselor GSP.RO, bănățeanul a fost propus și în prima ligă din Turcia, printre grupările abordate fiind și o forță a acestei țări, Trabzonspor. Un club care are șase campionate în palmares, plus nouă Cupe și nouă Supercupe, o grupare cu una dintre cele puternice galerii pe plan continental.

Trabzonspor este o forță a Turciei, drept dovadă și faptul că este antrenată de Abdullah Avci, fost selecționer al naționalei și tehnician al lui Beșiktaș, iar în lot sunt fotbaliști cu CV impresionant, precum slovacul Hamsik, ivorianul Gervinho, danezul Cornelius, brazilianul Bruno Peres și nigerianul Anthony Nwakaeme, care la începutul carierei sale a evoluat pentru U Cluj și Petrolul Ploiești, fiind curtat ani la rândul de Gigi Becali.

Peste un milion de euro

Conducerea "câinilor" a transmis în mai multe rânduri că nu-l va ceda pe Sorescu pentru orice sumă, în ciuda problemelor financiare ale clubului. 

Bucureștenii speră să obțină mai mult de un milion de euro, cât era suma pe care ar fi fost dispuși să-l transfere pe Deian până în urmă cu câteva luni. Chestionat vizavi de subiect, Iuliu Mureșan, administratorul special al clubului, a declarat: "În acest moment, nu avem o ofertă pentru Sorescu".

„Am avut o singură ofertă concretă, apoi ne-au trimis în scris. Cei de la Gaziantep au fost singurii care s-au interesat. Îi dăm credit în continuare lui Deian. Este un jucător foarte important și se așteaptă mult de la el. Știm cu toții că are forță, experiență, deși este un fotbalist tânăr!”, a declarat Iuliu Mureșan, pentru realitateasportiva.ro

Victor Becali spune că a fost căutat și din Germania

„Pe mine m-a sunat cineva în legătură cu Sorescu. Am întrebat la Dinamo și mi-au spus că are o hârtie de 800.000 de euro și un procent de 20% dintr-un viitor transfer, iar eu am transmis mai departe. 

Cei de acolo nu au mai sunat nici în ziua de astăzi. Clubul despre care vă vorbesc este din Germania, din liga a doua. Salariul era însă unul destul de mic, aproximativ 15.000 de euro. Pentru liga a doua de acolo sunt bani puțini. Când o echipă are nevoie de un jucător pune mâna și plătește, indiferent cât cere clubul respectiv pe el!”, a declarat Victor Becali, potrivit Realitatea Sportivă

Preferatul DDB e în pom, Bonetti ezită să-l schimbe! Surpriza din sezonul trecut a ajuns gafeur de serviciu la Dinamo!
DINAMO
Preferatul DDB e în pom, Bonetti ezită să-l schimbe! Surpriza din sezonul trecut a ajuns gafeur de serviciu la Dinamo!

5 goluriare Sorescu în șase etape din Liga 1

Am văzut că Sorescu nu mai participă foarte mult pe faza defensivă. Îi dăm un sfat. Ca să mai facă meciurile alea bune și pentru a fi la națională din nou, trebuie să fie Sorescu acela cu care ne-am obișnuit. Când juca fundaș sau extremă, făcea banda foarte bine - Ilie Dumitrescu, despre Deian Sorescu

1.400.000 de euroe cota lui Sorescu, potrivit transfermarkt

Vedetele lui Dinamo, party de fițe în Mamaia » N-a lipsit nici verișorul Simonei Halep!
DINAMO
Vedetele lui Dinamo, party de fițe în Mamaia » N-a lipsit nici verișorul Simonei Halep!

Gaziantep l-a vrut pe Sorescu

Deian Sorescu ar fi putut ajunge în Turcia. Gaziantep l-a ofertat pe căpitanul lui Dinamo, dar propunerea a fost respinsă.

Sorescu atrage în continuare interesul echipelor din străinătate. Principalul produs de export al dinamoviștilor, care se poate lăuda cu un început de sezon foarte bun, a fost ofertat recent de o echipă din Turcia. Este vorba despre Gaziantep, transmit sursele GSP.ro. 

Fosta echipă a lui Marius Șumudică a oferit în jur de 600.000 euro pentru Sorescu, dar propunerea a fost respinsă de șefii clubului din Ștefan cel Mare.

VIDEO Iuliu Mureșan: „Sunt discuții pentru transferul lui Deian Sorescu”

Citește și alte știri despre Dinamo:

Situația lui Janusz Gol după despărțirea de Dinamo: „Are un proces cu ei”

Dinamo a picat! Cifrele prăbușirii + scenariul SF care i-ar trimite pe „câini” la retrogradare

A luat parte la un moment istoric în fotbalul românesc, acum lucrează pe TIR în Germania: „Patronii sunt foarte faini! Mai stau un an și mă întorc acasă”

„Traduceri avem?” » Cum se comportă „Hagi” Luțu la cursurile de director sportiv: „E disperat!”


Comentarii (6)
tataika
tataika  •  23 August 2021, 11:54
Postat de intermezzoro pe 23 August 2021, 01:28

Inteleg din titlu ca D. Sorescu a fost propus ca ultras in galeria lui Trabzonspor !? ????

Cam asta e mesajul...Are craitoiu surse la ddb!

intermezzoro
intermezzoro  •  23 August 2021, 01:28

Inteleg din titlu ca D. Sorescu a fost propus ca ultras in galeria lui Trabzonspor !? ????

creeperno115
creeperno115  •  22 August 2021, 22:31

Eu zic ca cel mai supraevaluat e mbappe coman

Vezi toate comentariile (6)
Comentează