FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - FCSB 0-1

VIDEO Două transferuri de urgență la Dinamo: „Vreau să fie gata să intre cu FCSB în Cupă”

Articol de , - Publicat joi, 04 februarie 2021 08:12 / Actualizat joi, 04 februarie 2021 09:39

Dinamo a pierdut derby-ul, 0-1 cu FCSB, după o prestație ștearsă a elevilor lui Ionel Gane, însă „câinii” au încredere că se pot revanșa față de fani în următorul meci cu rivala roș-albastră, din Cupă.

La finalul partidei din „Ștefan cel Mare”, Mario Nicolae, managerul lui Dinamo, a dezvăluit că formația alb-roșie vrea să mai aducă doi jucători în regim de urgență, în ciuda problemelor financiare din club.

VIDEO Managerul Mario Nicolae anunță transferuri la Dinamo după înfrângerea cu FCSB: „O să mai vină doi jucători”

„Din tribună, a fost un meci destul de urât, cu un joc încâlcit. FCSB este o echipă foarte puternică. Trebuie să fii foarte bine pregătit ca să îi ții piept și să nu faci greșeli. Din păcate, nu am luat niciun punct. Dar nu prea avem timp să ne plângem.

Mai avem nevoie de jucători! Sperăm să reușim săptămâna asta să aducem unul sau doi jucători și să încercăm să arătăm mai bine. Vrem să ne luăm revanșa cu FCSB în meciul din Cupă și sperăm să aducem un fotbalist de valoare și bine pregătit până la acel meci (n.r- Dinamo – FCSB, în sferturile Cupei României, se joacă pe 10 februarie).

Iarna e greu să aduci jucători liberi. Dacă sunt liberi din vară, nu ai destul timp ca să îi pregătești. Cine e liber acum e clar că are o problemă. Sau te gândești să împrumuți. Încercăm. Sper ca în două sau trei zile să avem doi jucători noi la echipă. Vrem jucători pe postul de portar și în compartimentul ofensiv.

Nu putem să cerem răbdare pentru că nu avem timp. Din punct de vedere financiar, lucrurile sunt pe un drum bun datorită celor din DDB și a sponsorilor”, a spus Mario Nicolae, managerul „câinilor” după meci.

Citește mai multe știri despre derby-ul Dinamo - FCSB: 

Paul Anton i-a pus gând rivalei pentru meciul din Cupă: „Avem încredere că ne putem lua revanșa”

PCH l-a „mitraliat” pe Sebastian Colțescu, imediat după Dinamo - FCSB 0-1: „Nu e rasist, dar are alte probleme. A știut unde să ciupească!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (30)
1745flo
1745flo  •  06 Februarie 2021, 15:37
Postat de cyrus pe 04 Februarie 2021, 20:17

Băi Niculae, mai plimbați mult motul prin oraș?

Ăla era ciobanul! Si plimba turrma mânată cu mătura, nu mortul!

mir21
mir21  •  06 Februarie 2021, 08:33

Ahahahaaaa

jony1973
jony1973  •  05 Februarie 2021, 06:49

Ne trebuie antrenor principal. Sa-si faca domnul Multescu vaccinul si sa coboare in iarba.

Vezi toate comentariile (30)
Comentează