FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - FCSB 2-2

DINAMO - FCSB 2-2 / Prima reacție! Gigi Becali îl face praf pe Andrei Vlad: "Voi dacă erați în poartă luați golul ăla?" + ce notă a luat portarul în GSP

Articol de GSP - Publicat duminica, 18 februarie 2018 22:54

Patronul FCSB, Gigi Becali, l-a acuzat pe portarul Andrei Vlad de o prestație dezastruoasă, după egalul cu Dinamo, 2-2.

"Voi dacă erați în poartă luați golul ăla? Sunt mulțumit de echipă. A greșit Andrei Vlad, altceva nu am ce să spun. Dacă nu ai portar în poartă nu poți câștiga. Florinel Coman n-a jucat nici bine nici rău. Ce mingi a avut, a dat pasă, ca să bage ceilalți mingea în poartă. Dacă Enache și Popescu au ratat, ce să facă?! Nici nu știu ce să mai cred.

Bine că am marcat. Dacă nu egalam, eram la 3 puncte distanță de CFR.

E un punct important. Mi-a plăcut și prima repriză și tot meciul. Ei au jucat doar pe contraatac, le-a fost frică" a declarat Gigi Becali la Pro X.

3este nota pe care a primit-o Andrei Vlad în ziarul Gazeta Sporturilor

Citește și:

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (38)
haideusicfr
haideusicfr  •  19 Februarie 2018, 11:14
Postat de maryan72 pe 19 Februarie 2018, 08:29

aloo gsp dar imagini cu valerica de la golul doi nu aveti?asa tavaleala luata de un jucator de nationala rar ne e dat sa vedem.

Si primul gol ( Gaman , Enache ,Vlad) . Tanarul e tapul ispasitor.

maryan72
maryan72  •  19 Februarie 2018, 08:29

aloo gsp dar imagini cu valerica de la golul doi nu aveti?asa tavaleala luata de un jucator de nationala rar ne e dat sa vedem.

1764061520284739
George Adrian Popescu  •  19 Februarie 2018, 08:07

Voi daca erati intregi la minte dadeati toata vina pe un pusti? Pana la intrarea lui Budescu si a lui Man, dar si pe fondul retragerii dinamoviste, FCSB-ul nu a existat, oamenii lui Miriuta plimbandu-se ca pe bulevard dar marii oameni de fotbal nu l-au vazut decat pe copilul Vlad, lasat adesea fara aparatori. Dar cum sa ceri de unde nu e? Dinamo? As prefera, sincer, sa nu intre in play-off. Doar asa, de prea multa si veche dragoste de Dinamo, purtatoarea celor mai marsave obiceiuri.

Vezi toate comentariile (38)
Comentează