FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

EXCLUSIV Dinamo a încercat să ia doi jucători de la Viitorul, dar răspunsul lui Hagi „l-a speriat” pe Cortacero

Articol de - Publicat duminica, 13 septembrie 2020 21:13 / Actualizat duminica, 13 septembrie 2020 21:45

După ce a transferat mai mulți jucători din Spania, Dinamo încearcă acum să cumpere din România și s-a interesat de situația fundașilor Radu Boboc și Virgil Ghiță de la Viitorul.

Cosmin Contra vrea să își întărească defensiva, iar potrivit surselor GSP.ro Dinamo s-a interesat de fundașii Virgil Ghiță (22 de ani) și Radu Boboc (21 de an), dorind să afle cât cere Viitorul pentru transferul lor.

Oficialii celor de la Viitorul le-au transmis însă „câinilor” că nu discută dacă oferta pentru cei doi internaționali de tineret este mai mică de 1 milion de euro. În plus, clubul lui Gică Hagi vrea și procente dintr-un viitor transfer al acestora.

  • Radu Boboc este fundaș dreapta la bază, dar poate juca și pe partea stângă, dar și în centrul apărării. Este internațional de tineret și este cotat la 1,2 milioane de euro.
  • Virgil Ghiță este fundaș central, iar la ultima acțiune a naționalei de tineret a purtat banderola de căpitan. Este om de bază la Viitorul, iar cota lui este tot de 1,2 milioane de euro.

Ghiță și Boboc au fost doriți în primăvară și de Gigi Becali, dar FCSB nu a ajuns la un acord cu Viitorul.

Transferurile lui Dinamo

  • VENIRIMăgureanu (Afumați, împrumut încheiat), G. Crețu (Rapid, împrumut încheiat), Eșanu (Farul, împrumut încheiat), Bejan (Clinceni, împrumut încheiat), Dudea (Chindia, împrumut încheiat), Petrișor (Turris, împrumut încheiat), L. Gheorghe (Modelu, împrumut încheiat), V. Achim (Viitorul), Gol (Cracovia), Isma Lopez (Tenerife), A. Gonzalez (Mirandes), Nemec (Pafos), Borja Valle (Deportivo), J. Camara (Jagiellonia)
  • PLECĂRI: Piscitelli (Nacional), Skovajsa (Budejovice), I. Filip (U Cluj), Kostrna (liber), Perovic (liber), N'Diaye (liber), Montini (liber), Kilyen (Viitorul, împrumut încheiat), Dudea (CSM Reșița, împrumut), Petrișor (Aerostar, împrumut), Fara (Farul, împrumut), Mrzljak (liber), Daniel Popa (Chindia)

 

VIDEO. Cosmin Contra: "Vreau să-mi felicit jucătorii. Au jucat bine împotriva unei echipe foarte bune”

Citește mai multe știri despre Dinamo:

Adam Nemec, în ofsaid » Imaginea cu care Zuzana l-a dat de gol

Fanii lui Dinamo, victorie importantă în războiul cu inamicul numărul 1 din club! Ce schimbare se va face săptămâna viitoare

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (23)
vasi1986
vasi1986  •  14 Septembrie 2020, 09:50
Postat de robotzel pe 13 Septembrie 2020, 22:00

Cine este Borșul la Vale de este atât de valoros?

O sa-l cunosti la meciu cu voi, poate va da si voua una de la 60 de metri sa-l cunoasteti mai bine :)

vasi1986
vasi1986  •  14 Septembrie 2020, 09:47

E o diferenta intre a incercat si incearca, va cam contraziceti singuri cu titlul asta, pai ori a incercat, ori incearca sa transfere de la viitorul?

zorrozabal
zorrozabal  •  14 Septembrie 2020, 07:45
Postat de parpalache pe 14 Septembrie 2020, 07:41

Nu cred!Pai pe langa Ghita si Boboc,mult hulitii Popescu si Grigore sunt Sergio Ramos si Pique!

Ori sursele GSP ***vezi si transferurile - ghilimele se subinteleg-lui Budescu si Alibec-ori Dinamo e predestinata sa-si faca harakiri!Noroc cu Hagi!Caruia-daca stirea o fi adevarata-trebuie sa-i multumim!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (23)
Comentează