FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA - DINAMO, LUNI, 20:30, DIGISPORT ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Dinamo joacă ofensiv în Derby » Ando ordonă: la atac!

Bakaj se află în faţa celui mai important meci de cînd a semnat cu roş-albii Foto: Gabriela Arsenie
Bakaj se află în faţa celui mai important meci de cînd a semnat cu roş-albii Foto: Gabriela Arsenie

Articol de - Publicat vineri, 22 aprilie 2011 00:00 / Actualizat joi, 21 aprilie 2011 21:08

"Fălcosul" vrea să joace ofensiv în Ghencea, cu un singur închizător şi două vîrfuri, susţinute de Bakaj

Dinamo şi-a cîştigat în mare măsură biletele pentru finala Cupei Timişoreana după victoria de la Bistriţa (2-0) şi acum se gîndeşte doar cum s-o răpună pe Steaua, luni, de la ora 20:30, în direct la DigiSport.

Ioan Andone se gîndeşte să dea lovitura şi să-şi atace rivala. Mai exact, va utiliza tot modulul 4-4-2, însă cu anumite retuşuri. Pe benzi vor fi titularizaţi Marius Alexe şi Gabriel Torje, iar surpriza se anunţă în centru, acolo unde Djakaridja Kone ar putea fi singurul "închizător", iar lîngă el să evolueze Elis Bakaj. Albanezul ar avea rolul de playmaker şi ar fi responsabil să alimenteze cu mingi cele două vîrfuri: Ionel Dănciulescu şi Liviu Ganea. Kone are mici probleme musculare, iar Bakaj acuză o răceală uşoară, însă doctorii susţin că amîndoi vor fi apţi sută pentru sută în derby.

:
2 meciuri a disputat Dinamo cu trioul Torje, Bakaj, Alexe în teren din primul minut: cu Rapid (0-0) şi cu Braşov (2-1)

Dolha sau Bălgrădean?
O problemă delicată pentru Andone: cine va apăra în Ghencea? În ultimele patru partide, Cristian Bălgrădean a fost titularizat, iar antrenorii nu i-au putut imputa nici unul dintre golurile încasate. Are însă o problemă: nu a jucat în nici un derby, el apărînd în acest sezon cu Sportul, Pandurii, Urziceni, Oţelul şi Bistriţa. Dolha a revenit la antrenamente normale şi ar putea intra cu Steaua, totul depinzînd de antrenori.

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (13)
cainerrosu
cainerrosu  •  22 Aprilie 2011, 22:28

Suntem cu 2 clase peste ei ! deci 2 goluri diferentza ! mi-ar place asa luam si cupa in finala cu stina dar cred ca vom juca cu Brasovul ! Oricum ar fi , DN1 VA FI ALB-ROSU PE 25 MAI ! PREGATITI-VA DE SARBATOARE !

fcd18
fcd18  •  22 Aprilie 2011, 12:45

Nu va mai bateti ba cu pumnii in piept, ca daca ne bat astia behaie trei luni de-acum incolo. Fiti mai echilibrati, ca nici noi n-avem echipa.

combat18
combat18  •  22 Aprilie 2011, 11:26

FORZA DINAMO ! KILL `EM ALL !

Vezi toate comentariile (13)
Comentează