FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMOVISTI.RO

Dinamo l-a luat pe Năstăsie: "Vreau să joc în Ştefan cel Mare pînă la 40 de ani"

Articol de - Publicat sambata, 03 iulie 2010 00:00

Dinamoviştii au reuşit azi un nou transfer. "Cîinii" l-au luat pe Cosmin Năstăsie (27 de ani) de la FC Argeş pentru 100.000 de euro. Atacantul a semnat un contract pe 5 ani de zile.

"Sînt extrem de bucuros, îmi doresc să joc aici pînă la 40 de ani. Vreau să ies la pensie de la Dinamo", a spus Năstăsie.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (6)
glanetasu
glanetasu  •  03 Iulie 2010, 20:09

L-au cumparat ca nu era platit cum se cuvine si procentele incasate de oieri nu erau multumitoare. Dinamo a devenit masina de facut bani a fratilor de la cinema Patria! Ce conteaza ca apararea dinamovista e zero. Ei il cumpara pe Nastasie ca e ieftin. Dinamo II are nevoie de intariri. Am impresia ca cei ce conduc clubul Dinamo isi bat joc de sute de mii de suporteri. Nu e de mirare ca Dinu a ajuns in spital!

aly_dinamo
aly_dinamo  •  03 Iulie 2010, 18:57

Adevarat.Uita ca exista si stelisti inteligenti...sincer nu credeam ca voi vedea asta dar felicitari..Ai tot respectul meu.

omgwtfbbq
omgwtfbbq  •  03 Iulie 2010, 18:57

hai sa zicem ca asta ar fi mijlocasu la centru de care avaeam nevoie :)) desi nu prea e cn stie ce...dar 2 fundasi centrali 1 fundas stanga si portaru cand vin ??????????!!!!!?????

Vezi toate comentariile (6)
Comentează