FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Dinamo l-a repatriat pe fotbalistul din cauza căruia Mihai Rotaru a făcut iureș la Craiova

Alin Dudea, în perioada când evolua la juniorii Craiovei
Alin Dudea, în perioada când evolua la juniorii Craiovei

Articol de GSP - Publicat marti, 13 iulie 2021 11:09 / Actualizat marti, 13 iulie 2021 11:43

Cu transferurile blocate de FIFA, din cauza unei datorii de 370.000 de euro față de Isma Lopez, Dinamo se cârpește cum poate. L-a adus înapoi de la Reșița pe fundașul central Alin Dudea (24 de ani), împrumutat sezonul trecut la formația din Liga 2. 

Revenirea lui Dudea îi oferă lui Dario Bonetti o opțiune în plus în defensivă, în condițiile în care Dinamo are doar doi stoperi valizi, pe Ehmann și Giafer. 

Alin Dudea, care a fost indisponibil 3-4 luni, din cauza unei accidentări la genunchi, a adunat 26 de meciuri pentru Dinamo în toate competițiile și a câștigat un trofeu cu echipa din Ștefan cel Mare, Cupa Ligii în 2017. 

Mihai Rotaru, furios când Dinamo l-a luat pe Dudea în 2014

Dudea a fost transferat în 2014 la clubul din Ștefan cel Mare, de la CSU Craiova. La momentul respectiv, Mihai Rotaru, finanțatorul oltenilor, a avut o adevărată criză de nervi când a aflat că Dudea, considerat atunci unul dintre tinerii de viitor ai Craiovei, a fost cedat gratis la Dinamo. 

La acel moment, finanțatorul Craiovei chiar și-a amenințat subalternii că îi va concedia din cauza pierderii lui Dudea!

În acel an, Mihai Dudea era căpitanul echipei U17 a lui CSU Craiova, care pierdea finala chiar în fața echipei similare a lui Dinamo. La olteni, Dudea era coleg în acea echipă cu Andrei Ivan, în timp ce pentru „câini” evoluau Patrick Petre sau Andrei Târcoveanu. 

„La Craiova nu puteam spera să prind prima echipă, așa că am ales Dinamo pentru că, în momentul e față, mi se pare că este o rampă de lansare. Situația clubului este de așa natură încât tinerii primesc multe șanse. Nu vreau să comentez reacția suporterilor, mai ales că am primit destule injurii, dar îi rog să înțeleagă că sunt un copil și că am plecat acolo unde-mi este mai bine”, spunea Dudea pentru revista craioveană Maxima Sport în 2014, imediat după ce a plecat la Dinamo.

Dinamo l-a repatriat pe fotbalistul din cauza căruia Mihai Rotaru a făcut iureș la Craiova
Alin Dudea, în precedenta perioadă petrecută la Dinamo

Dudea, implicat în beția de la U21

În martie 2017, Alin Dudea a fost implicat alături de alți colegi de la Dinamo într-un scandal-monstru. Dudea, Nedelcearu, Vlad Olteanu și Patrick petre au fost prinși consumând băuturi alcoolice în avionul care transporta naționala de tineret în Spania. 

Cei patru au cumpărat băuturi alcoolice înainte să decoleze avionul și au consumat în timpul zborului. Dinamoviștii au zburat cu o cursă de linie, pasagerii aeronavei fiind cei care și-au dat seama că jucătorii au consumat alcool.

Dinamo l-a repatriat pe fotbalistul din cauza căruia Mihai Rotaru a făcut iureș la Craiova
Dudea, în stânga, a fost imlicat într-unul dintre scandalurile ce au ținut capul de afiș în 2017. Ulterior, clubul Dinamo i-a pus pe jucători să-și exprime public regretele pentru cele întâmplate

VIDEO Iuliu Mureșan, detalii despre viitorul lui Dinamo: „Mi-ar plăcea să vină Badea și Borcea”

Citește și alte știri despre Dinamo: 

Cornel Dinu dă de pământ cu proiectul DDB! „Aflu lucruri îngrozitoare”

Dario Bonetti dă piept cu realitatea tristă de la Dinamo » Ce îl așteaptă pe italian în București

A luat parte la un moment istoric în fotbalul românesc, acum lucrează pe TIR în Germania: „Patronii sunt foarte faini! Mai stau un an și mă întorc acasă”

„Traduceri avem?” » Cum se comportă „Hagi” Luțu la cursurile de director sportiv: „E disperat!”


Comentarii (9)
creeperno115
creeperno115  •  13 Iulie 2021, 22:48

Sponsorii astia ne-au bagat in groapa

marcelclujnapoca
marcelclujnapoca  •  13 Iulie 2021, 14:23

Nu mai aveti un Sponsor in Bucuresti numai Becali, Badea, Borcea, Copos ??? Vai de el viitor....

marcelclujnapoca
marcelclujnapoca  •  13 Iulie 2021, 14:12

ORANGE nu mai sponsorizeaza Dinamo?

Vezi toate comentariile (9)
Comentează