FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Situație de tot râsul la Dinamo! Clubul îi dă 4.000 de euro pe lună, dar vine când vrea la antrenamente: „E de capul lui”

Kainourgios n-a impresionat în tricoul lui Dinamo, iar acum preferă să rămână la București pentru a-și încasa banii, chiar dacă nu joacă //
FOTO Cristi Preda
Kainourgios n-a impresionat în tricoul lui Dinamo, iar acum preferă să rămână la București pentru a-și încasa banii, chiar dacă nu joacă // FOTO Cristi Preda

Articol de - Publicat marti, 22 martie 2022 07:04 / Actualizat marti, 22 martie 2022 10:42

Nikolaos Kairnourgios (23 de ani) încă e sub angajament cu Dinamo. Colegii sunt uluiți de situația fundașului stânga care apare din când în când la Săftica, la antrenamente.

Dinamo se confruntă cu situații ilare. Clubul din Ștefan cel Mare este nevoit să plătească lunar câte 4.000 de euro unui jucător care pontează când vrea la ședințele de pregătire, dar nu intră în planurile antrenorilor, indiferent cum s-ar numi ei! Și mai ține și un loc ocupat pe lista roș-albilor pentru LPF.

Cascadorii râsului cu antrenamentele la Dinamo! De ce Dusan Uhrin e un car de nervi
DINAMO
Cascadorii râsului cu antrenamentele la Dinamo! De ce Dusan Uhrin e un car de nervi

Kairnourgios e șomer de lux, Moura din dreapta în stânga

Nikolaos Kairnourgios, 23 de ani, a fost adus în timpul mandatului lui Mircea Rednic, la solicitarea specială a „Puriului". A semnat un contract valabil până în iunie 2022, iar după plecarea lui Rednic nici nu s-a despărțit de Dinamo, nici nu a fost luat în calcule pentru jocurile din 2022. Este un nou „caz Ionuț Șerban", fotbalistul care a stat 8 ani în alb-roșu blocat de o clauză.

Ca să nu aibă probleme cu obținerea licenței sportive, să mai aibă alt proces pe cap - cum este cazul cu Gluhakovici, care a deschis acțiune contra clubului -, bucureștenii îl țin pe apărător angajat.  Însă nu-l folosesc, deși etapa trecută, la 0-0 cu Sepsi, Uhrin a trebuit să apeleze la varianta Gabriel Moura în stânga defensivei, Moura fiind om de bandă dreaptă. Asta în condițiile în care Steliano Filip a fost „urcat” mijlocaș, iar Andrei Radu a fost răcit și n-a putut evolua.

A zis că pleacă, dar a rămas la Dinamo: „E de capul lui, vine când vrea el”

Și fotbaliștii dinamoviști sunt stupefiați de situația creată în jurul fotbalistului elen. „Vine când vrea, practic, e de capul lui. Nu-i interzice nimeni să sosească la Săftica, cu toate că în cea mai mare parte se antrenează separat. Oricum, pontează ziua de lucru, timpul trece, leafa merge. Ultima oară a fost joi la Săftica", au reacționat elevii lui Uhrin.

La începutul lui 2022, Kainourgios i-a anunțat pe conducătorii clubului că este în tratative avansate cu un club din străinătate și va pleca din România. La acel moment, el se antrena separat cu Marko Nunici, care s-a transferat ulterior în Cipru. Grecul însă a rămas, va trebui să fie plătit în continuare. 

7 meciuria adunat Kainourgios pentru Dinamo în toamna lui 2021, 497 de minute în total

Îl salvează Uhrin?

Dusan Uhrin a rămas să studieze „opțiunea Kainourgios", mai ales că grecul este angajatul grupării și Dinamo se confruntă cu mari probleme de lot în startul play-out-ului. 

„Câinii” nu s-au despărțit nici de Steliano Filip, care a stat multă vreme în afara lotului, nu s-a transferat în străinătate, a revenit la antrenamente, iar acum este titular.

Citește și alte știri de la Dinamo:

Legenda lui Dinamo îl face praf pe Steliano Filip: „Cine l-a adus? Nu înțelege unde se află, nu trebuia să ajungă aici!”

EXCLUSIV Omul care a salvat-o pe Dinamo trimite săgeți către Iuliu Mureșan: „Mi-a făcut o ofertă ca să refuz”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (12)
demolarii
demolarii  •  22 Martie 2022, 14:22

Aici e vorba de capriciile lui I Mureșan. Atât. Nu Dinamo

vanbasten_85
vanbasten_85  •  22 Martie 2022, 12:59
Postat de ney67 pe 22 Martie 2022, 10:26

Da' Keseru nu este de tot râsul ???? Situațiile de la clubul fâ.câ.sâ.bâ. nu-s de tot râsul ??? Când vine vorba de ceva probleme la Dinamo ( și știu ca-s multe ) vă place sa mâncați căcat mult . De ce nu comentați în același stil sarcastic și jignitor și despre f.c.s.b. ????

Cancanistii au norma la articole denigratoare la adresa lui Dinamo. Haos, apocalipsa, scandal sunt cuvintele scrise zilnic de cancanisti cu scopul de a discredita aceasta echipa. Cand ati vazut in gsp ultima ezclusivitate de la FCSB, CFR, CSU sau Rapid? Si cand li se termina textele ii suna pe Lupu, Ganea, Mitica Dragomir sau fratii Becali doar ca sa mai faca un text cu Dinamo.

c23655
c23655  •  22 Martie 2022, 12:15

Tot ce ține de dinamo e de tot râsul!

Vezi toate comentariile (12)
Comentează