FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - GAZ METAN, DUMINICĂ, 21:00, DIGISPORT 1 ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Dinamo pregăteşte campania de achiziţii pentru iarnă: "Împrumutaţii au prioritate!"

Articol de - Publicat vineri, 22 noiembrie 2013 00:00 / Actualizat joi, 21 noiembrie 2013 21:51

Suporterii "cîinilor" primesc o veste tristă. Dinamo va face în iarnă transferuri doar dacă este strict nevoie, ţintele principale pentru întărirea lotului fiind jucătorii împrumutaţi sau copiii de la Dinamo II


Preşedintele lui Dinamo, Constantin Anghelache, a detaliat pentru Gazetă planul dinamoviştilor în ce priveşte întăririle pentru returul de campionat: "În agenda mea am trei coloane: coloana jucătorilor împrumutaţi, care vor reveni la noi, coloana tinerilor de la echipa secundă şi, este adevărat, o coloană de posibile transferuri. Însă, atenţie, prioritate au primele două. De ce să cumpăr un fundaş, cînd eu am în total nouă sau zece astfel de jucători la prima echipă, «satelit» şi împrumutaţi pe la diverse cluburi. În iarnă vom face cîteva zile de trial în care vom proba toţi jucătorii împrumutaţi şi tinerele talente de la Dinamo II. În funcţie de evoluţiile lor vom trage linie. Dacă jucătorii reveniţi nu se ridică la cerinţele antrenorului, abia atunci luăm în consideraţie posibile transferuri".


"Cum să vreau să cumpăr jucători, cînd eu îi am la echipa a doua pe Mardare şi pe Dobrosavlevici, de exemplu?"
Constantin Anghelache, preşedinte Dinamo


Bilete ieftine la meciul cu Gaz Metan
Astăzi, începînd cu ora 11:00, se pun în vînzare la casele stadionului din Ştefan cel Mare biletele pentru meciul de pe teren propriu cu Gaz Metan Mediaş. Casele vor fi deschise şi în ziua meciului, duminică, pînă la ora meciului, 21:00. Preţul biletelor este de 5 lei la peluze şi între 10 şi 30 de lei la tribune.

Îşi fac departament de scouting
"Cîinii" au înfiinţat oficial un departament de scouting. Din acesta vor face parte fostul mare jucător dinamovist Ionel Augustin, agentul FIFA Octavian Marin, dar şi Iulian Oprea sau Mugurel Cornăţeanu. Principala activitate a acestora va fi de a descoperi jucători tineri, de valoare.

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (34)
gymd
gymd  •  23 Noiembrie 2013, 16:11
Postat de ave_biancorossi pe 23 Noiembrie 2013, 00:40

ce eric visezi tu acolo, ma ?

nu ai vazut stirile cu Eric si Ivanovski dati sigur la noi, daia am zis ca sunt abureli, Anghelache va face transferuri dar reintoarcerea imprumuturilor, astea vor fi baza, pai si jucatori de valoare cand aduci bree ????? ne-am saturat, ati vazut cea facut mareata D2 la Domnesti ???? vai de pl noastra, ne asteapta un viitor negru rau, vad ca asta ne i-a la misto, zicea ca va aduce si 3-4 de valoare peste ciurucurile care sunt akum

laurentiuvm
laurentiuvm  •  23 Noiembrie 2013, 11:17

daca iarna nu se cumpara : un portar, un fundas central, un mijlocas central si un varf de careu nu se face nimic nici in in retur ! daca nu are bani negoita sa gaseasca un asociat sau mai multi pentru achizitia de jucatori inainte erau : badea, borcea, cohn, turcu, savulescu ,walter nu poate tine un club de talia lui dinamo negoita pentru ca nu are bani .

florinpin
florinpin  •  23 Noiembrie 2013, 05:57

://www.vivasms.ro/h/c429c220ee

Vezi toate comentariile (34)
Comentează