FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

DINAMO. FOTO Reprezentanții lui Pablo Cortacero s-au întâlnit cu Marcel Vela

Marcel Vela s-a întâlnit cu reprezentanții spaniolilor care vor să preia Dinamo
Marcel Vela s-a întâlnit cu reprezentanții spaniolilor care vor să preia Dinamo

Articol de - Publicat vineri, 17 iulie 2020 15:35 / Actualizat sambata, 05 septembrie 2020 19:09

Reprezentanții lui Pablo Cortacero, omul care vrea să preia Dinamo de la Ionuț Negoiță, s-au întâlnit astăzi cu Marcel Vela, ministrul Afacerilor și Internelor. 

Investitorii spanioli sunt reprezentați în România de Dorin Serdean, fost viceprimar la Alba Iulia. În urmă cu câteva ore, acesta a participat la o întâlnire cu ministrul Afacerilor și Internelor Marcel Vela, cu Cornel Țălnar, directorul tehnic al „câinilor,” și cu Dan Cristian Popescu, actual viceprimar și viitor candidat la Primăria sectorului 2. Tema discuției a fost situația stadionului din Ștefan cel Mare.

DINAMO. FOTO Reprezentanții lui Pablo Cortacero s-au întâlnit cu Marcel Vela
De la stânga la dreapta: doi reprezentanți spanioli ai lui Cortacero, Dan Cristian Popescu, Marcel Vela, Cornel Țălnar și Dorin Serdean

În week-end, Dorin Serdean va negocia și preluarea clubului Dinamo. La discuții vor participa reprezentanții lui Ionuț Negoiță, dar și cei ai suporterilor din DDB. 

Cornel Țălnar, omul de legătură

Noul director tehnic, Cornel Țălnar, este unul dintre cei ce au susținut de la început sosirea ibericilor: „Din ce-am înțeles eu, domnul Cortacero este unul dintre oamenii potenți din Spania și vrea cu orice preț să preia Dinamo. Eu nu-l cunosc personal, îl știu prin intermediul unui prieten de-ai mei care are afaceri cu el în Spania. Vorbim de oameni potenți, care vor să vină să ajute, să investească". 

Pablo Cortacero are multe afaceri în domeniul imobiliar. A jucat fotbal la nivel de amator și a condus clubul CD Imperio. A mai încercat să preia Almeria şi Getafe, dar negocierile au eșuat.

VIDEO. Dumitru Dragomir: "Mă înscriu în programul DDB. Îmi pare rău de Dinamo”

Citește și alte știri despre Dinamo: 

După Dinamo, încă un club din Liga 1 cere întreruperea campionatului: „Mă gândesc cu groază la rezultatele testelor următoare”

EXCLUSIV Bogdan Bălănescu a făcut anchetă internă la Dinamo, după apariția cazurilor de Covid-19! Iată ce a descoperit

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (12)
creeperno
creeperno  •  17 Iulie 2020, 23:01

In visele tale retrogradam

andrei.f
andrei.f  •  17 Iulie 2020, 19:18

Uefa interzice cluburile departamentale, noroc că dinam0 retrogradează!

gazistu
gazistu  •  17 Iulie 2020, 18:31

glume...de 2-3 ani se tot minte ca cineva cumpara clubul....si inca tot al zgarcitului Negoita e.... mai trec ani si ani,. si dinamo se zbate in mediocritate....Borcea imbatraneste, Dinu la fel....cui o sai mai pese de club in afara de suporterii din PCH, care sunt singurii care nu parasesc corabia....bravo lor

Vezi toate comentariile (12)
Comentează