FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA - DINAMO, SÎMBĂTĂ, 1 MARTIE, 21:00, DIGISPORT 1 ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Dinamo ripostează prin Cristi Bobar: "Să ţină privirea în jos! Steaua nu va avea suporteri ca ai noştri niciodată" » Vezi ce spune Cornel Dinu

Articol de , - Publicat joi, 20 februarie 2014 00:00 / Actualizat joi, 20 februarie 2014 14:41

Ultimele ironii lansate dinspre Ghencea, de către antrenorul Laurenţiu Reghecampf, au născut reacţii în tabăra din "Ştefan cel Mare", iar războiul declaraţiilor încinge primul Derby de România, dintre Steaua şi Dinamo.

Contraatac
"Tehnicianul îi dă mîna să fie ironic, însă să nu uite că domnul Gigi Becali a făcut echipa de acum, a investit milioane de euro şi a schimbat mulţi antrenori pînă cînd a luat titlul. Dar de ce e atît de arogant antrenorul Stelei cînd vorbeşte de Champions League?! Au fost apreciaţi şi el, şi echipa lui, însă ce vrea, statuie?! Dinamovistul Andone a făcut 10 puncte în grupele Champions League cu CFR Cluj şi nu-mi aduc aminte ca nici el, nici clubul ardelean să fi făcut atîta caz şi să-şi aroge merite.

Aşa că, nasul să ni-l ţinem fiecare acolo unde-i este locul! Al nostru e la nivelul potrivit, pentru că reprezentăm Dinamo! Cui nu-i convine, să ţină privirea în jos, cu smerenie", a declarat Cristi Bobar, directorul sportiv al roş-albilor, pentru gsp.ro.

"Suporterii Stelei au amuţit la coregrafia galeriei "cîinilor"
"Jucătorii lui Dinamo nu consideră că merg în infern în Ghencea, ci pe un stadion. Ei au mentalitate de învingători şi nu se tem de un derby ce, sperăm noi, se va disputa fair-play pe teren.

Eu mi-aduc aminte că şi suporterii Stelei au amuţit cînd au văzut coregrafia galeriei dinamoviste la ultimul derby. Probabil, unora de pe banca Stelei le-a plăcut şi mai mult ceea ce au văzut. Niciodată, dar niciodată, Steaua nu va avea suporterii înflăcăraţi precum ai lui Dinamo!", a mai spus oficialul din roş-albilor.

"Reghe s-a făcut de rîs!"
Şi Cornel Dinu a avut o replică acidă la adresa rivalilor din Ghencea: "Nu intru în polemici cu nişte slujbaşi de la Steaua, cu cei care au în cîrcă unele din cele mai ruşinoase articole din Codul Penal, aceste fapte fiind declarate şi comentate de presă. Ei au dezonorat şi dezonorează în continuare fotbalul prin ceea ce fac. Mai mult decît atît, dacă Reghecampf ar fi cu adevărat un antrenor cu merite, ar şti că niciodată nu se vorbeşte astfel de un partener de competiţie, mai ales cînd este vorba de unul istoric. Nu mă pot aştepta la prea multe de la un fost fotbalist, care nu a jucat aceste derby-uri istorice, iar cea mai mare performanţă a lui a fost o selecţie la naţională, şi a prins 10 minute în care s-a făcut de rîs în meciul cu Danemarca, scor 2-5".

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (98)
shab
shab  •  22 Februarie 2014, 12:42

Mda, ma intreb cate derby-uri istorice o fi jucat Mourinho... Cat despre antrenorat, cred ca nea Cornel ar trebui sa se abtina de la comentarii, avand in CV meciuri de referinta ca cel de la Kosice sau cel cu Foresta.

dash.berlin
dash.berlin  •  22 Februarie 2014, 12:33

Steaua are cei mai multi suporteri.Asta-i clar pt toata lumea.Restul sunt vorbe aruncate-n vant.

buldogul_rosu
buldogul_rosu  •  21 Februarie 2014, 01:36
Postat de danvelea pe 20 Februarie 2014, 19:55

Fereasca dumnezeu ca STEAUA sa aiba suporteri ca dinamo. Asta ar insemna ca ei sa fie pui de TORTIONARI. Динамо(dinamo) nume pus de Stalin si Felix Dzerzhinsky ( seful Politiei Secrete URSS Cheka). dupa acronimul din limba rusa “Directia Nabliudati Molodioj” (“Directia de Supraveghere a Tineretului”) .Di=Directia Na=Nabliudati Mo=Molodioj In 1948 Stalin trimite personal pe agentul sovietic Panteleimon Bodnarenko sa înființeze si la București o clona Динамо care sa fie clubul Securitatii. Fondatorul Bodnarenko devine primul Șef al Securității și a exterminat peste 1 milion de romani care se împotriveau bolșevismului.Динамо este clubul celor din Securitate, torționarii care au comis crime

voi aveati soldati pe stadion in loc de galerie pe vremea lui ceasca, li se spuneau "4 castraveti la leu"... nu s-a achimbat prea mult nici acum galeria voastra, sunt ca acei amarati de militari adusi cu japca pe stadion care mancau seminte ,astazi povestea continua, doar semintele si-au schimbat ambalajul..

Vezi toate comentariile (98)
Comentează