FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Dinamo schimbă liniile! Ionuţ Negoiţă taie în carne vie » O legendă a "cîinilor" şi-a reziliat azi contractul

Articol de - Publicat marti, 16 decembrie 2014 00:00 / Actualizat marti, 16 decembrie 2014 20:28

Dinamo se schimbă din temelii după plecarea lui Flavius Stoican. "Cîinii" sînt în negocieri avansate cu Mihai Teja, care ar putea să fie noul tehnician al echipei din retur. 

Pînă atunci, Dinamo a reziliat contractele lui Dorin Mateuţ, antrenorul secund pe care l-a avut Stoican, care se ocupa de mijlocaşi şi atacanţi, Alin Chiţa, celălalt secund care se ocupă de fundaşi, dar şi a preparatorului fizic, Salvatori Nazzareno.

Acestea ar putea fi primele semne că Ionuţ Negoiţă vrea să-i facă loc lui Teja şi a staffului acestuia.

Viitorul antrenor al lui Dinamo ar trebui să înceapă munca pe 8 ianuarie, atunci cînd e programată reunirea roş-albilor.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (43)
alnik63
alnik63  •  21 Decembrie 2014, 07:06

as se intampla cand accepti sa stai in genunchi inca de la inceput.Mateut a fost un jucator mai mare decat Stoican,insa a gresit cand a acceptat sa fie o marioneta de principal,dar de fapt el nu era nimic.ei nu inteleg ca; daca incepi secund asa vei iesi la pensie,numai o intamplare fericita te mai pune cineva principal.mai bine pleci de jos din seria a 2 cum a facut Niculescu si ai sanse mari daca faci treaba acolo sa vii mai repede in div.A decat un secund sa ajunga principal.uitati-va la Iovan,el a fost vesnicul secund a lui Piturca chiar daca ca jucator a fost peste Piti,la lasat piti si ce se mai aude de Iovan?a fost un timp pe la FRF insa dupa ce a plecat Sandu gata si cu Iovan.

unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  20 Decembrie 2014, 03:35
Postat de unico_biancorossi pe 18 Decembrie 2014, 02:26

mai vorbim nu peste multa vreme. la vara va astept pe toti cu drag. v-am notat, nu sunteti deloc putini, am de incasat la datorii..)))

yes ! planul de reorganizare ? aprobat ! iesirea din insolventa ? in mai, garantat ! noul staf ? Stanciu/Teja/Danciu ! buget dublat din ianuarie ? da ! plecari de petardoizi ? in corpore ! noi luptatori ? da ! deci ? am avut dreptate inca o data sa cer calm si rabdare ! mai este nevoie de ceva timp, dar va fi bine. si inca o data : Forza Dinamo ForEver !

unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  18 Decembrie 2014, 02:27

FORZA DINAMO !

Vezi toate comentariile (43)
Comentează