FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

DINAMO. EXCLUSIV Spaniolii sparg banca! Supercampania de achiziții a lui Cortacero: Budescu e în capul listei

Pablo Cortacero e noul patron al lui Dinamo și are planuri mari în „Ștefan cel Mare”
Pablo Cortacero e noul patron al lui Dinamo și are planuri mari în „Ștefan cel Mare”

Articol de - Publicat vineri, 14 august 2020 15:21 / Actualizat vineri, 14 august 2020 15:36

Dinamo a intrat în „era spaniolă” și pregătește câteva mutări cu adevărat spectaculoase în această vară. Constantin Budescu, Dumitru Cardoso sau Paul Anton sunt doar câteva dintre numele care ar putea ajunge la „câini” în perioada următoare. 

Pe lângă cei șapte jucători spanioli care ar urma să ajungă la Dinamo în perioada imediat următoare, spaniolii au întocmit o listă impresionantă de transferuri. Una pe care se regăsesc nume precum Constantin Budescu (mijlocaș, 31 de ani, în prezent la Astra Giurgiu), Paul Anton (mijlocaș, 29 de ani, în prezent liber de contract) sau Dumitru Cardoso (atacant, 28 de ani, care a jucat ultima oară pentru Gaz Metan Mediaș). 

Budescu și Paul Anton, principalele ținte

Foarte multe nume sunt vehiculate la capitolul „plecări”, însă noua conducere începe să lucreze și la transferuri. Spaniolii îl doresc în „Ștefan cel Mare” pe Constantin Budescu, mijlocașul ofensiv de la Astra Giurgiu. Budescu, care a evoluat în 20 de partide în sezonul trecut, mai are contract cu Astra până în iulie 2021 și este cotat de Transfermarkt la 2.4 milioane de euro!

Paul Anton este dorit înapoi în Ștefan cel Mare! Fostul căpitan al roș-albilor, acum în vârstă de 29 de ani, tocmai s-a despărțit de Krîlia Sovetov Samara. Doar că Paul studiază diverse oportunități de a continua în străinătate și, cu toată afecțiunea lui pentru Dinamo, echipa din Ștefan cel Mare rămâne ultima variantă pe listă. Cum conducerea lui Dinamo tocmai ce s-a schimbat, noii șefi ai „câinilor” încearcă să-l ademenească pe acesta în „Ștefan cel Mare”.

Îl vor și pe Cardoso + planuri cu Mrzljak

În plus, un alt jucător intrat pe radarul dinamoviștilor este Dumitru Cardoso. Acesta joacă pe postul de aripă și are origini românești. În 8 meciuri jucate pentru Gaz Metan în Liga 1 a reușit 3 goluri și 3 pase decisive. În trecut a evoluat pentru Empoli, Napoli, Reggina, Latina, Veria, Nottingham Forest, Alcorcon, Gimnastic și Livorno. 

DINAMO. EXCLUSIV Spaniolii sparg banca! Supercampania de achiziții a lui Cortacero: Budescu e în capul listei

De asemenea, noua conducere a lui Dinamo vrea să-i ofere un nou contract croatului Filip Mrzljak (27 de ani), mijlocaș considerat important în vederea formării unei echipe competitive. 

VIDEO Moment istoric: s-a vândut Dinamo! Prima reacție a lui Cortacero: „Acest club merită mult mai mult decât a reușit în ultimii ani”

Citește și alte știri despre Dinamo: 

EXCLUSIV Contra – Cortacero, întâlnire de gradul zero la Madrid. Când are loc discuția decisivă pentru banca tehnică a lui Dinamo

Mișcări de trupe la Dinamo! O legendă, izgonită OFICIAL de la club + Ar putea transfera un superjucător!

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (15)
cj1960i
cj1960i  •  15 August 2020, 08:02
Postat de zamorano pe 15 August 2020, 00:02

Auzi titlu: Spaniolii sparg banca!! Dau click si ce văd? Anton!:)))))))))))))) Bă voi faceţi mişto de câinii ăştia amărâti? Păi e frumos domnilor ziarişti?

New Dinamo!

dvd1
dvd1  •  15 August 2020, 03:53

retrogradare garantata atita e de zis

zamorano
zamorano  •  15 August 2020, 00:02

Auzi titlu: Spaniolii sparg banca!! Dau click si ce văd? Anton!:)))))))))))))) Bă voi faceţi mişto de câinii ăştia amărâti? Păi e frumos domnilor ziarişti?

Vezi toate comentariile (15)
Comentează