FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

UPDATE E supărare mare la Dinamo! Burcă nu s-a mai prezentat la antrenamente » Reacția antrenorului, la ieșirea din ședința cu Iacob și Zăvăleanu

Ovidiu Burcă
Ovidiu Burcă

Articol de , , - Publicat marti, 17 ianuarie 2023 12:14 / Actualizat marti, 17 ianuarie 2023 14:38

Situația de la Dinamo pare tot mai complicată, după greva de luni a jucătorilor.

UPDATE 14:00 » Ovidiu Burcă, după ședința cu Iacob și Zăvăleanu: „Nu am nicio concluzie”

Situația de la Dinamo continuă să rămână tensionată. La ieșirea din ședința cu Iacob și Zăvăleanu, Burcă a reacționat:

„Nu am ce să discut la ora asta. Nu am ce să declar. S-au discutat niște lucruri și nu am nicio concluzie în acest moment. Dacă ei au, eu nu am”.

Tehnicianul nu va merge nici la antrenamentul de azi.

Falimentul de sute de milioane de euro de la sponsorul principal FCSB descoperă o FRAUDĂ imensă: „Sume mari de bani, bazate pe contracte false!” » Firmele și oamenii implicați în „spălarea de bani”
INVESTIGAȚIE LIBERTATEA
Falimentul de sute de milioane de euro de la sponsorul principal FCSB descoperă o FRAUDĂ imensă: „Sume mari de bani, bazate pe contracte false!” » Firmele și oamenii implicați în „spălarea de bani”

Nemulțumiți de neplata datoriilor, fotbaliștii lui Ovidiu Burcă au refuzat să se antreneze în prima parte a zile, boicotând prima ședință de pregătire în cantonamentul de la Buftea.

Pleacă Ovidiu Burcă de la Dinamo?

Situația complicată din club l-a supărat pe Ovidiu Burcă. Tehnicianul de 42 de ani nu a fost la antrenamentul efectuat în această dimineață, potrivit Fanatik.

Din informațiile GSP, Burcă nu se prezentase nici la antrenamentul de luni seară și este nemulțumit de conducerea lui Dinamo. Antrenorul simte că nu are parte de sprijin. În plus, acesta este supărat și pe jucători. 

„Nu comentez! Vom lămuri situația azi”, a reacționat Vlad Iacob, administratorul special al lui Dinamo, contactat de GSP.ro.

Șefii DDB, Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, Vlad Iacob și Ovidiu Burcă vor avea azi o ședință, în care vor discuta soarta echipei și viitorul antrenorului instalat la începutul sezonului.

Dinamo, locul 8 în Liga 2 cu 3 etape rămase din sezonul regulat, reia campionatul pe 25 februarie, 

VIDEO Gabriel Tamaș a fost prezentat la Concordia Chiajna: „Nu am fost căutat de Dinamo”

Citește și: 

Se bate cu pumnii în piept: „Salvez Botoșaniul, aș fi salvat-o și pe Dinamo!”

Lider din PCH, după ce Sorescu s-a dat la fanii lui Dinamo și a ales FCSB: „Eu cu imaginea asta rămân”

A luat parte la un moment istoric în fotbalul românesc, acum lucrează pe TIR în Germania: „Patronii sunt foarte faini! Mai stau un an și mă întorc acasă”

„Traduceri avem?” » Cum se comportă „Hagi” Luțu la cursurile de director sportiv: „E disperat!”


Comentarii (39)
creeperno807
creeperno807  •  17 Ianuarie 2023, 22:43

Se rezolva

istet10
istet10  •  17 Ianuarie 2023, 22:10
Postat de Eliyahu pe 17 Ianuarie 2023, 16:12

Nu stiu cate conturi ai, dar esti cel mai trist postaci de pe acest site. Lasa fanteziile si fa-ti un rost in viata, rebutule.

REBUTULE!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

tictictic
tictictic  •  17 Ianuarie 2023, 22:08
Postat de istet10 pe 17 Ianuarie 2023, 21:34

Ba, in 1947 inca era monarhie. Regele a abdicat abia in 30 decembrie. Verifica cine a infiintat clubul armatei, in ce an, la ce nivel (liga) juca echipa si toate cele. Comunsitii au preluat o echipa existenta. Ei au adus jucatori si au bagat-o in prima divizie.

Lasa-l in durerea lui... omul stie doar ce-a auzit prin peluze (ca aia i-a fost toata scoala), si p-aia o tine langa... N-ai ce sa-i ceri; pe o carte de istorie n-ar pune mana in viata lui; ar zice ca-l injuri de cele sfinte...:))) Atata stie, cu asta defileaza; asta e nivelul lui si gata! Insa el e legenda.... de culoare visinie, maronie... ce mai conteaza?!?

Vezi toate comentariile (39)
Comentează