FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Oamenii care au dus greul la Dinamo la începutul sezonului, vedete în Liga 3 + când debutează ultimul transfer sosit în „haită”

Neicuțescu a ajuns vedetă la echipa a doua a lui Dinamo / Sursă foto: Cristi Preda (GSP)
Neicuțescu a ajuns vedetă la echipa a doua a lui Dinamo / Sursă foto: Cristi Preda (GSP)

Articol de - Publicat vineri, 12 noiembrie 2021 17:18 / Actualizat vineri, 12 noiembrie 2021 19:33

„Satelitul” lui Dinamo din Liga 3 s-a impus vineri pe terenul Academicii Clinceni II, scor 3-2, într-o partidă contând pentru etapa a 12-a din Liga 3, Seria 4.

Tinerii care au dus greul la Dinamo la începutul campionatului sunt acum oameni de bază la echipa a doua a roș-albilor, antrenată de Sorin Colceag. Vineri, Dinamo II a câștigat pe terenul „satelitului” Academicii Clinceni, scor 3-2, într-un meci în care atacantul Mihai Neicuțescu a înscris o „dublă”. Pentru „câinii” mici a mai înscris și mijlocașul Geani Crețu.

Dinamo trece FRF la capitolul „Amenințări” în dosarul de insolvență!
DINAMO
Dinamo trece FRF la capitolul „Amenințări” în dosarul de insolvență!

Folosiți des de Bonetti în prima parte a sezonului, Neicuțescu, Geani Crețu sau Alin Dudea au ajuns titulari în Liga 3. La echipa secundă a lui Dinamo au evoluat și atacanții Cătălin Măgureanu și Cătălin Țîră, doi fotbaliști folosiți de Rednic în ultimele săptămâni, dar și Cătălin Hîldan jr., nepotul „Unicului Căpitan”.

Dinamo II versus Academica Clinceni II: Ștefan Fara – Andrei Stelea, David Țone, Alin Dudea, Andrei Mitran – Dragoș Penescu, Geani Crețu, Ionuț Floarea – Mihai Neicuțescu, Cătălin Țîră, Cătălin Măgureanu
Antrenor: Sorin Colceag 
Au mai jucat: Matei Țapurin, Cătălin Hîldan jr., Claudiu Stan, Mario Șutru și Andrei Spînu.

Mircea Rednic testează ultimele transferuri într-un amical cu FC Buzău

Tăvălită în Liga 1, Dinamo și-a programat un meci de verificare sâmbătă, la Buzău, cu echipa locală, care are cea mai bună ofensivă din Liga 2, cu o medie de aproape 3 goluri marcate pe partidă. Rednic verifică noile transferuri. 

Dinamo tot caută să pornească revirimentul de undeva, în Liga 1 fiind ciuca bătăilor. Zece eșecuri în ultimele 12 etape, doar două remize, „câinii” fiind transformați în simpli parteneri de întrecere de către adversari. În pauzele competiționale, roș-albii și-au programat amicale, acolo au dres busuiocul, reușind luna trecută o victorie, 3-2, după ce au revenit pe tabelă cu Petrolul Ploiești (liderul eșalonului secund).

Într-o perioadă în care fanii și-au pierdut încrederea până și în aptitudinile lui Mircea Rednic, antrenorul „câinilor” a programat un meci de verificare cu FC Buzău, sâmbătă, de la ora 12:30, pe stadionul „Gloria”. 

Formația lui Cristi Pustai este un adversar redutabil, iar „Puriul” vrea să-i încerce sâmbătă pe nou-veniții în Ștefan cel Mare, inclusiv pe fundașul dreapta Petar Gluhakovici, cu care vrea să atace finalul lui 2021 și să reducă distanța față de echipele de deasupra din clasamentul Ligii 1.

Gluhakovic debutează sâmbătă pentru Dinamo. Care sunt fotbaliștii cu probleme din echipa ”câinilor”

Roș-albii au transferat cinci jucători în ultimul mandat al lui Mircea Rednic și încheie mercato în toamna 2021 cu fundașul dreapta Petar Gluhakovic, 25 de ani, care se antrenează de la începutul săptămânii alături de ceilalți dinamoviști.

Gluhakovic va semna 

Până acum, fotbalistul austriac nu a fost prezentat de către oficialii "câinilor", însă ei au transmis că nu sunt probleme în ceea ce-l privește pe acest jucător și nu sunt nici probleme cu documentele. 

„Semnează” au transmis oficialii clubului. Gluhakovici urmează să evolueze în banda dreaptă a apărării, urmând ca Deian Sorescu să fie avansat, pentru a da mai mult randament în ofensivă. Debutul este prevăzut chiar sâmbătă, de la ora 12:30, pe stadionul ”Gloria” din Buzău, contra formației locale.

Rednic mai vrea un amical 

Mircea Rednic dorește să-i vadă mai mult la lucru pe ultimii sosiți la clubul din Ștefan cel Mare, mai ales că aceștia din urmă s-au pregătit suplimentar. „Puriul” nu dorește ca amicalul cu trupa lui Cristi Pustai să fie singurul din pauza competițională, sunt discuții pentru un altul miercuri, fie cu Astra, fie cu Petrolul, în funcție și de locul unde s-ar putea desfășura duelul. Jucători cu probleme.

Dinamoviștii au probleme de lot atât în perspectiva amicalului de mâine, cât și a proximei etape cu FC Voluntari, dacă acestea vor persista. Plamen Iliev, Geani Crețu, Alin Dudea, Alexandru Răuță, Cătălin Măgureanu, Steliano Filip și Robert Moldoveanu vor rămâne și se vor antrena separat la Săftica. 

Rămâne de văzut care dintre ei vor putea fi apți în vederea partidei cu ocupanta locului 6 din Liga 1.

VIDEO Florin Matache, despre situația de la Dinamo: „E din ce în ce mai rău!”

Citește și alte știri despre Dinamo:

Ajutor pentru Deian Sorescu! Ce i-a pregătit Mircea Rednic, odată cu noul transfer de la Dinamo

Semnal de alarmă tras la Dinamo: „E o mocirlă! Ce investitor să vină?”

Cine rămâne în Superligă, cine pică în Liga 2 » CALCULE la retrogradare în timp real

Nu se mai ascund » Fostul fotbalist al Rapidului se iubește cu mama unui titular din Superliga


Comentarii (4)
creeperno115
creeperno115  •  12 Noiembrie 2021, 22:35

Vad ca nu ti-a cenzurat. Mie imi cenzurase cand zisesem numele aninalului

1745flo
1745flo  •  12 Noiembrie 2021, 20:26

De ce despre Dinamo termenul "haită" este agreat de fecesebistii gsp, dar termenul turmă este evitat si neagreat? Se simt cumva vizați direct?

lapusneanul
lapusneanul  •  12 Noiembrie 2021, 19:48

domnul apostol a uitat sa precizeze sursa privind prima parte a articolului...e luata de pe pagina ddb..

Vezi toate comentariile (4)
Comentează