FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - FCU CRAIOVA

VIDEO Titularul lui Dinamo dezvăluie: „Am renunțat la 250.000 de euro” + „Asta e adevărata Universitatea”

Vlad Morar
Vlad Morar

Articol de , - Publicat joi, 07 aprilie 2022 12:18 / Actualizat joi, 07 aprilie 2022 12:57

Atacantul Vlad Morar (28 de ani), ajuns în iarnă la Dinamo, de la Gaz Metan, a vorbit în conferință înainte de meciul contra celor de la FCU Craiova.

  • Dinamo – FCU Craiova se joacă vineri, de la 20:30. Meciul va fi liveTEXT, video și foto pe GSP.ro și în direct pe LookSport, DigiSport și Orange Sport.

Trecut de-a lungul carierei pe la la U Cluj, Petrolul, Beitar Jerusalim, Rapid, ASA Tg. Mureș, Viitorul, Panetolikos, FC Voluntari, UTA și Gaz Metan, Vlad Morar a dezvăluit ce sumă a pierdut din cauza restanțelor fostelor sale formații.

DINAMO - FCU CRAIOVA. De cine se teme Uhrin jr: „E cel mai bun om al oltenilor”
DINAMO - FCU CRAIOVA
DINAMO - FCU CRAIOVA. De cine se teme Uhrin jr: „E cel mai bun om al oltenilor”

VIDEO. Vlad Morar: „Am renunțat la 250.000 de euro de când am început fotbalul”

„Am renunțat la 250.000 de euro de când am început fotbalul. De la Gaz mai am de luat 50.000 de euro. La Mediaș nu aveam ce face. Dacă nu renunțam, stăteam până la vară și era foarte greu. 

Am ales să vin la Dinamo pentru că echipa m-a dorit foarte mult. Acum trebuie să salvăm Dinamo. Vrem să ne salvăm și de la baraj. Echipa trebuie să fie an de an în play-off”, a spus Vlad Morar la conferința de presă.

„FCU Craiova e adevărata Universitatea Craiova”

Dorit în iarnă de Adrian Mititelu, Morar s-a declarat de partea celor de la FCU Craiova în războiul pentru identitatea Științei cu CS Universitatea. 

„Ne așteaptă o partidă dificilă, dar sperăm ca la finalul meciului să luăm cele trei puncte. Craiova a avut o serie de rezultate pozitive de când a venit Napoli, dar sperăm să luăm mâine toate punctele. E un derby. Cea pe care o întâlnim vineri e echipa adevărată a Universității Craiova.

După meciul contra Chindiei, este o atmosferă bună. Sperăm să ne bucurăm și după cel contra Craiovei. Vom avea două partide foarte importante. După aceea, poate ne vom gândi la salvarea directă. Acum trebuie să luăm fiecare meci în parte”, a adăugat Vlad Morar.

Citește și: 

Ce a remarcat Nicolo Napoli înaintea duelului din „Ștefan cel Mare”

Uhrin și-a găsit liderul! Cine e jucătorul devenit indispensabil la Dinamo + planurile cehului pentru meciul cu FCU Craiova

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (59)
davidgraham
davidgraham  •  09 Aprilie 2022, 13:59

Cand aia te bat an de an si iti dau 5-0 si 6-1 normal ca nu vrei sa fie adevarata U Craiova. Cand esti dinamovist vrei ca U Craiova sa fie slaba, abordabila , eventual sub tine in clasament. Fiecare cu disimularile si refularile lui...

tzintaru
tzintaru  •  07 Aprilie 2022, 23:20
Postat de echilibrat pe 07 Aprilie 2022, 21:49

Pentru ca regulamentul UEFA e simplu - orice club are nevoie de 3 ani consecutivi de afiliere la FRF ca sa joace in cupele europene. De exemplu, fosta firma a mititelului fusese dezafiliata prin decizie FRF in 2011, si reprimita in 2013 in liga 2. Daca prin absurd echipa aia cistiga cupa Romaniei si ar fi vrut sa joace in Europa League in 2014, nu ar fi putut - pentru ca in anul 2014 acea echipa nu avea 3 ani consecutivi de afiliere la FRF, datorita dezafilierii din 2011. Daca noua firma a familiei mititelu ar fi cistigat cupa Romaniei in 2020 - tot n-ar fi putut sa joace in Europa League pentru ca avea doar 2 ani de afiliere la FRF (acea echipa s-a infiintat in 2017 si s-a afiliat la FRF in 2018). Dreptul de a juca in cupele europene n-are nimic de a face cu palmaresele clubulurilor sau cu anul infiintarii - ci doar cu 3 ani consecutivi de afiliere la federatia nationala.

Ești într-o eroare profundă!Echipa veche a lui Mititelu a fost reprimită in urma unei sentințe care a găsit ca nefondată dezafilierea.Si a fost reținută în liga 2 pentru că retrogradase!Este trist că vă dați suporteri ai Universității dar nu aveți habar de istoria acestei echipe!

creeperno115
creeperno115  •  07 Aprilie 2022, 22:37

Ambele trebuie invinse. La anul trebuie investitor si sa jucam in playoff

Vezi toate comentariile (59)
Comentează