FOTBAL  »  Superliga  »  CHIAJNA - DINAMO, LUNI, ORA 21:30, ÎN DIRECT PE DIGISPORT1 ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Dinamoviştii au cedat fizic după meciul cu Mediaş: "N-avem suflu, e mult de lucru!"

Dinamo a pierdut cu 1-2 meciul cu Gaz Metan, dar s-a calificat în finala Cupei.
Dinamo a pierdut cu 1-2 meciul cu Gaz Metan, dar s-a calificat în finala Cupei.

Articol de GSP - Publicat sambata, 14 aprilie 2012 00:00 / Actualizat vineri, 13 aprilie 2012 21:44

Dinamo abia a terminat în picioare partida de la Mediaş, Bonetti fiind şocat de pregătirea fizică precară a jucătorilor. De Paşte, jucătorii vor fi supuşi unor antrenamente istovitoare.

La Mediaş, Dinamo a gîfîit din nou, în multe momente jucătorii părînd că abia pot ţine ritmul impus de gazde. Acest lucru l-a sesizat şi Dario Bonetti, care le-a transmis şefilor că pregătirea din iarnă a fost greşită total.

Ieri, "cîinii" au avut liber, dar de azi intră în cantonament pentru a pregăti partida de luni, cu Chiajna. Roş-albii vor avea program intensiv de pregătire, Umberto Rugerro, preparatorul fizic adus de Bonetti, imaginînd pentru Niculae şi compania un program istovitor de exerciţii fizice. "Echipa are nevoie de energie. Nu vreau să comentez nivelul de pregătire fizică, dar e clar că sînt multe aspecte la care trebuie să lucrăm şi pe care trebuie să le punem repede la punct. Gazul a fost formaţia mult mai bine pregătit", a explicat Bonetti.

"Importantă a fost atitudinea jucătorilor, care au evoluat la sacrificiu, au avut determinare, ceva diferit de ce am văzut pînă acum în campionat" ( Cornel Dinu, administrator delegat Dinamo)

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (7)
energyzatu
energyzatu  •  15 Aprilie 2012, 07:21

Nu stiu de ce toata lumea il critica pe Ciobi ... Nimeni nu ia dat nici juma de sansa la inceputu campionatului si la sfarsitul turului am terminat pe primu loc ... Nu stiu ce sa intamplat in Antalya sa vedem pe ce loc terminam cu macaronaru asta ... oricum mai sus de locu 6 nici nam curaj sa sper ... Suntem in finala cupei datorita lu Ciobi sa nu uitati asta

alcapone
alcapone  •  14 Aprilie 2012, 10:11

ciobi dute ba la sapa ca la fotbal esti varza ,cum sa antrenezi fara preparator fizic?

valah.redandblue
valah.redandblue  •  14 Aprilie 2012, 09:27

Sa-i dop-eze dacă nu mai pot sa alege cu dopurile de la sticlele de șampanie.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează