FOTBAL  »  Superliga  »  CONCORDIA CHIAJNA

Diniţă prevede un sezon reuşit: "Nici nu se pune problema retrogradării!"

Diniţă face parte din valul de antrenori tineri
Diniţă face parte din valul de antrenori tineri

Articol de - Publicat vineri, 08 iulie 2011 00:00 / Actualizat joi, 07 iulie 2011 21:28

Antrenorul ilfovenilor, Laurenţiu Diniţă, este încîntat de felul în care se pregătesc elevii săi în cantonamentul din Austria şi spune că vor ţinti un loc bun la sfîrşitul sezonului.

- Domnule Diniţă, cum merge pregătirea?
- Foarte bine! Băieţii sînt extraordinari. Am cîştigat primul meci cu 3-0 cu o echipă din a doua ligă austriacă, nu pot să nu fiu mulţumit. Avem mulţi jucători noi şi totuşi relaţiile de joc sînt foarte bune. Mai avem patru meciuri amicale pentru a fi gata de campionat, încă nu am realizat mare lucru.

- Aţi stabilit obiectivul pentru anul acesta?
- Echipa nu a stabilit un obiectiv încă, dar eu le-am spus jucătorilor ce îmi doresc de la ei: vreau să cîştige fiecare partidă. Vreau să urcăm cît mai sus în clasament. În nici un caz nu se pune problema să ţintim evitarea retrogradării, vrem mai mult. Nu poţi începe sezonul cu gîndul acesta, ar fi sinucidere curată!

- S-a stabilit programul Ligii 1. În primele cinci etape veţi întîlni Oţelul, Vasluiul şi Rapidul...
- E foarte bine că le întîlnim la început, o să ne dăm seama cum ne raportăm la Liga 1. Sînt echipe valoroase, dar pe prima scenă nu mai putem vorbi de echipe proaste şi echipe bune. Trebuie să scoatem cît mai multe puncte din primele meciuri pentru a prinde încredere!

- Sînteţi un antrenor tînăr. Faceţi echipă cu un manager tînăr, Eugen Trică. Care sînt atuurile voastre?
- Dorinţa şi ambiţia sînt calităţi specifice tinereţii. Toţi antrenorii tineri vor să demonstreze că îşi merită postul, asta voi încerca să fac şi eu. Nouă ne lipseşte experienţa, dar compensăm prin dăruire. Mă înţeleg foarte bine cu Eugen şi vom face o echipă pe cinste.

- Sînteţi mulţumit de noile achiziţii?
- Da, dar mi-ar mai trebui 2-3 jucători pentru a definitiva lotul. Băieţii s-au înţeles foarte bine în acest prim meci, însă asta poate fi şi o întîmplare. Mai trebuie să lucrăm la omogenitate şi sperăm ca la data începerii campionatului să arătăm cine sîntem.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
flafy
flafy  •  08 Iulie 2011, 12:34

sper sa terminati pe ultimul loc!!voi ar tyrebuii sa fiti multumiti daca puteti evolua in liga 3!!!vai de capul vostru!!singurele echipe care au promovat pe bune sunt FC Bihor si Petrolul iar acum singura echipa a ramas Petrolul!!!mu!é Concordia!!

ce_plm
ce_plm  •  08 Iulie 2011, 09:50

Cu voi in B , satenilor!

luchyna0
luchyna0  •  08 Iulie 2011, 08:22

mai BAIETE!!! NU ASATREBUIE SA-TI PUI TU PROBLEMA PE CINE MAI INTERESEAZA RETROGRADAREA....TREBUIE SA TE INTREBI OARE LU-AM LICENTA!!?????CE DACA FACE-TI 0PCT.SI VOR NISTE FRAIERI PE PODIUM PAC !!LA DURU BANU JOS SI JUCA-TI IN LIG.1

Vezi toate comentariile (3)
Comentează