FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Dinu Gheorghe crede că Pintilii poate rezista la Steaua cu o singură condiţie

Articol de GSP - Publicat marti, 29 mai 2012 00:00 / Actualizat marti, 29 mai 2012 10:40

Steaua s-a înţeles cu Pandurii pentru transferul lui Mihai Pintilii şi mijlocaşul va ajunge sub comanda lui Reghecampf. Dinu Gheorghe îi dă un sfat fotbalistului pentru a evita să intre în gura lui Gigi Becali, care obişnuieşte să comenteze evoluţia jucătorilor Stelei după fiecare meci

"După mine, este cel mai important transfer al verii în Liga 1. E peste Felguieras la CFR sau peste ce a luat Dinamo. I-aş da un singur sfat: să nu se uite la televizor înainte sau după meciuri. Doar aşa poate rezista", a spus Dinu Gheorghe la Digi Sport.

Cei mai buni mijlocaşi sînt ai Stelei! » Roş-albaştrii au convenit cu Pandurii pentru transferul lui Pintilii

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
zagna
zagna  •  29 Mai 2012, 21:06

domnule "vama", acum ceva timp ziceai ca nu te intereseaza aceasta echipa, acum ce te bagi ca musca in p...iepei? sa-ti fie rusine, acum pe cine mai vrei sa inseli, ti s-a dus buhul ce priceput iesti!

griga
griga  •  29 Mai 2012, 16:08

DU TE DE TE VINDE "DRIMBA" BLEAGA (de te cumpara te pune pe ograda de ingrasamint) PE CINE L INTERESEAZA SUGESTIILE TALE DE BIDON TURTIT. AUZI MA SA NU SE UITE LA TV...MA CE INDICATIE DE....! MIZERIE

alexbibirica
alexbibirica  •  29 Mai 2012, 11:05

Bine spus ! asta e valabil pentru toti din lot,problema ar fi ca se uita apropiatii,care-l pot suna !!!

Vezi toate comentariile (3)
Comentează