FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA - DINAMO 0-1

Dinu rîde iar de lotul Stelei: "Autiştii fotbalului!"

Romeo Surdu
Romeo Surdu

Articol de , - Publicat miercuri, 27 aprilie 2011 00:00 / Actualizat marti, 26 aprilie 2011 22:42

Fostul internaţional îi ironizează pe Surdu şi pe Tănase, după ce a rîs şi de Bănel

Steaua nu doar pierde meciuri, dar le şi dă adversarilor ocazia s-o ironizeze. Cornel Dinu n-a ratat şansa, după ce Dinamo a cîştigat în Ghencea cu 1-0. Primul de care s-a mirat Mister a fost Romeo Surdu: "Pare un autist al fotbalului". A urmat Cristian Tănase: "El seamănă cu Pleşan, care a prins tot un singur meci bun la naţională. Amîndoi au crezut că pot să trăiască dintr-un şut". Ultima dată cînd Dinu a vorbit în acest mod despre un fotbalist al Stelei, a fost cînd acesta s-a referit la Nicoliţă: "Bănel e un muncitor, OK, am priceput asta, dar nimeni nu înţelege că aici nu sîntem pe şantier?!".

Cifrele îi dau dreptate
Criticile lui Dinu nu sînt singurele argumente împotriva jucătorilor de atac ai Stelei. Nici unul dintre oamenii de profil ofensiv din Ghencea n-a mai marcat vreun gol de la partida cu Urziceni (5-0), de acum trei săptămîni! Şi de atunci s-au mai jucat cinci meciuri! Rezerva Maicon e singurul fotbalist ofensiv al roş-albaştrilor care a mai punctat. Brazilianul are chiar trei goluri în acest interval, unul cu Oţelul (1-0) şi două cu Sportul (2-1). Nicoliţă, Surdu, Tănase şi Bilaşco nu au însă, împreună, nici măcar o reuşită!


4 goluri are Bilaşco în acest sezon, performanţă cu care "Bilă" e golgeterul Stelei

8 luni au trecut de la ultimul meci în care a marcat Surdu în campionat, Vaslui-Steaua (0-3), atunci el reuşind o "dublă". Tănase n-a mai dat gol de 17 luni

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (15)
breitner
breitner  •  28 Aprilie 2011, 06:59

balanel, surdu si dodel = tripleta de divizia judeteana si ei i-au o gramada de bani de la steaua ! ar trebui sa dea bani ca sa poarte tricourile stelei !

adriar
adriar  •  27 Aprilie 2011, 18:31

Are dreptate Dinu, dar cine trebuie sa vada nu vede

blue8607
blue8607  •  27 Aprilie 2011, 17:45
Postat de marianultras pe 27 Aprilie 2011, 11:40

Eu nu pot sa cred cum...toti antrenorii care au fost si sunt la Steaua... il baga pe banel in echipa.... pur si simplu simt ca inebunesc cand vad cum un jucator care habar nu are fotbal...e titular la Steaua..Nu am nimic cu el... dar sa ma ierte...habar nu are de fotbal...nu stie sa faca un dribling... de centrat nici nu mai vorbesc....si sincer nici nu mai rezist sa vad cand pana si la tv e ridicat in slavi ca munceste... isi da viata pe teren.... Fratilor.... ati luato razna?????!!?? nu vedeti ca e cel mai slab fotbalist care l-a avut Steaua vreodata? e ZERO BARAT...

Inafara lui Banel mai sunt destui jucatori de care sa te iei . Revenind la antrenorii care-l baga pe Banel- singurul care nu ia apreciat "munca" a fost Ilie Dumitrescu. Ilie - felicitari!!!!!!

Vezi toate comentariile (15)
Comentează