FOTBAL  »  Superliga  »  NUMIRE

A semnat! Dinu Todoran și-a găsit echipă, după ce a fost demis de FCSB

Dinu Todoran
Dinu Todoran

Articol de - Publicat joi, 07 octombrie 2021 14:02 / Actualizat joi, 07 octombrie 2021 14:41

Dinu Todoran (43 de ani), ultima dată antrenor principal la FCSB, a preluat din nou echipa secundă a celor de la FC Voluntari.

Dinu Todoran se întoarce „acasă” după aproximativ 3 luni petrecute pe banca vicecampioanei României. El revine la FC Voluntari și preia echipa secundă, pe care a mai antrenat-o în două rânduri (martie 2016 - martie 2017 și aprilie 2017 - decembrie 2020).

FC Voluntari 2 evoluează în seria 3 din Liga 3, ocupând locul 8 din 10 după 6 etape, în care a obținut o singură victorie.

Dinu Todoran revine la FC Voluntari 2 după despărțirea de FCSB

Relația dintre Todoran și clubul din Ilfov este una îndelungată. Todoran a fost și antrenor interimar la FC Voluntari vreme de o lună în 2017, iar cariera de fotbalist și-a încheiat-o tot la FC Voluntari, pentru care a evoluat între 2013 și 2016.

Ultima experiență de antrenor a lui Dinu Todoran nu a fost una reușită. La FCSB, pe care a pregătit-o pentru 7 meciuri oficiale, a înregistrat trei victorii, două egaluri și două înfrângeri. Aventura lui Todoran la FCSB rămâne marcată de umilința din Conference League, unde vicecampioana României a fost eliminată de Șahtior Karagandy în turul 2 preliminar.

În mandatul de la FCSB, Dinu Todoran s-a văzut nevoit să accepte toate solicitările patronului Gigi Becali, cel care dicta echipele de start, precum și schimbările.

După remiza albă cu FC Botoșani, chiar în prima etapă a sezonului, întrebat de cele trei schimbări efectuate de FCSB la pauză, Dinu Todoran a avut un răspuns extrem de sincer, o trimitere directă la implicarea totală a lui Becali la echipă: „Știți cum se procedează la noi, n-are rost să mă îmi puneți mereu această întrebare”.

A fost criticat de Valentin Crețu

După despărțirea de FCSB, Dinu Todoran a fost „înțepat” de fundașul Valentin Crețu pentru metodele sale de antrenament: „Înainte, mai mult stăteam la antrenamente. Nu-mi place să vorbesc, dar cu mingea nu am lucrat ce trebuia. Sunt multe de rezolvat. N-am fost o echipă până acum. Am avut amicale contra echipelor de Liga 2 și am avut și acolo probleme. Trebuia să ne dea de gândit”.

Nu a durat mult până când Dinu Todoran i-a dat replica fundașului de la FCSB:

„Eu nu-l consider fotbalist. El e jucător la FCSB, alții sunt fotbaliști. Declarația lui spune foarte multe despre caracaterul lui. Nu poți veni să declari lucruri neadevărate”.

VIDEO. Dinu Todoran, dialog aprins cu jurnaliștii după Rapid - FCSB

Citește mai multe știri din Liga 1: 

Poate rupe Sali blestemul? Semnal de alarmă pentru „perla” lui Hagi

Pe cine mai antrenează Stoican? „E lipsă de valoare la acești jucători ai Craiovei. Greșeli de județeană!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
ionnis
ionnis  •  07 Octombrie 2021, 16:32

FCSB a avut antrenor de echipa a 2-a :))

Vezi toate comentariile (1)
Comentează