FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA - DINAMO, AZI, ORA 21:00, ÎN DIRECT PE DIGISPORT 1 ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Discurs motivaţional al lui Flavius Stoican înainte de derby: "Au mai fost şi alţii în infern şi au cîştigat!"

Articol de , - Publicat sambata, 01 martie 2014 00:00 / Actualizat vineri, 28 februarie 2014 23:42

Antrenorul "cîinilor" a decis cu o zi înainte de derby să îşi schimbe atitudinea faţă de Steaua, dar şi formula de joc, abordînd un sistem de joc ofensiv.

Stoican a arborat toată săptămîna o atitudine diplomatică, laudativă chiar la adresa rivalilor din Ghencea. În spatele uşilor închise însă, cînd este doar el cu elevii săi, cu totul altfel se comportă Flavius.

Tehnicianul de 37 de ani a avut o discuţie, ieri, cu toată echipa, prin care a încercat să le insufle "cîinilor" o atitudine de războinici.

Gazeta a aflat discursul motivator pe care l-a folosit dinamovistul în faţa elevilor săi: "Mergem la război! Nu trebuie să ne fie frică de adversar, chiar dacă ei se gîndesc că deja ne-au învins. Eu zic că vom cîştiga! Voi ce părere aveţi? Ei spun că va fi infern pentru noi... şi eu, şi voi am mai auzit de astea, au mai fost şi alţii în infern şi au ieşit învingători. Aşa vom pleca şi noi din Ghencea! Vreau să vă văd zîmbind triumfători pe prima pagină a ziarelor!".

Deşi toată lumea anticipa o formulă de joc precaută, Stoican a ales să trimită din primul minut pe teren un singur închizător de profesie, în persoana lui Boubacar. Alături de Mansaly va fi retras Ionuţ Şerban, 18 ani. Tînărul venit de la Sportul are reale valenţe ofensive, fiind tipul mijlocaşului box to box, astfel că probabil va urca des în atacurile "cîinilor".

În locul lui Şerban, în spatele vîrfului a fost mutat Cosmin Matei, 22 de ani, pentru a-i face loc în banda dreaptă lui Valentin Lazăr, 24 de ani, unul dintre cei mai buni dinamovişti în turul campionatului. Rotariu în stînga şi Ţucudean în atac sînt puncte fixe.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (7)
badea_nae
badea_nae  •  15 Martie 2014, 21:14

au mai castigat si altii in infern dar se numeau Lupescu ,Raducioiu ,Lupu ,Mutu , Lucescu ,Dinu si altii nu 2 lei si 10 bani astia cu antrenorul lui peste care a crezut ca Dinamo a fost superioara Stelei in ultimul meci.

mihaicatalin74
mihaicatalin74  •  01 Martie 2014, 14:38

ba , voi va uitati la fotbal in general ? sau doar la echipele pe care le sustineti ? Lazio , Sahtior , astra au pierdut calificari sau au fost invinse de echipe net inferioare . da , Steaua e favorita , dar nu se cunoaste rezultatul dinainte , ca nu s-ar mai juca . ca sa nu mai spun ca va castiga Steaua la 5-6 goluri diferenta ... de unde dracu le scoateti ? sunteti copii ? ar fi ideal , dar putin probabil .

cpt.ahab
cpt.ahab  •  01 Martie 2014, 12:01

Cosmin Matei?! Cu el vrei sa faci fata Stelei? Cu Matei?! Stoicane, iti tai singur craca! Ala nu are valoare nici de Cisnadie!

Vezi toate comentariile (7)
Comentează