FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Discurs violent şi atacuri incredibile ale lui Ionuţ Chirilă! "Cornel Dinu nu este străin de moartea lui Hîldan" :O

Articol de GSP - Publicat vineri, 01 noiembrie 2013 00:00 / Actualizat vineri, 01 noiembrie 2013 13:08

Conflictul dintre Ionuţ Chirilă şi Cornel Dinu, iscat după meciul din etapa trecută, Dinamo - Chiajna 2-1, se aprinde din ce în ce mai tare.

Cei doi s-au contrat ieri, dar tehnicianul ilfovenilor continuă azi cu un atac fără precedent la adresa oficialului din "Ştefan cel Mare"!

"În mod normal, acestui personaj senil din fotbalul românesc n-ar trebui să-i răspund, dar sînt cîteva lucruri care trebuie spuse despre el, de-asta v-am sunat", a spus Chirilă în urmă cu cîteva minute în exclusivitate pentru GSP.ro.

A urmat un discurs virulent, presărat cu acuze incredibile!

"Cine vorbeşte despre mine? Acest Don Quijote al fotbalului românesc, care de 7-8 ani vorbeşte doar de Imperiul Bizantin, de balcanisme şi de domnitorii Ţării Româneşti, dar care de fapt nu e altceva decît parte integrantă din dezastrul în care a ajuns Dinamo".

✓ "Cine vorbeşte despre mine? O nulitate care are performanţe, între ghilimele, demne de Guinness Book. Păi, nici în Papua Noua Guinee, într-un meci disputat între băştinaşi, cu porţi făcute din palmieri, nu poţi să iei 5 goluri în 18-20 de minute, aşa cum s-a întîmplat în Dinamo - Foresta cu el antrenor. Nu vreau să reamintesc de acel 2-5 de la Kosice, cu echipa naţională, în care spectatorii români strigau ironic «lăsaţi-i p-ăştia în 7, ca să ne dea şi golul 6»"

✓ "Cine e acest Dinu? Cel care l-a dat afară de la Dinamo pe Paul Codrea, pe care eu îl adusesem pe 6.000 de dolari şi despre care el a spus că nu există ca fotbalist, dar Dinamo l-a vîndut la Genoa pe 3 milioane de dolari"

✓ "Cine e acest Dinu? Cel care a spus despre Mutu că nu va fi niciodată fotbalist, pentru ca apoi Inter Milano să-l cumpere de la Dinamo. Cine e acest Dinu? Cel care l-a aruncat de la Dinamo la UTA pe Florentin Petre, spunînd că n-are nevoie de un pitic, ci de un sîrb de 1,85 metri"

✓ "Diferenţa dintre mine şi Cornel Dinu e că el a mîncat banii clubului Dinamo, în timp ce eu am produs bani pentru clubul Dinamo. Tararache a fost vîndut pe 2,4 milioane de dolari la Grasshoppers în 1996, transfer care a salvat clubul de la faliment în cea mai neagră perioadă financiară din istoria lui Dinamo. Această nulitate a fotbalului românesc a fost plătită ani la rîndul din bani pe care eu i-am produs pentru Dinamo"

✓ "Acest personaj macabru nu e străin nici de moartea lui Cătălin Hîldan! Cum se face că timp de 8 ani, cît timp eu am lucrat cu acea generaţie formidabilă, jucătorii n-au avut nici măcar o răceală şi toate testele de la INMS, făcute din 6 în 6 luni, ieşeau perfect, apoi, după ce au ajuns pe mîna lui Dinu la echipa mare au început să moară sau să e infecteze cu virusul Hepatic C?"

✓ "Diferenţa dintre mine şi Dinu e că eu am un magazin superb la Monte Carlo, în timp ce el se îmbrăca doar cu costume furate, trimise de prietenii lui de la Roma"

✓ "Acest personaj odios din fotbalul românesc se autointitulează simbol al lui Dinamo, de parcă Pîrcălab, Dumitrache, Hîldan, care au murit la propriu şi la figurat pentru Dinamo, n-ar însemna nimic. N-a făcut nimic altceva decît să lovească în toţi oamenii lui Mircea Lucescu. De ce? Din ură şi dintr-o invidie imensă, pe care i le poartă lui Lucescu. Poate lumea nu ştie, dar cînd nea Mircea a fost instalat antrenor principal la Inter Milano, Dinu a intrat în comă alcoolică, din care n-a mai ieşit timp de 3 zile"

✓ "Tot timpul, Dinu a influenţat numirea unor antrenori de carton la Dinamo, pe care să-i conducă din spate. Aşa s-a întîmplat şi în 2011, cînd eu am fost blocat, pentru ca apoi, Dinamo, deşi a avut un avans şi de 8 puncte în clasament, să piardă un titlu care era foarte la îndemînă pentru că nici o contracandidată nu emitea, ca valoare, pretenţii la primul loc"

✓ "Cam atît am avut să-i spun acestui personaj abject din fotbalul românesc, căruia îi mai transmit doar atît: el continuă să moară, în timp ce eu continui să trăiesc"

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (117)
bad75
bad75  •  13 Noiembrie 2013, 18:08

Chirila asta se ia de toate gloriile lui Dinamo,sa isi faca publicitate. Din punctul meu de vedere este un nimeni si cred ca este bagat prea mult in seama. Mosule tu nu ai nici o performanta,asa ca ciocul mic papagale.

jedela
jedela  •  03 Noiembrie 2013, 17:26

sa-ti aduk aminte de episodul cu nevasta-ta cand a venit pe nepusa masa si nu stiai cum sa fugi din restaurant ? te-ai ascuns la subsol sobolan imputit si ai stat cam 30 min. ca din nefericire pt tine era cu fetita care avea pofta de un desert . de ce te-ai ascuns .. pai erai cu o pustoaica careia de altfel i-a platit patronul un taxi ca chipurile tu a trebuit sa pleci urgent . vai si cate mai am de povestit . toti am facut greseli ,dar problema ta este ca inca te porti ca un gunoi al societatii. nu o fi fost Dinul model de urmat dar mai ai mult pana la nivelul lui . probabil ca or sa se mai sature si altii de tine si o sa mai apara cu amintiri despre ,,CINSTEA TA ,, GUNOI DE OM.

jedela
jedela  •  03 Noiembrie 2013, 17:14

ai ramai la fel de shpagar si nesimtit si asa o sa mori butoi de rahat expirat . vrei sa-ti mai spun de vizitele nocturne pe care le faceai la Casa Locato ? din pacat pt tine restaurantul unde lucram asigura mancarea acolo si angajatii se cunosteau intre ei . sau vrei sa-ti spun de Hotel Crowne Plaza unde te-ai intalnit cu una din ospataritele noastre . eu stiu ca dak imi pute gura a kakat o tin inchisa ca sa nu imprastii mirosul ,DAR NU ESTE CAZUL TAU - GURA DE CANAL - si apropoo ca s-ti aduci aminte mai bine de episoadele astea ,s-a intamplat cand antrenai la rapid . VREI SA MAI CONTINUI ? nu stiu cum te suporta nevasta-ta ,ca era o finuta pe langa o imputiciune ca tine.

Vezi toate comentariile (117)
Comentează