FOTBAL  »  Superliga  »  LISTĂ DE TRANSFERURI

Disponibilizaţii » Granzii capitalei scot "rebuturile" pe tarabă! Lista neagră de la Steaua, Dinamo şi Rapid

Bălan şi Rocha vor pleca de la Steaua în iarnă
Bălan şi Rocha vor pleca de la Steaua în iarnă

Articol de - Publicat joi, 29 noiembrie 2012 00:00 / Actualizat joi, 29 noiembrie 2012 12:27

Steaua, Dinamo şi Rapid şi-au făcut deja planul pentru pauza de iarnă. Roş-albaştrii sînt liderii detaşaţi ai Ligii 1, dar intenţionează să-şi întărească lotul.

Dinamo a intrat pe mîna lui Dorinel Munteanu, antrenor care a promis că va face curăţie în lot la iarnă, iar "cîinii" vor avea o altă faţă.
La Rapid, situaţia este una mai puţin clară. Cel mai probabil, giuleştenii vor fi conduşi tot de Marian Rada, dar rapidiştii vor încerca să scape de cîţiva jucători ale căror contracte atîrnă greu la buget.

STEAUA

Într-un interviu exclusiv pentru Gazetă, Gigi Becali a anunţat lista fotbaliştilor care vor fi cedaţi în iarnă.

Novak Martinovici (27 de ani). Sîrbul ar fi intrat în iarnă în ultimele 6 luni de contract, dar s-a înţeles cu steliştii să-l lasă să plece gratis de acum. În era Reghe, Martinovici a prins foarte rar echipa şi roş-albaştrii vor aduce în iarnă un fundaş care să acopere golul din apărare.

Tiberiu Bălan (31 de ani). Marele pariu al steliştilor nu s-a adaptat în Ghencea şi Gigi Becali a anunţat cu cîteva luni în urmă că nu mai are răbdare cu fotbalistul care a ieşit campion cu Unirea Urziceni.

Adi Rocha (26 de ani). Atacantul brazilian a înscris 6 goluri pentru Steaua în campionat, dar n-a reuşit să ajungă la o formă bună din punct de vedere fizic şi a dezamăgit în multe meciuri.

Gabriel Machado (23 de ani). N-a jucat deloc pentru Steaua în acest sezon de Liga 1, astfel că brazilianul e doar un jucător de care roş-albaştrii vor să scape cît mai rapid.

Andrei Dumitraş (24 de ani). Fundaşul adus de la Ceahlăul n-a confirmat în Ghencea şi MM Stoica a dezvăluit că în iarnă va fi transferat un alt fundaş dreapta care să-i facă concurenţă lui Goergievski. Există posibilitatea ca Dumitraş să fie dat sub formă de împrumut.

DINAMO

Acţionarii "cîinilor" i-au promis întăriri lui Dorinel Munteanu, iar cîţiva jucători din actualul lot nu vor mai face parte din echipă şi în retur.

Nicolae Muşat (25 de ani). Dario Bonetti a insistat cu Muşat ca fundaş stînga, dar şi la mijloc. Din cauza evoluţiilor modeste, antrenorul italian a evitat să mai apeleze la el, astfel că Muşat a ajuns să nu mai fie trecut în lot pentru meciuri. E foarte probabil ca Dinamo să-i caute o altă echipă în iarnă.

Edgar Alvarez (32 de ani). Dario Bonetti a garantat pentru Alvarez, dar hondurianul a fost mai mult accidentat, avînd doar 5 apariţii în tricoul alb-roşu. Pauza de iarnă va fi finalul aventurii lui Alvarez la Dinamo, mai mai ales că acesta are un contract destul de consistent.

Boris Galcev (29 de ani). Mijlocaşul defensiv adus de la ŢSKA Sofia nu s-a adaptat la Dinamo şi se va întoarce în Bulgaria la iarnă. Galcev a jucat doar 2 meciuri pentru "cîini", iar Dorinel Munteanu are intenţia de a aduce în pauza de mercato fotbalişti care pot acoperi acest post-problemă la Dinamo.

RAPID

Giuleştenii au anunţat planul ieşirii din criză: miza pe jucători tineri de perspectivă, care au contracte uşor de suportat de club.

Marius Bilaşco (31 de ani). Fostul stelist a reprezentat cel mai bizar transfer pe care l-au făcut rapidiştii în acest sezon. Bilaşco a venit total nepregătit, dar Sabău a mizat rapid pe el. Cum evoluţiile sale au fost foarte slabe, giuleştenii se vor despărţi de atacantul care făcea furori la Urziceni sub comanda lui Dan Petrescu.

Filipe Teixeira (32 de ani). Mijlocaşul portughez va intra în ultimele 6 luni de contract şi este dorit de Gigi Becali la Steaua. Din cauza contractului consistent, rapidiştii i-au căutat portughezului variante în Bulgaria.

Ovidiu Burcă (32 de ani). Unul dintre favoriţii lui Răzvan Lucescu a devenit indezirabil după ce Rapid a fost preluat de Sabău. Giuleştenii vor încerca să scape de el încă din iarnă, nefiind inclus în planul de întinerire pe care l-au anunţat "vişiniii".

Romeo Surdu (28 de ani). Rapidiştii speră să poată scăpa la iarnă de fostul stelist, care e unul dintre cel mai bine plătiţi fotbalişti de la Rapid, dar e şi fotbalistul pe care fanii giuleşteni nu-l au deloc la inimă.

Ionuţ Voicu (28 de ani). Fundaşul lateral adus de la Mioveni a ieşit repede din echipă, după cîteva meciuri jucate în startul de sezon. Voicu, adus ca variantă de rezervă pentru titularii de bază, e considerat acum o soluţie mai proastă decît fotbalişti precum Coman sau Walace, mult mai tineri.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (29)
tigruzzu
tigruzzu  •  30 Noiembrie 2012, 01:43

Teixeira, ca și mulți alții (Herea, Goga, Ilijoski, Codrea, Ioniță, Duarte, Bozovic) trebuie doar bine pregătit/ți fizic în iarnă (care nu-i ca vara... lui Sabău) și echipa o să arate excelent. Dar, pe lângă ceilalți din text, ar mai trebui să scăpăm și de Mucles și Pavlovici. Poate... și de Abrudan și Albuț.

cimpanzeul_visiniu
cimpanzeul_visiniu  •  30 Noiembrie 2012, 00:24

Teixeira e un ratat. Are ceva talent, dar degeaba. Dacă ar fi cu adevărat bun, Rapidul n-ar fi în rahat.

bluered_sky
bluered_sky  •  29 Noiembrie 2012, 17:45
Postat de 14mai1948 pe 29 Noiembrie 2012, 15:28

dupa cite imi aduc aminte un ultimele 12 luni aproape toti din lot erau rebuturi pt steaua ,mihai costea martinovci,rusescu tataruseanu nicolic ... si daca voi astia ignorantii scadeti golurile lor in ultimele 12 luni erati retrogradatianul trecut si anul asta fara golurile DECISIVE ale lor erati pa europa si in grupe aveati ZERO PUNCTE .... iar sezonul asta erati undeva pe 15..mai ales nicolici rusescu si martinovici ,au dat goluri 80% din ele de 3 puncte ..voi nu sinteti suporteri ,nu stiti sa respectati jucatorii buni la voi sint rebuturi,cum e patronu asa sint si marea majoritatea dintre suporteri cine se aseamna se aduna , adica resturi ,adunaturi ... invatti sa respectati si MITA sa u

ar fi bine sa nu generalizezi...

Vezi toate comentariile (29)
Comentează