FOTBAL  »  Superliga  »  DNA

DNA vrea să-i suspende » La sfîrşitul săptămînii, Sandu şi Dragomir vor fi trimişi în judecată în ”dosarul Craiova”

Articol de , - Publicat marti, 14 mai 2013 00:00 / Actualizat luni, 13 mai 2013 23:11

Procurorii vor solicita instanţei ca, pe parcursul judecăţii, şefii de la FRF şi LPF să nu-şi mai poată exercita atribuţiile actuale. Ei sînt învinuiţi de abuz în serviciu şi sustragere de bunuri sub sechestru

După lotul "Transferurilor", Gigi Becali ori Vasile Avram, urmează zile grele pentru alte două nume din vîrful fotbalului românesc. Mircea Sandu şi Dumitru Dragomir, în calitate preşedinte şi "vice" la FRF, ar urma să fie trimişi în judecată în cazul dezafilierii Universităţii Craiova. Chiar săptămîna aceasta, cel mai probabil joi sau vineri, potrivit unor surse din anchetă.

Cei doi sînt acuzaţi că ar fi votat pentru excluderea echipei, după ce oltenii au citat în instanţă Federaţia. Învinuiţi de abuz în serviciu şi de sustragere de bunuri de sub sechestru, Naşu' şi Mitică ar putea primi pedepse cuprinse între 6 luni şi 15 ani de închisoare!

"Unii vor plăti!"
Primele repercusiuni ar putea dinamita însă fotbalul românesc. Procurorii vor solicita ca Sandu şi Dragomir să fie suspendaţi pe durata judecăţii! "N-am nici o vină! Vedem rechizitoriul şi ne apărăm, dacă va fi cazul. Să fiţi siguri că unii vor plăti pentru ce ni se întîmplă!", a declarat Mircea Sandu ieri, la ieşirea de la DNA, unde a fost chemat pentru a studia dosarul în care e învinuit.

"Le-am spus procurorilor că am respectat integritatea fotbalului. N-am făcut nimic rău"
Mircea Sandu, preşedinte FRF

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (43)
dereu
dereu  •  11 Iunie 2013, 16:13

au facut avere depe manipulari..fikkasa lui sandu face fitze pe la las vegas,,si corvinul hunediara ,stiinta craiova au disparut ptr a face banii de las vegas ptr pramatia de ficasa..doamne fa DREPTATE..TOTI LA PUSCARIE..

unul_din_fanii_craiovei
unul_din_fanii_craiovei  •  15 Mai 2013, 07:23
Postat de dtdr pe 15 Mai 2013, 00:21

DNA ar trbui sa mai umble si pe la comisiile lpf si frf, ca si acolo este " material super " pentru Jilava alaturi de sefii lor !

spune-mi si mie care dintre hoti sau mai bine zis " baietii destepti ", a facut puscarie in ultimii ani ??

dtdr
dtdr  •  15 Mai 2013, 00:21

DNA ar trbui sa mai umble si pe la comisiile lpf si frf, ca si acolo este " material super " pentru Jilava alaturi de sefii lor !

Vezi toate comentariile (43)
Comentează