FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Doar 15 jucători la vizita medicală a Stelei

Articol de GSP - Publicat vineri, 11 iunie 2010 00:00

Steliştii au efectuat în această dimineaţă vizita medicală, fiind însoţiţi de noul medic al echipei Romeo Popescu. La Institutul de Medicina Sportivă au venit doar 15 fotbalişti roş-albaştrii,Toja, Emeghara şi Zapata urmînd să efectueze testele săptămîna viitoare. Un alt absent a fost atacantul Pantelis Kapetanos, aflat cu echipa naţională a Greciei la Campionatul Mondial din Africa de Sud.

 

La vizita medicală au fost jucătorii: Tătăruşanu, Vâtca, Ninu, Nicoliţă, Surdu, Ov. Petre, B. Stancu, Pleşan, Artiom Karamian, Onicaş, Baciu, Tănase, Andrei Ionescu, Bicfalvi şi Tudose.

Cristian Tănase a fost adus de un şofer la vizita medicală după ce în această săptămînă a fost prins băut la volan, deşi avea deja suspendat carnetul pentru 90 de zile.

 "Sînt bine, nu am nici o problemă medicală. Îmi pare rău că am avut o vacanţă atît de scurtă. Nu ştim nimic oficial legat de venirea lui victor Piţurcă, dar sper să facem o treabă bună dacă vine la Steaua. Nu-mi dau seama ce ar trebui să schimbe, însă a făcut o treabă bună la echipa naţională şi va face şi aici. Sper să avem rezultate mai bune decît am avut cu Mihai Stoichiţă. Deocamdată nu mă gîndesc să plec de la Steaua! Probabil Bănel Nicoliţă ar trebui să fie căpitanul", a spus atacantul Bogdan Stancu.

Fotbalistul este dezamăgit că nu a fost chemat de Răzvan lucescu la echipa naţională pentru amicalele disputate săptămîna trecută: "Mă aşteptam să fiu convocat. De aceea nici nu mi-am făcut planuri de vacanţă. La campionatul Mondial sînt suporterul Portugaliei şi aş vrea ca golgeter să fie Cristiano Ronaldo".

Mijlocaşul Ovidiu Petre spune că încă nu este sigură plecarea sa din Ghencea. "Deocamdată sînt la Steaua şi vedem zilele viitoare dacă voi pleca. Sînt discuţii, dar nu s-a concretizat nimic. Aş vrea să plec doar în cazul unei oferte tentante atît pentru mine, cît şi pentru club.

Deocamdată nu avem antrenor. Pe Piţurcă îl ştiu de la lotul echipei naţionale şi este un tehnician foarte bun. Are reguli ce trebuie respectate. Nu am primit banii pînă acum, însă sperăm ca această problemă să fie rezolvată zilele următoare. Nu ştiu cine ar fi potrivit să poarte banderola de căpitan, fiindcă pleacă unul cîte unul, ne împuţinăm pe zi ce trece, iar în curînd am putea ajunge la fund. Mie îmi place Spania şi sper să cîştige Campionatul Mondial", a comentat Ovidiu Petre.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
drughi009
drughi009  •  11 Iunie 2010, 12:13

ce mai cauta banel,ov.petre,toja,ninu,baciu,tudose,bicfalvi la steaua ? afara cu petardele astea care trag echipa in jos....szekely revine in septembrie .............oricum vor zbura cat de curand astia 8 de la tineret ar trebuii promovati un tosca,matei,vaduva si mai sunt vreo 3 ,iar la transferuri neaparat 4 fundasi centrali, 2 laterali ,4 mijlocasi si 2 atacanti

pipitahiguain
pipitahiguain  •  11 Iunie 2010, 12:11

incredibil ce a ajuns steaua :|

ersan
ersan  •  11 Iunie 2010, 11:34

Unde e szekely? Si.a revenit dupa accidentare? Si in legatura cu Banderola ar trebuii sa i se dea unui tanar....adica Bogdan Stancu.BANEL Nu are fata de capitan ,el defapt nu are treaba cu fotbalu;).Sper sa vina Piturca si sa faca o treaba buna.Fortza Steaua!

Vezi toate comentariile (3)
Comentează