FOTBAL  »  Superliga  »  ANALIZĂ GSP.RO

Doar doi antrenori dintre primii 7 clasaţi vor rămîne sezonul viitor la actualele echipe

Articol de GSP - Publicat joi, 13 mai 2010 00:00

Cu doar două excepţii, finalul campionatului va aduce schimbări pe băncile tehnice ale echipelor care se bat fie pentru campionat, fie pentru cupele europene. În acest moment, doar Ronny Levy (Unirea Urziceni) şi Marius Lăcătuş (FC Vaslui) pot fi siguri pe postul lor, întrucît obiectivul impus de conducere, clasarea pe un loc de cupă europeană, a fost realizat.

Antrenorul liderului, Andrea Mandorlini, a anunţat că se gîndeşte serios dacă mai rămîne la Cluj, indiferent dacă echipa va lua sau nu titlul. Tehnicianul, plătit cu 9.000 de euro pe lună, şi-ar dori să se întoarcă în Italia, o posibilă destinaţie fiind Udinese.

Ioan Sabău va pleca aproape sigur de la Timişoara, el indicînd deja că doreşte să facă acest lucru, după ce a ratat practic campionatul.

Granzii bucureşteni s-au făcut de rîs şi în acest sezon, conflictele interne şi lipsa valorii afundînd Capitala într-o criză profundă. Antrenorii de la Steaua, Dinamo şi Rapid vor părăsi echipele peste numai două săptămîni, după terminarea sezonului.

1. Mihai Stoichiţă

A semnat cu Steaua în septembrie 2009. A ratat campionatul, a ratat şi Cupa României, nu a reuşit calificarea în primăvara europeană. A anunţat singur că pleacă în cazul în care nu ia titlul.

2. Cornel Ţălnar

Demis pe 3 octombrie anul trecut de la "U" Cluj, Ţălnar a fost numit antrenor la Dinamo pe 24 octombrie 2009. Şefii din "Ştefan cel Mare" i-au imputat trei lucruri: lipsa rezultatelor, lipsa unei tactici clare şi faptul că nu a ţinut echipa în mînă, scandalurile ţinîndu-se lanţ. Va pleca de la Dinamo.

3. Ioan Andone

A venit de numai două luni la Rapid, el semnînd cu giuleştenii pe 31 martie, după ce a fost demis de la TSKA Sofia. Obiectivul fixat a fost clasarea pe unul dintre primele 5 locuri. Situaţia este neclară în cazul lui Andone, antrenorul afirmînd că are două oferte din străinătate şi că pînă la 1 iunie va lua o decizie. Cel mai probabil, va părăsi Giuleştiul.

Antrenor  Salariu lunar (euro)    Bilanţ
Stoichiţă  10.000                       13v, 7e, 6i
Ţălnar      5.000                         8v, 11e, 3i   
Andone    25.000                       3v, 4e, 1i

Duminică, 5 finale pentru salvare! Dinamo și FCU Craiova sunt la mila rezultatelor » Toate CALCULELE în dreptul fiecărei echipe

„Vă spun în premieră, la Dinamo a fost o tentativă de puci în vestiar!” » Omul care l-a adus pe Kopic a dat tot din casă


Comentarii (9)
 •  14 Mai 2010, 00:43

Mandorlini la Udinese ? Poate la grupa de copii sub 12 ani a lui Udinese.

 •  14 Mai 2010, 00:40
Postat de pe 13 Mai 2010, 17:40

Cum are Stoichita mai multe meciuri decat Talnar ca nu inteleg? nu-mi iese calculul........

trebuie sa recapitulezi matematica de clasa a 2-a si dupa aia o sa vezi ca iti iese calculul.

bombon
bombon  •  13 Mai 2010, 23:27

Aud ca Hagi sau Boloni ar urma sa vina la CFR... Sa nu ne grabim. CFR e o echipa atipica dar in acelasi timp conservatoare. E una dintre minunile pe care le-a produs societatea si sportul romanesc in ultimii 10 ani, desigur. Boloni si Hagi sunt tipologii exceptionale: "UNNGURUL" si "REGELE". Nu cred ca ei se potrivesc mentalitatii rationale si putin emotive de la Cluj. CFR nu are nevoie in acest moment de un "geniu", de un "salvator", precum alte cluburi (

Vezi toate comentariile (9)
Comentează