FOTBAL  »  Superliga  »  “CÎINII” ŞI-AU LUAT PORTAR

Dolha rezolvat!

Articol de GSP - Publicat marti, 17 iunie 2008 00:00

Dinamo s-a înţeles cu fostul portar al lui Lech Poznan.

Roş-albii au reuşit să mai trans­fe­re încă un jucător: Emilian Dolha, cel mai bun portar din Po­lo­ni­a în sezonul trecut.Liber de con­­tract după ce şi-a reziliat acordul cu Lech Poznan, goal­ke­eper-ul de 28 de ani a ajuns la o înţelegere cu Dinamo, unde va evolua 3 sezoane.

“Cîinii” i-au propus lui Dolha un sa­­­­lariu lunar de 10.000 de euro, plus o primă de instalare de 50.000 de euro, iar portarul a fost de acord să evolueze în Ştefan cel Mare, chiar dacă a avut cîteva oferte şi din străinătate. În decizia goal­keeper-ului a contat mult şi că an­trenor este Rednic, ca­re l-a spri­jinit şi în 2002, atunci cînd cei doi au lucrat la Rapid, şi care a in­sis­tat pentru adu­ce­rea sa la Di­na­mo. Aseară, cele două părţi urmau să se întîlnească pentru a parafa actele.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (8)
 •  17 Iunie 2008, 16:09

E de urmarit o chestie!Daca Lobont nu va pleca,va deveni Dolha rezerva lui?Trebuia sa se astepte plecarea(sau nu) a lui Lobby si dupa aia adus Dolha!Pentru ca Emilian nu este un portar care sa stea pe banca de rezerve!Sau poate sefii lui Dinamo stiu ca Pisica va pleca si de aia l-au adus?!Ca la asa conducatori nu ne mai mira nimic!FORZA DINAMO!

 •  17 Iunie 2008, 12:23

Transferul lui Dolha la prima vedere pare un transfer bun. Nu stiu in ce forma este Dolha, dar daca a iesit cel mai bun portar in Polonia asta inseamna ceva. Acest transfer dovedeste clar intentia conducerii lui Dinamo de a-l vinde pe Lobont dupa Euro. Avand in vedere ca Romanovs este suspendat, aveam nevoie de un portar ca Dolha pentru cupele europene. Sper sa fie un transfer reusit asa cum a fost si cel al lui Lobont, pe care nimeni nu dadea 2 bani atunci cand a venit al Dinamo.

 •  17 Iunie 2008, 12:07

dolha ia-te de mana cu puriu,tin'te de el,ca dc pleaca el de la caini,unde o fi venit de sanchi sa arate la oameni ca se joaca pe deshte cu liga I,tu o sa fii privit ca o scarnavie rapidista ratacita-n curtea lor.fii antena!sa nu te uiti spre podu' grant ca acolo n-ai fost dorit si nu vei fii.Uita-te spre tari de astea bune in fotbal,cum e Polonia :))

Vezi toate comentariile (8)
Comentează