FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

Dorinel a adus în Rusia o nouă "captură" din Liga 1

Akaki (în alb) l-a convins pe Dorinel
Akaki (în alb) l-a convins pe Dorinel

Articol de - Publicat miercuri, 13 februarie 2013 00:00 / Actualizat miercuri, 13 februarie 2013 20:43

Tehnicianul Dorinel Munteanu a transferat un nou jucător din Liga 1.

Internaţionalul georgian Akaki Kubhutia a primit în iarnă o hîrtie din partea Gazului Metan prin care putea să îşi caute echipă iar de cîteva zile a fost testat de antrenorul celor de la formaţia rusă Mordovia Saransk. Akaky i-a lăsat o impresie bună "Neamţului",astfel că jucătorul a fost cumpărat definitiv de la gruparea medieşeană.

În vîrstă de 26 de ani, fundaşul central a jucat pentru Gaz Metan în 63 de partide din anul 2009 şi a marcat de două ori.În naţionala Georgiei,fotbalistul a bifat deja 8 prezenţe.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
mediash
mediash  •  14 Februarie 2013, 18:59

stiu ca gazu solicita pe el 50 000. si eu sunt curios care a fost pretul.

ultras.nationalist
ultras.nationalist  •  14 Februarie 2013, 12:08

si nu se pot prezenta si niste sume ale transferului? desi nu cred ca a fost vorba de o suma prea mare avand in vedere faptul ca cei de la Gaz Metan il sfatuisera sa-si caute echipa...

Vezi toate comentariile (2)
Comentează