FOTBAL  »  Superliga  »  OŢELUL-CFR CLUJ 1-0

Dorinel Munteanu: "A fost un joc perfect, cu un angajament total al jucătorilor!"

Articol de - Publicat duminica, 07 martie 2010 00:00

Tehnicianul Oţelului, Dorinel Munteanu şi-a laudat elevii după succesul cu CFR Cluj şi spune că nu se va abate niciodată de la regulile fair-play-ului. Acesta a precizat că nu-l interesează nici un ban venit din partea fostului său patron Gigi Becali în urma acestei victorii cu CFR.

"Sînt foarte bucuros că am reuşit să cîştigat azi, mai ales că am făcut-o în faţa liderului, CFR Cluj. A fost un joc foarte bun al nostru, un joc perfect, în care jucătorii au dat dovadă de un angajament total şi au ascultat indicaţiile tactice. De mîine începe meciul cu Steaua pentru noi, în care vrem să cîştigăm un punct sau trei puncte, nu mergem să plecăm învinşi din Ghencea.

În ceea ce priveşte o eventuală primă de la domnul Becali, nici de glumă nu e bună. Nu facem jocurile nimănui, ne interesează doar clubul nostru. Nu ne facem încă alte calcule, au trecut abia trei etape, îmi doresc să strîngem cît mai multe puncte. CFR Cluj are faţă de campioană, dar a pierdut în faţa unei echipe care joacă foarte bine.

Fair-play-ul este ceva normal, cred că nu am făcut nimic anormal cerîndu-le propriilor jucători să le dea mingea adversarilor atunci cînd Culio era accidentat. Este un joc sportiv. Sînt multe lucruri în joc, dar trebuie să ţinem cont de sănătatea unui jucător, de echipe, de respect", a spus Dorinel Munteanu la finalul jocului cu CFR Cluj

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (10)
otelarul_123
otelarul_123  •  07 Martie 2010, 22:45

Si BECALI sa isi tina banii , si sa ii investeasca macar intr-un centru de juniori ceva ... pt binele fotbalului romanesc !

otelarul_123
otelarul_123  •  07 Martie 2010, 22:44

Dorinel a reusit sa castige prin faptul ca a reusit sa transmita din daruirea si dorinta de a castiga pe care le avea si pe vremea cand era jucator ... era un frig ingrozitor la nivelul picioarelor pe stadion din cauza baltilor formate la topirea zapezii pe care nu l-am mai resimitit deloc de la golul lui Neagu ! Fortza Otelul !

 •  07 Martie 2010, 19:26
Postat de pe 07 Martie 2010, 18:57

Bravo Dorinel! Felicitari! Multa bafta etapa viitoare! ;)

DORINELMUNTEANU Serios,constiincios,civilizat, asupra caruia perioada petrecuta in Germania si-a pus amprenta.Nu acelasi lucru remarcam la colegul sau de nationala DAN PETRESCU care la fel a activat in Italia(Genova)si Chelse Londra cand nu era inca Abramovici(o echipa mediocra-atunci si care are manifestari isterice in public.Nu a invatat nimic de la Ferguson sau wenger.DORINEL MUNTEANU si de aceea nu-l vad mai marii fotbalului.

Vezi toate comentariile (10)
Comentează