FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - BISTRIŢA, 14:00, ANTENA 1 ŞI LIVEVIDEO GSP.RO

Dragoş Săvulescu a cochetat cu modellingul în trecut » Preşedinte-fotomodel

Fotografiile sînt din arhiva personală a lui Dragoş Săvulescu, de pe pagina sa de Facebook +3   FOTO
Fotografiile sînt din arhiva personală a lui Dragoş Săvulescu, de pe pagina sa de Facebook

Articol de - Publicat joi, 28 aprilie 2011 00:00 / Actualizat luni, 30 mai 2011 00:13

Dragoş Săvulescu este de ieri preşedinte delegat al clubului. A rămas şi acţionar. Este foarte bogat, discret, a făcut avere din imobiliare şi e dependent de maşini de lux

Dinamo continuă să inoveze în fotbalul românesc, de ieri şi-a tras preşedinte fotomodel! Dragoş Săvulescu, care a rămas şi acţionar al grupării, a fost numit în funcţia de preşedinte delegat al "cîinilor" şi, practic, este numărul 1 executiv al clubului. Omul de afaceri de 38 de ani a cochetat în ultimii ani şi cu o carieră în modelling. A avut multe cuceriri printre manechine celebre, are un corp de invidiat, întreţinîndu-se şi avînd o dietă foarte atentă. Săvulescu este un tip care trăieşte în lux, dar este extrem de discret, motiv pentru care Gazeta vă oferă un portret al său punînd cap la cap informaţii oficiale şi neoficiale despre unul dintre cei mai vînaţi burlaci din România.

»» Averea sa e cotată la cîteva zeci de milioane de euro şi are ca principală sursă de venit domeniul imobiliar. Businessman-ul a izbutit să dea cîteva tunuri cu terenuri din zona Băneasa şi Pipera. Săvulescu este şi un jucător iscusit la bursă. "A fost ajutat de oameni puternici cu diverse ponturi. A făcut bani în regimul PSD, a cîştigat beneficiind de largul concurs al Agenţiei Domeniilor Statului. Plus că şi tatăl său cunoaşte oameni influenţi", au spus diverşi afacerişti din imobiliare.

»» Despre dinamovist se ştie că este finul lui Ilie Năstase. Este divorţat, plăteşte o pensie substanţială fostei soţii, de 5.000 de euro pe lună. În 2005, cînd s-a însurat, Săvulescu a intrat, în premieră, în atenţia media prin nunta sa de la Palatul Regal, eveniment ce a costat 500.000 de euro şi la care a cîntat formaţia Gypsy Kings!

»» Dragoş Săvulescu poate fi declarat drept cel mai sexy oficial din Liga 1. O confirmă pozele de pe adresa personală de Facebook. A devenit un împătimit al fitness-ului, declarînd pentru Cancan: "Îmi place să arăt bine, e ceva omenesc. Sînt tînăr şi consider că dacă pot avea un trup care să mă reprezinte este foarte bine. Am făcut un cult pentru corpul meu şi încerc pe cît posibil să-l întreţin! Mi-am făcut sală de forţă acasă, fac exerciţii de două-trei ori pe săptămînă. Nu am luat niciodată substanţe care să-mi crească muşchii artificial, totul este natural la mine".

»» Săvulescu a apărut ieri la conferinţă ca un adevărat dandy. Îmbrăcat elegant, cu o frizură tip samurai. Este acţionar al clubului încă din 2005, cînd roş-albii s-au constituit ca societate pe acţiuni. A fost adus de Borcea la club, dar are şi respectul lui Badea. "Pentru inteligenţa din afaceri şi pentru discreţie", au mărturisit oficiali din club.

»» "Pînă în vară, Borcea îi va preda tot, Săvulescu va conduce clubul, iar Badea va fi şeful suprem. Cristi se va stabili, treptat, la Miami, dar va rămîne acţionar. Săvulescu va avea şi drept de semnătură", au precizat diverşi şefi ai grupării.

»» Săvulescu locuieşte într-o vilă extrem de scumpă din Cartierul Francez şi are un parc auto de invidiat, cotat la peste 1,5 milioane de euro. A condus un Porsche GT, un Lamborghini LP 640 roadster, un Mercedes S65 AMG, un Mercedes G55 AMG, un Rolls Royce Phantom şi un Aston Martin DBS. Plus cîteva motociclete superbe şi exclusiviste.

»» Jucătorii îl cunosc mai mult din vedere şi din auzite. Oricum, sînt bucuroşi de "afacere": "La cum arată, o să avem din ce în ce mai multe suportere pe stadion. Dacă bărbaţii nu mai vin să ne vadă, tribunele vor fi invadate de reprezentantele sexului frumos! Ne convine".

»» Tabloidele l-au cuplat pe Săvulescu cu Mădălina Ghenea, un manechin român care face senzaţie în Italia şi despre care se spune că ar fi fost cuplată şi cu Borriello, de la AS Roma.


Componenţa Consiliului de Administraţie:
Nicolae Badea - preşedinte
Cristi Borcea - preşedinte executiv
Dragoş Săvulescu - preşedinte delegat
Constantin Eftimescu - director executiv
Cornel Dinu - administrator delegat

Cum sînt împărţite acţiunile la Dinamo:
Nicolae Badea 30%
Cristi Borcea 30%
Dragoş Săvulescu 30%
AFC Dinamo 9,9%
Cornel Dinu 0,1%

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (4)
lp64
lp64  •  04 Mai 2011, 19:07

Model-nemodel, mai bine incercau cu un presedinte-presedinte! Nu de alta, dar am vazut in direct, la TV, cit de multe cunoaste despre Dinamo! Ce stie, sa zicem, despre meciurile dramatice cu Eintracht Frankfurt?

ortega
ortega  •  28 Aprilie 2011, 12:14

A ajuns Bote cu chipiu albastru sef peste cotetul cu purecosi ... Cornel Vinu are de ce fi mandru ...

juliusmad
juliusmad  •  28 Aprilie 2011, 10:48

poate asa, odata cu plecarea lui borcea, va termina si dinamo cu aranjamentele.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează