FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA - OŢELUL 1-0

Drama fostului său antrenor l-a impresionat pe Olăroiu » Sameş nu e singur

De cînd a aflat că e grav bolnav, Sameş petrece majoritatea timpului rasfoind ziarele din perioada cînd era jucător în Ghencea Foto: Gabriela Arsenie
De cînd a aflat că e grav bolnav, Sameş petrece majoritatea timpului rasfoind ziarele din perioada cînd era jucător în Ghencea Foto: Gabriela Arsenie

Articol de - Publicat joi, 14 aprilie 2011 00:00 / Actualizat miercuri, 13 aprilie 2011 23:25

Cosmin Olăroiu a fost impresionat de drama fostului său antrenor din copilărie, care suferă de cancer şi nu are bani pentru un tratament în străinătate

O rază de speranţă pentru Ştefan Sameş (60 de ani). Recent diagnosticat cu cancer, după ce medicii i-au descoperit o tumoare nazofaringiană de 4 cm, stelistul a început deja chimioterapia în ţară. Doctorii îi recomandă să se trateze la o clinică din străninătate, dar familia Sameş nu are resursele financiare necesare.

Cazul său, dezvăluit de Gazeta Sporturilor, l-a şocat pe Cosmin Olăroiu, care n-a uitat că în copilările, la Steaua, Sameş i-a fost antrenor. "Nu-l las eu aşa pe nea Fane! Nu-mi vine să cred că statul român nu poate face nimic pentru un om care a reprezentat de atîtea ori această ţară şi căruia i s-a cîntat imnul pe marile stadioane ale lumii".


"Am încredere în Oli. Ştiu cît de mult ţine la Fane. El este singurul care ne-a sunat pînă acum şi ne-a promis ajutorul"
Lorena Sameş, soţia lui Ştefan Sameş


"Se mai gîndeşte cineva la mine!"
Marţi seară, Luminiţa Olăroiu, soţia lui Oli, a sunat-o pe Lorena Sameş, nevasta fostului internaţional: "Ştiu că vă e greu, dar nu mai plînge! Mizează pe noi! Îl vom ajuta pe Fane să aibă parte de cel mai bun tratament".

Ieri, Oli a trimis deja copii ale tomografiilor lui Sameş unor specialişti, pentru a decide care este cel mai indicat tratament. El a anunţat-o pe Lorena Sameş că va plăti toate cheltuielile şi pentru spitalizarea din România.

Veştile l-au răscolit şi pe Sameş, aflat pe patul de spital. "Uite că mai e o speranţă, se mai gîndeşte cineva şi la mine", îi tot spune el soţiei sale, Lorena. Cei doi au fost deja sunaţi fie de fani ai Stelei, fie de oameni impresionaţi de drama fostului fundaş şi care vor să-i ajute.

Cei care vor să sprijine încercarea familei de a-l duce pe Ştefan Sameş la tratament în străinătate pot depune bani în următoarele conturi
RO60BRDE441SV60597254410 (RON)
RO87BRDE441SV60597684410 (EURO)

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (10)
ultras001
ultras001  •  21 Mai 2011, 00:37

ASTA ESTE ADEVARATA STEAUA,UNITA MEREU

many69
many69  •  14 Aprilie 2011, 10:36

Olaroiu,te iubesc.

claudiuhrituleac
claudiuhrituleac  •  14 Aprilie 2011, 08:48

BAI GSP-ISTILOR DE CE NU LASATI SA SE VADA CUVANTUL C.A.N.C.E.R. SCRIS NORMAL....E CUMVA UN SECRET SAU INJURIOS?!?!?!?!?!

Vezi toate comentariile (10)
Comentează