FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID - STEAUA, LUNI, 20:30, DIGISPORT ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Duckadam: "Victoria cu Utrecht ne dă moral, putem bate Rapidul!"

Articol de GSP - Publicat vineri, 05 noiembrie 2010 00:00

Preşedintele Stelei, Helmuth Duckadam, comentează victoria înregistrată de roş-albaştri în faţa lui Utrecht şi spune că elevii lui Marius Lăcătuş pot să învingă Rapidul în derby-ul de la începutul săptămînii viitoare.

"Ne trebuie o serie de rezultate bune, asta e cel mai important în acest moment al sezonului. Nimic nu e uşor în fotbal, toate meciurile îţi ridică diverse probleme. Trebuie să învingem mereu, chiar dacă jucăm cu Rapid sau cu o formaţie mai slab cotată.

Victoria cu Utrecht ne dă moral, mă bucur că pornim cu acest impuls în derby-ul de luni. În momentul în care băieţii au încredere, se pot exprima mult mai bine decît atunci cînd sînt crispaţi", a spus Duckadam la Morning Sport, pe Dolcesport.

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (12)
pancone51
pancone51  •  05 Noiembrie 2010, 23:23

chiar crezi ce spui? sau visezi cu ochii deschisi, gata trezeste-te,ia oile si din nou la culcare,fzr1923

crazyeyes89
crazyeyes89  •  05 Noiembrie 2010, 17:53

Bui dan_eclipse dar de supercupa Romaniei in anul 2000? nu zici nimic?5-0 sec ,cand au fost 20 000 de rapidisti si niciun stelist la meci,dar probabil nu erai tu pus in tema cu fenomenu` asta numit fotbal,cat dsp partida de luni 1 solist e cel mai sigur ,cel mult sa sperati la un egal:) hai sa fii de Kk.

coclender
coclender  •  05 Noiembrie 2010, 13:05

Rapid-Steaua : 1-2 , succes Steaua!!

Vezi toate comentariile (12)
Comentează