FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

EXCLUSIV Dumitru Dragomir, derapaj la adresa ultrașilor lui Dinamo: „Niște demenți, cum să faci așa ceva?”

Suporterii lui Dinamo, într-o deplasare alături de echipa de handbal / Sursă foto: Imago Images +29   FOTO
Suporterii lui Dinamo, într-o deplasare alături de echipa de handbal / Sursă foto: Imago Images

Articol de GSP - Publicat luni, 20 decembrie 2021 10:23 / Actualizat luni, 20 decembrie 2021 10:50

Dumitru Dragomir (75 de ani), fostul președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal, i-a jignit pe suporterii lui Dinamo după incidentul cu Deian Sorescu de la Mioveni.

Dezbrăcat și umilit de ultrașii recalcitranți ai lui Dinamo, Deian Sorescu (24 de ani) e apărat de Dumitru Dragomir, unul dintre mari susținători ai fundașului dinamovist. În tirada sa la adresa galeriei „câinilor”, fostul șef de la LPF a fost protagonistul unui derapaj, acesta insultându-i pe suporteri, pe care i-a numit „demenți”.

Dumitru Dragomir, scos din sărite de decizia lui Becali cu Sepsi: „Eu cred că a vrut să își bată joc de el”
SEPSI - FCSB 0-0
Dumitru Dragomir, scos din sărite de decizia lui Becali cu Sepsi: „Eu cred că a vrut să își bată joc de el”

Dumitru Dragomir, derapaj la adresa ultrașilor lui Dinamo: „Niște demenți, cum să faci așa ceva? I-aș suspenda 5 etape!”

Fraților, niște demenți! Nu analfabeți, niște oameni fără pic de cultură sportivă. Chiar dacă joacă prost, ăla muncește, tu nu plătești nici biletul la meci! Te duci și-l dezbraci pe fotbalist?

Mă, eu dacă eram conducător la Ligă, suspendam 5 etape clubul Dinamo! Să se învețe minte. E lipsă de respect. Respectă omul, indiferent ce muncește și ce meserie are. Te duci să-i arunci tricoul pe jos tu, un derbedeu?!

Sorescu? Dacă aș fi președinte la un club, l-aș face cel mai bun fundaș dreapta din țară. Are o forță în picioare și o plecare de pe loc formidabile și o capacitate de efort ieșită din comun”, a declarat Dumitru Dragomir, în cadrul emisiunii GSP Live. 

Lipsa de rezultate vine de la valoarea scăzută a lotului. Am auzit că unii îl înjură pe Rednic. A adus toate ciurucurile, spera că poate va da lovitura cu unul dintre ei. N-are nicio șansă Dinamo, se va desființa, cum v-am spus.

- Dumitru Dragomir, la GSP Live

Conflictul dintre fanii lui Dinamo și Dumitru Dragomir e unul de lungă durată. În perioada în care conducea Liga Profesionistă, susținătorii roș-albilor au protestat în repetate rânduri la adresa lui „Corleone”, mai ales după ce Dragomir a inițiat Legea 4, cea care le-a pus în repetate rânduri bețe în roate peluzelor din țară.

„Eu am fost alergat de 50 de oameni” » Un campion cu Dinamo comentează scandalul dintre Deian Sorescu și ultrași: „De ce s-a dus singur acolo?”
DINAMO
„Eu am fost alergat de 50 de oameni” » Un campion cu Dinamo comentează scandalul dintre Deian Sorescu și ultrași: „De ce s-a dus singur acolo?”

Cum a comentat Deian Sorescu incidentul cu suporterii

„M-au chemat să vorbesc și m-au tras de tricou și l-au dat jos. Le înțeleg această frustrare, sunt obișnuiți ca Dinamo să fie acolo sus și să nu facă asemenea greșeli.

Îmi găsesc cu greu cuvintele, nu știu ce să zic. Am încetat să mă mai uit la celelalte meciuri, important este ce facem noi”, a declarat mijlocașul cu 5 meciuri pentru echipa națională a României”.

Deian Sorescu a fost dezbrăcat de fanii lui Dinamo, foto: Cristi Preda/GSP
Dinamo a pierdut cu CS Mioveni, scor 1-2, foto: Cristi Preda/GSP
Dinamo a pierdut cu CS Mioveni, scor 1-2, foto: Cristi Preda/GSP
Dinamo a pierdut cu CS Mioveni, scor 1-2, foto: Cristi Preda/GSP
Dinamo a pierdut cu CS Mioveni, scor 1-2, foto: Cristi Preda/GSP
+25 FOTO

Citește și alte știri despre Dinamo:

EXCLUSIV // VIDEO „Eu am fost alergat de 50 de oameni” » Un campion cu Dinamo comentează scandalul dintre Deian Sorescu și ultrași: „De ce s-a dus singur acolo?”

EXCLUSIV Ion Marin nu pricepe de ce Dinamo a apelat la măsuri halucinante: „Greșeli flagrante și decizii dubioase!”

Dinamo e condamnată la retrogradare! Nici victoria cu UTA nu îi asigură barajul » Toate CALCULELE: de ce rezultate indirecte au nevoie „câinii”

În 1987 termina în fața lui Hagi în cursa pentru Balonul de Aur, acum e agent imobiliar » Și-a schimbat și look-ul: „Samuraiul a plecat în vacanță!”


Comentarii (2)
1844932902239793
Tudor Alexandru  •  20 Decembrie 2021, 12:01

Ati si gasit pe cine sa întrebați,pe puscariasul de serviciu...Nu știați că are un fetiș pt ultras -la el sunt vinovati pt tot(inclusiv încălzirea globala)

316588556035187
Dan Serbanescu  •  20 Decembrie 2021, 11:19

*** ? *** !

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează