FOTBAL  »  Superliga  »  UNIVERSITATEA CRAIOVA – FCSB 0-1

VIDEO EXCLUSIV Dumitru Dragomir după Universitatea Craiova – FCSB: „Dacă Becali a făcut schimbările, propun ca FRF să-i dea licența. E mai bun ca toți din țară”

FOTO: Raed Krishan
FOTO: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat duminica, 08 mai 2022 21:46 / Actualizat duminica, 08 mai 2022 22:43

În direct la GSP LIVE, Dumitru Dragomir a comentat victoria obținută de FCSB cu Universitatea Craiova, 1-0.

Fostul președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal crede că FCSB ar trebui să aibă prima șansă în ultima etapă, cu CFR Cluj, dar crede că jucătorii de la formația roș-albastră ar putea claca din cauza lipsei de experiență.

Universitatea Craiova - FCSB 0-1. Rezultat MAMUT! » Echipa lui Toni Petrea bate pe final și continuă lupta la titlu
CSU CRAIOVA - FCSB 0-1
Universitatea Craiova - FCSB 0-1. Rezultat MAMUT! » Echipa lui Toni Petrea bate pe final și continuă lupta la titlu

Concluziile lui Dumitru Dragomir după Universitatea Craiova – FCSB

„Am spus că bate Craiova, dar m-am bucurat că a bătut Steaua (n.r. - FCSB). Sfârșitul de campionat nu a fost drept pentru că aceste meciuri trebuiau să se joace la aceeași oră. Gândiți-vă în ce tensiune a jucat Craiova, dar mai ales Steaua (n.r. - FCSB). 

Cred că a fost cel mai frumos meci al campionatului. De departe. A fost o atmosferă de competiție mare, spectatori mulți. Echipele alergau de parcă nu erau românești. Pentru că a alergat mai mult, Steaua a câștigat. Dar a fost și o greșeală a apărării Craiovei. FCSB a fost norocoasă. Poate a fost și credința asta. L-am văzut pe Becali la Biserică, avea și o bască interesantă. Uite că i-a adus noroc.

În mod normal, cu meciul ăsta, moralul celor de la FCSB e ridicat cu 50% în plus. Ar trebuie să câștige cu CFR. Dar mă tem că tinerii nu pot să ducă emoțiile unui meci decisiv. Dar dacă bate și ia campionatul, FCSB e de felicitat. Chiar dacă nu a fost deloc pe primul loc, contează finalul.

Octavian Popescu a jucat bine, Olaru a fost senzațional. Iar fundașul dreapta, Ovidiu Popescu, e de națională. E cu 3 clase peste fundașii dreapta din țară.

Dacă Becali a făcut schimbările, propun ca FRF să-i dea licența. E mai bun ca toți din țară.  Dacă el l-a scos pe Stoica și l-a băgat Mamut... A fost o schimbare demențială, extraordinară Toate schimbările făcute de Steaua au intrat bine. Dacă Petrea a făcut schimbările, declarați-l cel mai bun în această lună”, a spus Dumitru Dragomir la GSP LIVE.

VIDEO  Scenografie impresionantă a oltenilor în CSU Craiova - FCSB: „Vamos Craiova!”

Citește și:

CS Universitatea Craiova - FCSB, comentat live pe GSP.ro de Cătălin Țepelin, Ovidiu Ioanițoaia și Dan Udrea: „Când e să se alinieze planetele, apare de nicăieri un «câlcâi» pe care scrie «o dată-n viață»”

Gigi Becali a ales Biserica » Ce a făcut patronul FCSB înainte de meciul cu Universitatea Craiova

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (39)
marcelclujnapoca
marcelclujnapoca  •  09 Mai 2022, 21:12

Piturca e liber de contract și nimeni din Liga 1 nu e în stare sa îl angajeze sa beneficiem de cunoștințele lui ? Dar un Lăcătuș, Andone, Rednic , Cartu , Balint , Dorinel Munteanu , Ilie Dumitrescu nu găsesc loc în Liga 1 ??? Oare de ce???

paolo13
paolo13  •  09 Mai 2022, 07:23

In 3 saptamani sunteti in B. Fara injuraturi, te rog! Da dovada de bun simt.

valentindragobete
valentindragobete  •  09 Mai 2022, 06:43
Postat de Dzeco Marco pe 08 Mai 2022, 23:13

CFR VA FII CAMPIONA, fecesebistule !!!

Se poate, oricum visezi frumos !

Vezi toate comentariile (39)
Comentează