FOTBAL  »  Superliga  »  LPF

Dumitru Dragomir îi răspunde lui Hagi: "Rămînem cu 16 dacă e nevoie"

Hagi e cel care a criticat cel mai dur situația provocată de nelicențierea celor 3 cluburi
Hagi e cel care a criticat cel mai dur situația provocată de nelicențierea celor 3 cluburi

Articol de - Publicat miercuri, 15 mai 2013 00:00 / Actualizat marti, 14 mai 2013 21:17

Dragomir spune că Liga 1 nu va avea obligatoriu 18 competitoare.

Boss-ul Ligii a ţinut să-i răspundă lui Gică Hagi, care afirmase că în mod normal ar trebui să retrogradeze doar o echipă, în cazul în care Severin, U Cluj şi Rapid nu vor primi licenţa.

Dumitru Dragomir a spus că orice formaţie ce va retrograda pe teren va juca la anul în divizia secundă, pe lîngă acestea urmînd să ajungă la matineu şi cluburile care nu vor primi OK-ul din partea Comisiei de Licenţiere.

"Acesta-i regulamentul, îl vom respecta! Ipotetic, în cel mai rău caz, putem avea şi campionat de 11 echipe, în sensul în care trei nu ar primi licenţa, iar alte patru ar retrograda pe teren. Oricum, varianta asta nu e realistă în situaţia de faţă. Dacă vor rămîne 14 echipe în Liga 1, vom trece din toamnă la sistemul play-off/play-out", a explicat Mitică la Fanatik Show.

"Dacă trei cluburi n-au primit licenţa, atunci trebuie să retrogradeze doar Bistriţa, aşa ar fi logic! Noi am respectat competiţia, cine nu a făcut-o trebuie să plătească!" (Gică Hagi, patron Viitorul)

"În România, dacă nu ţipi, nu eşti băgat în seamă! M-am săturat să fiu furat de arbitri, vreau să fiu lăsat să joc fotbal!" (Gică Hagi, patron Viitorul)

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (29)
damian_seb
damian_seb  •  15 Mai 2013, 18:15

Nu vedeti ca asta urmareste scartzarul Sandu? Vrea sa nu le dea licenta lui Rapid, U Cluj si Severin pt a fortza trecerea la sistemul play-off/play-out". Ceea ce mi se pare o porcarie. Eu ii sfatuiesc sa faca un campionat numai din Steluta lui favorita si din Dinamo poate asa ii place si atunci o sa ii dea Steaua bombeu lui Dinamo in fiecare etapa. In loc sa lase cat mai multe echipe sa se bata in Liga 1...

aburel80
aburel80  •  15 Mai 2013, 16:22

dup mintea unora o sa avem un campionat cu 3-5 echipe....asa cum in trecut au ramas echipe in prima liga desi sau clasat pe loc retrogradabil asa ar trebui sa fie si acum, poate ca au ajuns pe loc retrogradabil pentru ca nu au cheltuit si au facut contracte peste puterea lor asa cum au facut altii, au respectat fotbalul

walhalla
walhalla  •  15 Mai 2013, 10:35
Postat de vaalah pe 15 Mai 2013, 08:50

Altii au retrogradat pe teren si au ramas in prima liga . Astia fac ce vor ei nu conteaza regulamentele alea .

Regulamentele ale sunt o aiureala, facute cu mintea sucita a romanului, in care domneste echivocul si lasa loc de interpretari... Fiecare dupa cum il duce mintea.

Vezi toate comentariile (29)
Comentează