FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - SPORTUL, SÎMBĂTĂ, ORA 21:30, DIGI SPORT ŞI LIVETEXT GSP.RO

După 20.000 de ”cîini” pe Naţional Arena, cîţi vor mai veni cu Sportul în Ştefan cel Mare?!

Şefii
Şefii "cîinilor" se tem că fanii nu vor mai veni în număr mare în Ştefan cel Mare

Articol de - Publicat marti, 13 martie 2012 00:00 / Actualizat marti, 13 martie 2012 13:20

Dinamo se întoarce pe arena din Ştefan cel Mare! Ultima dată, a triumfat pe Naţional Arena în faţa a 20.000 de spectatori în victoria cu 2-0 cu Gaz Metan.

Acum, după 2-2 la Pandurii şi în meciul cu Sportul, întrebarea firească este: "Cîţi susţinători ai roş-albilor vor mai veni cu "studenţii" în Ştefan cel Mare?". Cu toate că locaţia este centrală, pînă şi acţionarii clubului consideră că este un stadion învechit, iar Cristi Borcea declara zilele trecute la GSP TV: "Este cea mai urîtă arenă din ţară, îi înţeleg pe fani. Dar nu e a clubului, altfel ar fi fost situaţia dacă stadionul aparţinea FC Dinamo".

Speră să aducă măcar 5.000 la meci
Sîmbătă, de la 21:30, trupa lui Ciobi va întîlni una dintre revelaţiile lui 2012, Sportul, care are 6 puncte din primele două etape. De azi, de la ora 10:00, se vînd tichetele pentru meci, însă, momentan, nu s-au dat mai mult de 10. Se estimează, totuşi, ca măcar 5.000 de oameni să vină la partidă, ştiindu-se faptul că microbiştii nu se înghesuie să apară la meciuri în Ştefan cel Mare. Doar Derby de România cu Steaua umple "Groapa" mereu! Preţurile tichetelor sînt mici, conform grilei clubului: 5 lei la peluze, 10 lei la tribuna II, 15 lei la tribuna I, 40 de lei la tribuna 0 şi 80 de lei la tribuna 0-VIP.
Pe site-ul grupării, www.fcdinamo.ro, apare şi informaţia conform căreia abonaţii de la tribuna I (sectoarele 1,2,7 şi 8) şi cei de la peluza II (sectoarele 13-18) trebuie să se prezinte la casele de bilete pentru preschimbarea abonamentelor emise pentru sezonul în curs.

4.000 de oameni, vara, la Dinamo - Sportul
Dinamo a avut în tur o medie de doar 5.000 de oameni la meciurile de acasă. Medie ridicată mult de partida cu Steaua, unde arena a fost plină. Şi va întîlni formaţia cu cea mai mică medie de spectatori, 1.100, la meciurile de pe teren propriu. Ca fapt divers, la ultima întîlnire directă între cele două echipe, în Ştefan cel Mare, au fost 4.000 de oameni în tribune. Era august 2010, etapa a doua, iar roş-albii învingeau cu 5-3.

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (18)
maidanezuro
maidanezuro  •  14 Martie 2012, 08:09

Am avut-o parcata prin spatele spitalului judetean ilfov, deh...pentru suporteri nu se gasesc locul de parcare pe "stadion arena"!

maidanezuro
maidanezuro  •  14 Martie 2012, 08:08

Vor venii cam 5-6 mii de suporteri, eu unul o sa merg sa ii vad pe baieti cu toate ca as fi vrut sa merg pe "stadion arena", chiar daca mi-am gasit masina cu pana la doua roti de pe stanga.

marian.s
marian.s  •  13 Martie 2012, 19:07

Mi se pare o mare prostie sa spui ca din cauza stadionului nu vin suporteri la meci nu vin ca nu au ce sa vada Dinamo nu joaca fotbal se pacalesc pe ei insisi cu aceste muraturi de fotbalisti gen scarlatache alexe moti si acest antrenor fricos care cum da de o echipa mai buna se vede ce poate si mai ales ca a spus cu multa tarie ca el nu mai are nevoie de alti jucatori ptr ca are lotul complet si se vede.

Vezi toate comentariile (18)
Comentează
Close